Şimdi Ara

firefox virüs sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen gün firefoxda günlük girdiğim bir hastane sitesine girdiğimde sitenin kenarında msn iletişim kutusu şeklinde bir kutu gözüktü
    o an dalgınlıkla ne oluduğunu anlamadığım için kapattım. fakat daha sonrada girdiğimde yine karşıma çıktı.
    diğer hiçbir internet sitisinde karşılaşmıyorum. bu internet sitesi yakın zamanda güncellendi yeniden yapıldı.

işin gariptarafı virüs programı ile tarama yaptım hiçbir şey çımkadı (AVG) ardından bilgisayara format attım (sadece C sine) ama fire fx ile aynı siteye girdiğimde yine karşıma çıktı.
    diğer bir ayrıntı ise bu siteye explorer 6 ile girdiğimde çıkmıyor. bunun nedeni ve çözümü hakkında bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum...

örnek olması maksatlı bir adet resim yükledim..

bilgi veren arkadaşlara tşkler..

firefox virüs sorunu

• firefoxuna adblock plus ve no script eklentisini yükle öyle gir.Ayrıca süper antispyware programı ile tarattır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya13 -- 15 Kasım 2011; 9:56:19 >
  • dediğin pencere reklam korkacak bir şey yok reklam engelleyici kullanarak aşabilirsin sıkıntını .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    firefox hatası !!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.