Şimdi Ara

Firefox ile Mükemmel İndirme Üçlüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim gibi ben cd ye para vermem netten indiririm diyenler için mükemmel bir üçlü

(Firefox*Free Download Manager*Flash Got)

İşte bu 3 program sayesinde çok hızlı bir biçimde indirme işlemini yapıcaksınız

Öncelikle Firefox'un son sürümü

Firefox 2.0.0.7

Download İçin Tıkla

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şimdide Free Download Manager (Son Sürüm)
    Download İçin Tıkla

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şimdide Bildiğiniz gibi Çoğu indirme yöneticisi Firefox a izin vermiyor verse bile tam işlevli olmuyor Bu küçük program sayesinde Bu sorunu halledicez.

Flashgot 0.6.9
    Download İçin Tıkla

Kullanım:
    Öncelikle linke tıkladığımızda biraz beklicez firefox bize eklenti sayfasını çıkarıcak bu eklenti sayfası üzerinden kurucaz sonra araçlar>FlashGot>Diğer Ayarlar>Genel de kabarık bir indirme yöneticisi listesi çıkıcak Burdan Free Download Managerı seçicez(büyük ihtimak seçili olucak).Bu kadar Sömürün!

--Neden FDM?

Flashget de dahil bir çok indirme yöneticisi kullandım ama bence en iyisi bu tavsiyem budur.

--Kurulum Sırası Varmıdır?Varsa İlk Önce Hangisi kurulmalı?

İlk Önce Firefox, Sonra Free Download Maneger,En sonda FlashGotu Yükleyin en sorunsuz yükleme sırası budur.

--Her Şeyi yaptım indirirken free download maneger indirmiyor.Ne yapıcam?

Her seferinde bir download linkine tıkladığınızda karşınıza

Sabit diske kaydet ,Brilikte aç ve flash got indirdikten sonra da Flash got seçeneği çıkar.Bunlardan flashgota basıcaksınız

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• Reklamdan göremiyorum diyene:

quote:

Benim gibi ben cd ye para vermem netten indiririm diyenler için mükemmel bir üçlü

(Firefox*Free Download Manager*Flash Got)

İşte bu 3 program sayesinde çok hızlı bir biçimde indirme işlemini yapıcaksınız

Öncelikle Firefox'un son sürümü

Firefox 2.0.0.7

Download İçin Tıkla

Şimdide Free Download Manager (Son Sürüm)
    Download İçin Tıkla

Şimdide Bildiğiniz gibi Çoğu indirme yöneticisi Firefox a izin vermiyor verse bile tam işlevli olmuyor Bu küçük program sayesinde Bu sorunu halledicez.

Flashgot 0.6.9
    Download İçin Tıkla

Kullanım:
    Öncelikle linke tıkladığımızda biraz beklicez firefox bize eklenti sayfasını çıkarıcak bu eklenti sayfası üzerinden kurucaz sonra araçlar>FlashGot>Diğer Ayarlar>Genel de kabarık bir indirme yöneticisi listesi çıkıcak Burdan Free Download Managerı seçicez(büyük ihtimak seçili olucak).Bu kadar Sömürün!

--Neden FDM?

Flashget de dahil bir çok indirme yöneticisi kullandım ama bence en iyisi bu tavsiyem budur.

--Kurulum Sırası Varmıdır?Varsa İlk Önce Hangisi kurulmalı?

İlk Önce Firefox, Sonra Free Download Maneger,En sonda FlashGotu Yükleyin en sorunsuz yükleme sırası budur.

--Her Şeyi yaptım indirirken free download maneger indirmiyor.Ne yapıcam?

Her seferinde bir download linkine tıkladığınızda karşınıza

Sabit diske kaydet ,Brilikte aç ve flash got indirdikten sonra da Flash got seçeneği çıkar.Bunlardan flashgota basıcaksınız

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• 4ever FireFox
  • quote:

Orjinalden alıntı: awallabilla

4ever FireFox

+ Flashget .
  • Konuyu yanlış yeremi açtım daha fazla ilgi bekliyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®ohirrim

Konuyu yanlış yeremi açtım daha fazla ilgi bekliyordum

bunu çoğu insan biliyordur , üzülme sen,emeğine sağlık
  • Emeğine Sağlık Hemen Yüklüyorum Prog.ları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende firefox ve flashget kullanoyorum...flashgeti eskiden beri kullanırım mükemmel bir program...
    flashgot eklentisi ile de firefoxta kullanbiliyorum....
  • orbit'i tavsiye ederim 40 yıllık flashget kullanici olarak orbit'i kesfettim bir daha vazgecemedim. Flashget'ten cok daha stabil ve islevsel ve free..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

orbit'i tavsiye ederim 40 yıllık flashget kullanici olarak orbit'i kesfettim bir daha vazgecemedim. Flashget'ten cok daha stabil ve islevsel ve free..

+1 bencede yıllarca flashget kullandım 1.80 versiyonundan sonra soğudum flashgetden.

orbiti deneyin tavsiye ederim.

dipnot:Orbitin tek sevmediğim özelliği dosyayı direk indir dediğin klasör indirmiyor ilk önce default download klasörüne indiriyo sonra senin indirdiğin klasöre kopyalıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: WARbird

quote:

orbit'i tavsiye ederim 40 yıllık flashget kullanici olarak orbit'i kesfettim bir daha vazgecemedim. Flashget'ten cok daha stabil ve islevsel ve free..

+1 bencede yıllarca flashget kullandım 1.80 versiyonundan sonra soğudum flashgetden.

orbiti deneyin tavsiye ederim.

dipnot:Orbitin tek sevmediğim özelliği dosyayı direk indir dediğin klasör indirmiyor ilk önce default download klasörüne indiriyo sonra senin indirdiğin klasöre kopyalıyor

Oyle birsey yok hocam? Download penceresi ciktiginda dosyayi nereye indireceksen yandaki anahtar gibi acayip seye tıklayarak "default" indirme ozelliklerini bir kereye mahsus belirleyeceksin hepsi o kadar

• quote:

Oyle birsey yok hocam? Download penceresi ciktiginda dosyayi nereye indireceksen yandaki anahtar gibi acayip seye tıklayarak "default" indirme ozelliklerini bir kereye mahsus belirleyeceksin hepsi o kadar

ama işte sorun orda default klasörden başka bir yere indir dediğinde ilk default klasöre indiriyor ordan seçtiğin klasör kopyalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARbird -- 6 Ekim 2007; 4:12:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WARbird

quote:

ama işte sorun orda default klasörden başka bir yere indir dediğinde ilk default klasöre indiriyor ordan seçtiğin klasör kopyalıyor

E bu bir sorunmu yani simdi? Hatice degil netice onemli :) Neticede senin istedigin klasore kopyaliyor file'i ve sende indirme esnasinda dosyayi once nereye kopyaladigini gozlem altinda tutmayiver

• Programlar bu hafta içinde en güncel versiyonlarına geçirilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemerdem123 -- 12 Haziran 2008; 13:48:51 >
  • güzel paylaşım saol
  • Bu mükemmellik insanlara göre değişiyiyor.Ben IDM kullanıyorum mesela.Hiç bir sorunla da karşılaşmadım.Ayrıca indirmek için neden firefox'a gerek duyuyorsunuz ?
  • Flash Get'den başka tanımam ya da önyargı meselesi.
  • quote:

valla ne yalan söyleyim ne kadar ayar yaptıysam da bazı yerlerde orbit afallıyor.mecburen yine "flashget"i yükledim ufak bir ayar yaptım ve mükemmel bir şekilde indirdi dosyayı.şu an orbit bigisayarımda duruyosa,orbit bunu youtube vb sitelerden video indirebilme özelliğine borçlu.yoksa en yakın zamanda silmek için can atıyorum başka bir deyişle 4ever flashget
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

valla ne yalan söyleyim ne kadar ayar yaptıysam da bazı yerlerde orbit afallıyor.mecburen yine "flashget"i yükledim ufak bir ayar yaptım ve mükemmel bir şekilde indirdi dosyayı.şu an orbit bigisayarımda duruyosa,orbit bunu youtube vb sitelerden video indirebilme özelliğine borçlu.yoksa en yakın zamanda silmek için can atıyorum başka bir deyişle 4ever flashget

Rapid Free kullanıcısı olarak, Flasgetle rapid dosyalarını nasıl indiriyorsunuz ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.