Şimdi Ara

firelands deki büyük spider(tameable)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu into the fire diye quest var hani ateşli alan oranın arka tarafında bi tane örümcek var bi hunter yardım edersen 1000g veririm filan dedi bende yardım edeyim dedim küçük bişeydir dedim.Gittim 999 k hp lik mob bi stun atıyor pvp trinket bile kullanamadım işe yaramadı.bütün shield wall last stand falan hepsini harcadım gene olmadı tameleyemedi hunter.

http://www.wowhead.com/npc=54323/kirix ahanda bu npc.Alttaki 2.ci yorumdaki yazanı bi tane nelf hunteri deniyordu orda başaramadı,galiba fixlemişler onu da.niye bu kadar zor yaparlar anlamıyorum.şimdi bişey sorucam bende bi aralar hunter kastım ama farklı renklerde farklı yerlerden raptorler,aslanlar filan tameledim,aynı abilityler aynı dmgler ne farkı oluyor bu kirix denen büyük örümcek tamelenince?daha çok mu vuruyor daha değişik abilityler mi yoksa direk o kendi kullandığı stun ability sini mi veriyor?

• şekli için tameleniyor. statları aynı abilityleri aynı
  • Yorumlar ilginç.

Uzun uzun anlatan iki yorum var.
    Milet gitmiş haste item ları falan denemiş.
    Bi tane yorum

quote:

I found this tame easy, really easy. All i did was this.
    1. Get to a floating rock within range of kirix.
    2. Use any shot to pull kirix.
    3. Wait untill he uses his magmatoxin.
    4. Use deflection and tame beast.
    5.?
    6. Profit.

Bir de

http://www.wowhead.com/npc=53753#comments
     firelands deki büyük spider(tameable)

• bu rare ömürcekler hunter chalange diye bişiden dolayı böyle zorlar hepsinin ayrı tameleme taktikleri var mesela kirixi normalde üstü haste donatıp deterance ve tame beast açıp tamelicen ama kolayı var orada bi yerde bi kaya var üstüne çıkıp vuruyosun evade geçiyo ama sana target alıp saldırıyo ölümcül skillini atarken deterance açıp hemen tame beast yapıyosun tameleniyo
  • Bilmediğimden soruyorum, hunter olarak tame lemek istediğiniz beasti bir petinize tanklatıp tameleseniz olmuyor mu? Hasar vermemek falan mı gerekiyor? Hadi halihazırda petiniz olmaması gerekiyorsa zaten uzaktasınız, son saniye belki dismiss edersiniz peti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dübel -- 8 Eylül 2011; 13:12:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

Bilmediğimden soruyorum, hunter olarak tame lemek istediğiniz beasti bir petinize tanklatıp tameleseniz olmuyor mu? Hasar vermemek falan mı gerekiyor? Hadi halihazırda petiniz olmaması gerekiyorsa zaten uzaktasınız, son saniye belki dismiss edersiniz peti?

tame beast skillini kullanmak için petin dismiss olması gerekiyor zaten yoksa "şuan zaten bir petiniz var" tarzı bir uyarı veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

Bilmediğimden soruyorum, hunter olarak tame lemek istediğiniz beasti bir petinize tanklatıp tameleseniz olmuyor mu? Hasar vermemek falan mı gerekiyor? Hadi halihazırda petiniz olmaması gerekiyorsa zaten uzaktasınız, son saniye belki dismiss edersiniz peti?

tame beast skillini kullanmak için petin dismiss olması gerekiyor zaten yoksa "şuan zaten bir petiniz var" tarzı bir uyarı veriyor

E yani mantıklı tabi.
    Aslında herhangi bir mobu herhangi başka bir moba misdirect edebilse hunterlar ne kolay olurdu bu tameleme durumu için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

E yani mantıklı tabi.
    Aslında herhangi bir mobu herhangi başka bir moba misdirect edebilse hunterlar ne kolay olurdu bu tameleme durumu için.

aggronun hunterın üstünde olması gerekiyor yoksa tame yapılamıyor. keza tame yaparken biri gelse taunt atsa skill bozuluyor
    edit: tame beast channeling castli olduğundan son saniye dismiss pet yapıyım olayı olmuyor. dismiss pet yapsan tame bozulacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyle Butler -- 8 Eylül 2011; 13:47:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

aggronun hunterın üstünde olması gerekiyor yoksa tame yapılamıyor. keza tame yaparken biri gelse taunt atsa skill bozuluyor

Hunterın da tame skillinin bozulmaması için damage almaması gerekiyor deyin de tam olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

Hunterın da tame skillinin bozulmaması için damage almaması gerekiyor deyin de tam olsun

Hunter damage alabilir,tame edilecek pet almayacak.
    Ki beast zaten hunter'a vuruyor hunter channel ederken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Peki arkadan heal alırsa da hunter, channeling bozuluyor mu?
  • quote:

quote:

Denemedim ama bu spider harici tek atan tameble beast yok zaten.Sprit Beastler'de diğer tameble beastlerde komik rakamlar vuruyorlar.
    Bu spider da zaten herkese tek atıyor
  • quote:

quote:

aggroyu kaçmadığı sürece bozulmuyor cast. tame e başlamadan önce bi kaç tane vurursan 1-2 heallık threat üretebilirsin
  • Beastı freezing trap a alarak ta tame edebilirsiniz ama bu örümcek onu yer mi bilmiyorum.
  • dün banada denk geldi o yeşil canavar.. normalde kolayı var karşı tarafa düşe kalka atlıyorsunuz ve hayvanın dikkatini çekiyorsunuz.. sizinle aynı tarafta olsa hayvan gibi vurup anında öldürüyor.. ama karşıda oldugunuzdan yanınıza gelemiyor.. bir süre sonra zehirli dotunu cast ediyor.. tam onu cast etmeye başlayınca deterrence açıp tame'e başlarsanız alırsınız..

not: normal turuncu örümcekten şekil olarakta hiç farkı olmayan bu gerenksiz peti ben almadım ..

bir tek şu cobalt kediyi almak istiyorum geçen denk geldi gavurun biri tam tame edecekken sürekli pete vurup tame'i bozdu.. kedi bana tek atıncada arkadaşını summonlayıp aldılar.. lanet olsun böyle oyunada, bu gavurlarada !!

• kirix i tamelemek çok kolay ya var bende sırf laf olsun diye almıştım o zaman, hiç pvp yapmayı aklımın ucundan bile geçirmiyodum da şimdi arada yapıyorum bişeyler iyi oldu aldığım kayaya çıkacaksın deterranceı basıp, bütün haste cd lerini kullan altına gelene kadar tameliyosun. tam kayanın altına gelirse los kayboluyor cast edemiyosun, o arada yapman lazım. benim gearda zaten 1.2k falan haste vardı o zamanlar, bi de troll racialını kullandım, başka bişeye gerek olmadan tameledim. rapid fire işe yaramıyor normal haste lazım, olmadı speed potion kullanın
  • Bu rare mob yazıyorlar gidip dalıyoruz dropunda birşey yok neden heycan yapiyor herkes? Firelands gorevlerindede anka kusu var ucan oda aynı gorunce genelden falan yazıyorlar 3 4 defa kestik 25 g dusen birşey dusuyor onada çöp yazmıstı guilddekiler bu heycan neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Bu rare mob yazıyorlar gidip dalıyoruz dropunda birşey yok neden heycan yapiyor herkes? Firelands gorevlerindede anka kusu var ucan oda aynı gorunce genelden falan yazıyorlar 3 4 defa kestik 25 g dusen birşey dusuyor onada çöp yazmıstı guilddekiler bu heycan neden ?

Achievement
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Bu rare mob yazıyorlar gidip dalıyoruz dropunda birşey yok neden heycan yapiyor herkes? Firelands gorevlerindede anka kusu var ucan oda aynı gorunce genelden falan yazıyorlar 3 4 defa kestik 25 g dusen birşey dusuyor onada çöp yazmıstı guilddekiler bu heycan neden ?

Achievement

eyw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.