Şimdi Ara

Fırat Üniversitesi(Elazığ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
43.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qazxcv

bende Fırat Üni. Elektrik-Elektronik Müh 2.öğr. kazandım.
    yurt olayında görüşleriniz nelerdir?? özel olarak çankaya yurdu varmış. kimileri kaliteli diyor kimileri paragöz müdür var dikkat diyor. birde sizden görüş alabilir miyim?? başka özel yurt varmı fiyatlar ne alemde

Kardeş Yurt Konusunda Benim Bilgim Fazla Yok Ama Hizmet Yurtlarında Kalmaya Alışıksan Özel Fırat Öğrenci Yurdu Var Üniversite Mahallesnde , Zafran Mahallesnde Farklı Büyük Bir Yurt Var , Statın Karşısında Yani Üniversite Mahallesinde Özel Hikmet Demirel Yurdu Var Bu Yurtta Öss Dönemi 2 Ay Kaldım Gayet Güzel Kullanışlı Ama Tabi Yurdunda Kuralları var 11 Den Sonra Kapılar Kapanıyor Gibi Felan... Ama Bayağı Güzel 2007 ,2008 Döneminde Yapıldı Ayrıca Bu Yurtların Ünv Uzaklığı 20 Dakikadır En Fazla ...

• Yukarılara çıkaralım...

Ben henüz sınava hazırlanma aşamasındayım ve kafamın bir köşesinde bu üni var.
    Yazılım Mühendisliği okuyan var mı?
  • devlet yurdu tam olarak nerede bilen var mı?
    okula uzaklıgı?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

devlet yurdu tam olarak nerede bilen var mı?
    okula uzaklıgı?

teşekkürler

Speed sen nereyi kazandın?
  • quote:

okula uzaklıgı?

teşekkürler

üniversitenin içinde.....
  • fen bılgısı 2. sınıf ogrencısıyım elazıg ıle ılgılı soru sormak ısteyen varsa sorsun :)

bende bu arada agrı böte kazandım bı yardım edın sızce gıtmeye değer mi ? fen bılgısı kps yuksek o yuzden pc ogr. güzel ancak kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

fen bılgısı 2. sınıf ogrencısıyım elazıg ıle ılgılı soru sormak ısteyen varsa sorsun :)

bende bu arada agrı böte kazandım bı yardım edın sızce gıtmeye değer mi ? fen bılgısı kps yuksek o yuzden pc ogr. güzel ancak kararsızım

Teknoloji (teknik) fakülte olmadığı sürece sadece ilk okula atama yapılıyor. Bilgine...
  • Hayırlı olsun Fırat'lılara,
    Ah memleket ah
  • numan,

özel yurtlar hakkında bilgin varmı ? taviye edip etmeyeceğin vs. her bakımdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

quote:

fen bılgısı 2. sınıf ogrencısıyım elazıg ıle ılgılı soru sormak ısteyen varsa sorsun :)

Teknoloji (teknik) fakülte olmadığı sürece sadece ilk okula atama yapılıyor. Bilgine...

nasıl kardeş anlamadım ? detaylı bılgı verırmısın ?
  • quote:

quote:

okula uzaklıgı?

teşekkürler

Speed sen nereyi kazandın?

mitalirji ve milzame müh
  • quote:

quote:

quote:

nasıl kardeş anlamadım ? detaylı bılgı verırmısın ?

Bende yeni öğrendim birçok şeyi. Henüz araştırıyorum ama net bildiğim konuları aktarayım.

BÖTE isteyenlerden biriydim 3-4 güne kadar. Öğrendim ki böte ile sadece ilkokul seviyesinde atama yapılıyormuş. Lisede öğretmen olabilmek için teknik fakülte bitirmek gerekiyormuş. Bunu öğrendikten sonra bir yeni bilgi daha öğrendim ki üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.

Teknik Fakülteler bu sene kaldırılmış. Yerine bazı üniversitelerde Teknoloji fakültesi açılmış. Ee problem ne?

Problem şu ki her okulda yok bu fakülte. Mesela Marmara'da açmış ama onda da bilgisayar yok... Sakarya'da var, Elazığ'da var.

Velhasıl, eğer lisede öğretmen olmak istiyorsan (ki ilkokulu asla tavsiye etmiyorlar) teknoloji fakültelerinden birini seçmen gerekiyor. Mesela benim ilk tercihim bilg. müh. olacak inşallah ama bir sonraki tercihlerim tek. f. yazılım müh. falan olacak...

• Ek;

Hayırlı olsun speed.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

numan,

Hiç bir bilgim yok maalesef ama elazığda özel yurtta kalmaktansa, 2-3 kişi ev tutarım daha mantıklı gibi geliyor.

http://resim.donanimhaber.com/showprofile.asp?memid=663291

Arkadaşımdır, Elazığ'lıdır o da. Kendisine PM atarsanız yardımcı olabilir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan

quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

numan,

Hiç bir bilgim yok maalesef ama elazığda özel yurtta kalmaktansa, 2-3 kişi ev tutarım daha mantıklı gibi geliyor.

http://resim.donanimhaber.com/showprofile.asp?memid=663291

Arkadaşımdır, Elazığ'lıdır o da. Kendisine PM atarsanız yardımcı olabilir belki.

ev tutmak tabiki daha mantıklı. ancak ilk etapta insanları tanımak için yurtta kalmayı dusunuyorum.

• Arkadaslar bende biyomühendislik (IO ) kazandım.Bu bölümde okuyan arkadaslar varsa birkaç Sorum olucaktı , ilgilenirlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaDap -- 22 Ağustos 2010; 11:55:47 >
  • arkadaşlar elazığda okuyorum 3 yıldır. İlk gidişimizde kesinlikle yurtta kalınız az buçuk tanıdığınız insanlarla ev tutmaya kalkmayın. yurt kampüsün içinde mühendislik hariç diğer fakültelere yüreyerek 20 dk da gidersiniz. Şehir fena değil insanlar sıcak. Okulda sosyal aktivite ve ortam aramayın yoktur :)) biyomühendisliği kazanan arkadaşım sana hayırlı olsun. o bölüm daha geçen sene açıldı o yüzden bilgim yok kusura bakma
  • Topicdeki yorumlara bakılırsa epey bir olumlu hava oluşmuş. Açıkcası bu havayı bozmak istemem fakat Elazığ'a gelecek öğrencilerin hakikaten ne ile karşılaşacaklarını bilmeleri gerekiyor.
    Ben şuanda 2. sınıftayım ve Elazığ'a geldiğim günden beri pek çok sıkıntı çektim. Aslen Elazığlıyım ve Fırat Üniversitesi ile ilgili veya şehir ile ilgili objektif bir yorum yaptım.

Fırat üniversitesi hakkında nacizane bilgi :Fırat Üniversitesi ve Elazığ Vol.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: onguryıl

Topicdeki yorumlara bakılırsa epey bir olumlu hava oluşmuş. Açıkcası bu havayı bozmak istemem fakat Elazığ'a gelecek öğrencilerin hakikaten ne ile karşılaşacaklarını bilmeleri gerekiyor.
    Ben şuanda 2. sınıftayım ve Elazığ'a geldiğim günden beri pek çok sıkıntı çektim. Aslen Elazığlıyım ve Fırat Üniversitesi ile ilgili veya şehir ile ilgili objektif bir yorum yaptım.

Fırat üniversitesi hakkında nacizane bilgi :Fırat Üniversitesi ve Elazığ Vol.1

Elazığda 4. ayına girmiş bir insan olarak sonuna kadar katılıyorum
    Benim durumum farklı ancak yeni gelenler için gerçekten kabus gibi bir şehir, kimseye gelmeyin demiyorum
    ancak gelin de diyemiyorum.

• valla hiç öyle değil. Hayatında hiç ders çalışmamış biri olarak Elazığ bana ders çalışmayı öğretti. ilk 2 hafta gezdim baktım ki çok fazla gezcek bişey yok oturdum ders çalştım. Büte kalmanın ne kadar acı bişey olduğunu öğretti. büte kalmadım dahası 3.18 ortalama yaptım.

ben, bilgisayarım ve 0.3 uçlu rotring kalemim Elazığ'da mutluyuz. :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.