Şimdi Ara

firefox'da sekme çubuğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • firefox 1.5.0.12 kullanıyorum. isteğim şu, eğer firefox'da 33'den fazla sekme açarsam sekme çubuğu doğal olarak sağ tarafa doğru genişliyor ve 33 üstündeki sekmelere çubuktan ulaşamıyorum. bu 33 üstündeki sekmeleri yana değil de altta bir ikinci sıraya açan bir yöntem var mı. ya da yeni versiyonda bu mümkün mü.

• Tarayıcınızı güvenlik nedeniyle her zaman en üst sürümde tutmanız sizin için iyi olacaktır.

çok satırlı sekme olayını ben hatırlıyorum fakat şu an bunu bulamadım, acaba bir eklentimiydi diye düşündüm ama değildi galiba.
    ben bir araştırmaya devam ediyorum. Bulursam haber veririm, haber vermezsem bulamamışım demektir.
  • teşekkürler
  • kenarda ufak bi aşağı ok işareti war oradan istediğin sekmeler arası geçiş yapabilirsin
  • Firefox'un son sürümü olan 2.0.0.4 kullanmanızı öneririm. 1.5 ile 2 arasında büyük farklar var.
    www.mozilla.com
  • Şimdi sen ilk önce 2.0.0.4 'ü yükle. Bunun içinwww.firefox.com 'a girmen yeterli.

sonra tab mix plus eklentisi ile istediğini yapabilirsin, bu arada galiba çok fazla sekme açıldığında sekmeleri kaydırma düğmesi FireFox 2 'den sonra var. tam hatırlayamadım. ilk önce bu şekilde kullanmayı bir dene.

sonra Tab Mix Plus eklentisi ile istediğin şeyi yapabilirsin.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/images/preview/1122/3

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1122

• arkadaşım sen 33 sekme demişsin ama ben 2.0.0.4 kullanıyorum 5 sekme açıyorum acayip kasılmaya başlıyor firefox sekmeler arası geçiş i bazen 2 dk da yapıyorum bunun nedeni nedir acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deneyeceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: soryy

arkadaşım sen 33 sekme demişsin ama ben 2.0.0.4 kullanıyorum 5 sekme açıyorum acayip kasılmaya başlıyor firefox sekmeler arası geçiş i bazen 2 dk da yapıyorum bunun nedeni nedir acaba

bende 20-30 sekmede bile kasılma olmuyor. Belki de sisteminizin bileşenlerinden kaynaklanıyordur. Kaç MB ram'iniz var? DDR2 mi? İşlemciniz ne? vb.. değişkenler sekmeler arasındaki geçişi etkileyebilir diyen düşünüyorum.
  • p4 2.4 ddr 512 sistem şu aralar internet hızlarıda bayaa düştü ondan olabilir

ayrıca yanılmıyorsam bozuk cd ile format attım ondanda kaynaklanıyor olabilir (ama sanmıyorum)

full driverler yüklü yeni yeni yapmaya başladı bu olaylar
  • bu sorun operada kısmen yok
  • 512 MB Bellek günümüzde yetersiz sayılacak seviyede. Hele birde alttan antivirüs, antispyware,güvenlik duvarı,msn messenger vs gibi yazılımlar açıkken.
    Firefox kullanıyorsanız bu olabilir. Tabi FireFox'a yüklediğiniz eklentilerinde bunda eklentisi olabilir.

Başlat > Prorgamlar > Mozilla Firefox > FireFox (Safe Mode) (Türkçesinde de her halde Güvenli mod yazıyordur.)

Onu çalıştırıp bir çok sekme açmayı deneyin birde. (Bu eklentilerin bir seferlik iptal ederek açacaktır.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.