Şimdi Ara

Firefox 8.0 kullanıma hazır, indirebilirsiniz! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
16.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu allah aşkına şu testlere bakıpta şu hızlı bu hızlı demeyin. Daha o testlerdeki standartları destekleyen site yapılmadı siz kalkmışınız neyi karşılaştırıyorsunuz. O test sonuçları günlük gezdiğimiz sitelerde hiç bir anlam ifade etmiyor.

Ben bakarım DH olsun başka bir siteyi olsun gözle gülmeyecek kadar kısa sürede hepsi açıyor. Ölçmek için milisaniye ölçer bir araç lazım. Ama bunun yanında firefox a uygulanan ince bellek ve disk ayarlamalarıyla yine hepsinden 1 adım öne çıkıyor. Şu dh a giriiyorum, 10 konu geziyorum, sonra geri tuşu ile 1 saniye bile beklemeden en başa yada ileri tuşu ile tekrar en sona ulaşabiliyorum. Diğerleri 2-3 geri den sonra başlıyor tekrar yüklemeye.

Bunun gibi 100 lerce şey var Firefox u sevmemizi sağlayacak. Sadece bilen yok. Acayip acayip eklentiler, stabilitesi olmayan Pc ler, düzgün kurulamayan yazılımlar, java ve flash eksikliği veya sürüm eskiliği. Hepsi birer etken. Firefox'u hızlandıracak konu mevcut, buraya gelip şöyle kasıyor diyene kadar girin konuya yapın ayarları.

Ben 10.0 ı kullanıyorum, adamlar 3.6 kullanın diye tavsiye veriyor. Biraz girişken olun be kardeşim, öğrenin, araştırın, bulun. Boş bş dolanmak için oturmayın şu internetin karşısına.

• Güncellemeler güzel bu sürümde.

dipnot : Bf3 serverler için , battlelog hala chrome'da daha hızlı.
  • ingilizce sürümünü indiren oldu mu bir tek ben de mi hata veriyor?
  • beyler nası chromeden iyimi iyiyse indircem
  • bu web sayfası kullanılamıyor
  • yarın firefox 9 çıkar artık.
  • 7 deki takılmalar-donmalar kalmadı.
  • DİGER TARAYICILAR ZATEN düz kullanıcılar icin bilmeyenler icin.

ben firefox o kadar cok güzel eklentiler varki

tek tusla yedek alıp siteleri yazmayıp tek tekla istedigim sitelere girmek.maillere bakmak not defteri istedigin siteye tek tus upload sifre girme.pc format atıyorum aldıgım yedekten aynı sekil firefox kullanmaya devam ediyorum. ne yazıyım binlerce eklenti var zahmet edip araştırsın baksın bendede ekli eklenti nerdeyse 50 tane cok guzel eklentiler var daha dev bir tarayıcı guclu bir tarayıcım oldu acıkcası tarayıcıdan cok fazlası.

bu tarayıcı favori kılan benim icin eklentileri cok yol aldıgı icin digerleri at arabası kalır yanınada ayklasabilecegini sanmıyorum.

bir tane video verecektim kendimden ama yapamadım.eminim bilmeyen bir cok kiside firefox kullanmaya baslıyacaktı.

gelmis gecmis gelecek KISACA EN İYİSİ FİREFOX BENDE SON NOKTA isteyen bos polemik yapsın
  • Kim ne derse desin Opera.
  • bu arada firefox neredeyse herkese internet explorer kullanmayı bıraktıran tarayıcıdır. böyle büyük işler başaran oluşumlara hep saygı duydum.

arada başka girişimler de oldu tabi ama hiçbiri firefoxun yanından geçemedi.

firefox babadır. nasıl arama motoru olarak google tek geçiliyorsa, codec paketi için k-lite diyorsak, tarayıcı için de firefox diyorum ben kendi adıma.

diğerlerinde manevi olarak bir eksiklik hissediyorum resmen. canım sıkılınca beta veya alfa sürümlerini indirip geri bildirim verdiğim bile oldu.

maneviyatı geçtim kullanım olarak da eklentileriyle beraber tartışmasız bir numara.

mesela bir örnek; pcde firefoxa read it later eklentisi kurdum. android telefonuma da uygulamasını yükledim. pc de bazı sayfaları görüyorum zamanım olmuyor üşeniyorum sonra okuyayım diyorum, read it latera atıyorum, yolculuklarda trafikte vs telefondan okuyorum. ikisi senkronize oluyor.

bu eklenti chrome'da yok. bir tane flash video indirme eklentisi bile yok. kendi akıcı kaydırma özelliği yok, eklenti de takılma yapıyor. cleartype yok. butonları barları özelleştirme yok. yok oğlu yok işte her tarafı hız olsa ne olur.

zaten ikisi arasında sayfa yüklemelerinde günlük kullanımda farkedilecek bir durum da yok. chrome'un sayfayı düzgün oluşturamadığı ama firefox'un sorunsuz açtığı sayfalara da rastgeldim.

aklı olan firefox kullanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Leş otuz yıllık makinelerdede sifir makinelelerdede denedim.
    Sonunda stabilite olarak( bu arada onemli benim icin) OPERA tarayicidir diyorum. Tek chrome kullanmadim. Ona birsey diemicem.
    Operadaki site gecisleri ileri- geriler hizli uyuz oldugum donmalar yok denecek kadar az , hiz gayet makul seviyede add-on destegi yeterli, makine kaynaklarini minumum kullanio ne de olsa linux -source kodlu. Daha ne diim Allahtan belanizi mi istionuz olmazsa onu da download edin. Hay agzini kirim mobilden yaziom illet oldum klavyeye silip silip duzeltiom nalet şu stiv herseyi iyi yapmista sunun klavyesi cok kullanissiz. Neyss…
    Gogo opera.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • operadaki akıcı kaydırma chrome da da olsaydı keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

operadaki akıcı kaydırma chrome da da olsaydı keşke

SmoothWheel
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss operadaki akıcı kaydırma chrome da da olsaydı keşke
    SmoothWheel

Herşeyde de eklentiye ihtiyaç yok ki :D
    chrome://flags/ adresinden yumuşak kaydırmayı etkinleştirebilirsiniz ;)
  • Bu Mozillada microsofta benzedi sürekli yeni update buluyor
  • Bkz: Avatar
    Bu arada smoothwellde benim gözler kopuyor çok kötü geliyor bana.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

oha ne zaman çıktı ya abarttılar artık daha 7.1 e yeni alışmıştım

yani arkadaşlar sanki her sürümde envai çeşit özellik gelip, herşey yeniden tasarlanıyor gibi konuşuyorsunuz. ne farkı allah aşkına 7 sürümünden? görünüm de butonların daha küçülmesi dışında hiçbir farkı yok. abartıyorsunuz bazen, alt tarafı indirip kuracaksınız yada birkaç gün bekleyip kendi güncellenmesini bekleyeceksiniz.

arkadaşım ben sadece takılmıştım.neredeyse her ay yeni sürüm çıkartıyorlar.ben bundan hiç ama hiç memnun değilim.eski sisteme dönmesini istiyorum.bende biliyorum değişiklik olmadığını.hiç değişklik yapmayıp firefox 20 ye kadar gitsede firefox kullanmaya devam ederim. çünkü manyak derece firefox fanatiğim. ben sadece laf sokmak için öyle yazdım. yoksa biliyorum bende herhangi bir özellik eklenmediğini

• quote:

quote:

quote:

oha ne zaman çıktı ya abarttılar artık daha 7.1 e yeni alışmıştım

yani arkadaşlar sanki her sürümde envai çeşit özellik gelip, herşey yeniden tasarlanıyor gibi konuşuyorsunuz. ne farkı allah aşkına 7 sürümünden? görünüm de butonların daha küçülmesi dışında hiçbir farkı yok. abartıyorsunuz bazen, alt tarafı indirip kuracaksınız yada birkaç gün bekleyip kendi güncellenmesini bekleyeceksiniz.

arkadaşım ben sadece takılmıştım.neredeyse her ay yeni sürüm çıkartıyorlar.ben bundan hiç ama hiç memnun değilim.eski sisteme dönmesini istiyorum.bende biliyorum değişiklik olmadığını.hiç değişklik yapmayıp firefox 20 ye kadar gitsede firefox kullanmaya devam ederim. çünkü manyak derece firefox fanatiğim. ben sadece laf sokmak için öyle yazdım. yoksa biliyorum bende herhangi bir özellik eklenmediğini

• Firefox kullanma sebebim mi? Sadece FireBug.
  • Chrome
    4723 Points

bu arada bunun 64 bit olanı varmı nightly var greasemonkey kullanılmıyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.