Şimdi Ara

Firefox ve Foxmarks Problemi ÖNEMLİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben firefox kullanıyorum. yer imleri için de eklentilerinden biri olan hepinizin bildigi foxmarks!
    uzun süredir kullandıgım için baya bi sayfa eklemiştim yani artık neredeyse hiç adres yazmıyordum girmek istediğim sayfaya rahatca yer imlerinden ulaşıyordum. neyse dün gece bilgisayarı download a bıraktım bu sabah uyandım bilgisayar kapanmış. bu sorun arada bir oluyor neden bilmiyorum ama sanırım işlemci fazla ısınıyordur... neyse biraz önce actım bilgisayarı mozillaya girdim bi baktım yer imleri ucmus tamamen. tekrar eşleme yap falan dedim bana yok firefox ta ender görülen bi problemdir falan filan sacma sapan bi seyler dedi...

ne yapacagımı bilmiyorum.! yer imlerimi nasıl geri getirebilrim?? lütfen bana yardım edin

saygılar

• yok mu bu konuda yardım edecek bilgisi olan?
  • foxmarks.com 'da da yerimlerin yoksa, yapacak birşey yok. Ben de o eklentiyi Flashdisk'imdeki Firefox için kullanıyorum.N'olur n'olmaz, haftalık yedekleri almak lazım.
  • kardeş su an evde değilim eve gittigimde bakacagım düzelirse dile benden ne dilersen yaa :)
  • tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacko_aj_s -- 8 Kasım 2007; 18:11:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jacko_aj_s

tşk.

neye tşk ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: >OnuR<

quote:

Orjinalden alıntı: jacko_aj_s

tşk.

neye tşk ?

http://forum.donanimhaber.com/m_16830525/tm.htm

link için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.