Şimdi Ara

Firefox Yeni Sekme URL Ayarlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce sorgusuz sualsiz firefox kısa şekilde kendini güncelledi 2sn çubuk görüldü görülmedi sonra yeni sekme url'si bozuldu yeni sekmede google.com.tr açılırken boş sayfa gözükmeye başladı düzeltmeye çalıştım ama şeyi farkettim güncellemeden sonra yeni sekme açtığında ayar butonu çıkıyo sağ üstte yeni sekme denetimleri adı altında boş bi sayfa göster sık kullanılan sayfaları göster diye 2 seçenek çıkıyor sadece.

Mozilla kendi kendini bozdu ya boş bi sayfa yada sık kullanılan sayfaları görüntülemek istemiyorum google'yi görüntülemek istiyorum.

Dipnot: about:config 'de newtab.url'dewww.google.com.tr girdisi mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamheathLobby

Arkadaşlar az önce sorgusuz sualsiz firefox kısa şekilde kendini güncelledi 2sn çubuk görüldü görülmedi sonra yeni sekme url'si bozuldu yeni sekmede google.com.tr açılırken boş sayfa gözükmeye başladı düzeltmeye çalıştım ama şeyi farkettim güncellemeden sonra yeni sekme açtığında ayar butonu çıkıyo sağ üstte yeni sekme denetimleri adı altında boş bi sayfa göster sık kullanılan sayfaları göster diye 2 seçenek çıkıyor sadece.

Mozilla kendi kendini bozdu ya boş bi sayfa yada sık kullanılan sayfaları görüntülemek istemiyorum google'yi görüntülemek istiyorum.

Uzantılardan bilmediğiniz bir şey mevcut ise add-ons du galiba firefoxda kaldırın sonradan ayarlardan tekrardan ayarlayın firefoxun kısayoluna sağ tıklayın özelliklerinden uzantı isminin sonuna farklı bir http şeklinde adres eklendi ise onuda silin

• quote:

Orijinalden alıntı: Alonso Menendez

quote:

Orijinalden alıntı: DreamheathLobby

Arkadaşlar az önce sorgusuz sualsiz firefox kısa şekilde kendini güncelledi 2sn çubuk görüldü görülmedi sonra yeni sekme url'si bozuldu yeni sekmede google.com.tr açılırken boş sayfa gözükmeye başladı düzeltmeye çalıştım ama şeyi farkettim güncellemeden sonra yeni sekme açtığında ayar butonu çıkıyo sağ üstte yeni sekme denetimleri adı altında boş bi sayfa göster sık kullanılan sayfaları göster diye 2 seçenek çıkıyor sadece.

Uzantılardan bilmediğiniz bir şey mevcut ise add-ons du galiba firefoxda kaldırın sonradan ayarlardan tekrardan ayarlayın firefoxun kısayoluna sağ tıklayın özelliklerinden uzantı isminin sonuna farklı bir http şeklinde adres eklendi ise onuda silin

Yok sorunum eklentilerle alakalı yada virüs ve türevleriyle alakalı değil. Mozilla kendini güncelledi, ilk sekmede mozillayı açtığımda sorun yok google yine aktif yeni sekme açtığımda boş sayfa çıkıyor yada ayarlarsam sürekli ziyaret ettiğim sayfaları url'leri çıkıyor. Eklentiyle alakalı bi durum olduğunu düşünmüyorum çünkü "Yeni Sekme Denetimleri" adı altında verilen ayarlar menüsünde, "yeni sekme hakkında bilgi alın" tıklamalık ibare bulunuyor tıkladığımda dahttps://www.mozilla.org/tr/firefox/tiles/ şu sayfaya yönlendiriyor.

Yeni sekme ayarlarını mozilla kendi bozdu yani boş sayfa çıkıyor.

• Aynı problem bende de var. Biraz önce Firefox un kendi forumuna baktımda birisi daha yazmış cevap olarak da firefox v41.0 ile ilgili bug filan demişler.https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/new-tab-override/ [New Tab Override (browser.newtab.url replacement) 1.0] şimdilik bu eklentiyi kullanabilirsiniz demişler ben az önce kurdum herhangi bir problem gözükmüyor. Büyük ihtimal yeni güncellemeye kadar bununla idare etmek zorundayız.

Orijinalden alıntı: karma999

Aynı problem bende de var. Biraz önce Firefox un kendi forumuna baktımda birisi daha yazmış cevap olarak da firefox v41.0 ile ilgili bug filan demişler.https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/new-tab-override/ [New Tab Override (browser.newtab.url replacement) 1.0] şimdilik bu eklentiyi kullanabilirsiniz demişler ben az önce kurdum herhangi bir problem gözükmüyor. Büyük ihtimal yeni güncellemeye kadar bununla idare etmek zorundayız.

Kronik sorun olduğunu anlamıştım. Güncellemeden sonra oldu çünkü. Bende şimdilik Homepage newtab diye eklenti kurdum idareten takılıyorum.

• Aynı sorunu bende yaşıyordum bu gerçekten uyuz eden bir sorun.
    çözümü burda varmış Homepage newtab eklentisi kurdum bende.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.