Şimdi Ara

Fırat Üniversitesi(Elazığ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
43.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CENKKK

Bende elazığlıyım fırat üniversitesi elektrikli cihaz teknolojisi bölümünü kazandım sözelciyim ama elektroniği sevdiğimden dolayı bu bölümü yazdım bakalım sınavları nasıl geçecez :( matematik ve fizik dersleri varmış nasıl yapacaz bakalım.....

Alıntıları Göster
    güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

güncel

Alıntıları Göster
    güncel 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kortex

güncel 2

Alıntıları Göster
    Hala Karabük mü Fırat mı üstte tercih edilmeli kararsızım....... Sizce_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: assessor

Alıntıları Göster
    elazığlılar insancıldır dürüst insanlardır.şehir ortamı güzeldir,alışveriş merkezi dahil ne ararsan vardır.üniversitesi de şehrin içindedir,mühendislik fakültesi köklüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasyrian

elazığlılar insancıldır dürüst insanlardır.şehir ortamı güzeldir,alışveriş merkezi dahil ne ararsan vardır.üniversitesi de şehrin içindedir,mühendislik fakültesi köklüdür.

Alıntıları Göster
    adımdır diye söylemiyorum. yazacaksan fırat yaz en azından isimden dolayı bir yerlere gelebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears For Fears

kesinlikle fırat..karabük daha 2007'de açılmış bir üni.. fırat çok daha köklü bir üni
  • quote:

Orijinalden alıntı: evcârâ

Fırat Üniversite'sinde olaylar oluyor mu?sorunlu bir üniversite mi?ögrenciyi grup içine alma durumları var mı?

yok abicim kayıtsız ol sorun yoktur üniversitede,herkes kendi halinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasyrian

quote:

Orijinalden alıntı: evcârâ

Fırat Üniversite'sinde olaylar oluyor mu?sorunlu bir üniversite mi?ögrenciyi grup içine alma durumları var mı?

yok abicim kayıtsız ol sorun yoktur üniversitede,herkes kendi halinde.

Alıntıları Göster
    Bir Karabük'ü üste alıyorum, bir Fırat'ı ösym aday işlemleri sistemi de kafayı yicek benim gibi..

İstanbul'a yakınlığı için Karabük diyorum, okul için Fırat....

Arkadaşlar başka fikri olan yokmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: assessor

Bir Karabük'ü üste alıyorum, bir Fırat'ı ösym aday işlemleri sistemi de kafayı yicek benim gibi..

İstanbul'a yakınlığı için Karabük diyorum, okul için Fırat....

Arkadaşlar başka fikri olan yokmu?

Alıntıları Göster
    evet bende fırat yolcusuyum bu sene.
    ekşiden yorumları okudum. yine her uni için yazılan kotu seyler mevcut. bura bi nebze rahatlattı diyebilirim.
    ama gidip gormedende bişey diyemiyor insan.
    kayıtlar 1 eylüldeymiş.
    eğitim öğretim kaçınca başlar acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerousman -- 13 Ağustos 2010; 15:34:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

evet bende fırat yolcusuyum bu sene.
    ekşiden yorumları okudum. yine her uni için yazılan kotu seyler mevcut. bura bi nebze rahatlattı diyebilirim.
    ama gidip gormedende bişey diyemiyor insan.
    kayıtlar 1 eylüldeymiş.
    eğitim öğretim kaçınca başlar acaba ?

Alıntıları Göster
    abi ekşiye ne bakıyosunuz ya adamlar boğaziçine odtüye bile kötü diyor yani fazla önemsemeyin..

isteyenler internetten fırat üni.nin eğitim kadrosuna bakabilir..çoğu üni.den iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Temel Mühendis

abi ekşiye ne bakıyosunuz ya adamlar boğaziçine odtüye bile kötü diyor yani fazla önemsemeyin..

isteyenler internetten fırat üni.nin eğitim kadrosuna bakabilir..çoğu üni.den iyidir.

evet zaten çoğu uni hakkında yorumları okudum. hep aynı. o yuzden pek itimat etmiyorum.
    eğitim kadrosunu inceledim ancak yazılım muh. bölümü yeni açıldığından daha internet sayfası bile yok. sadece açıklama içeren 1 sayfadan ibaret.
  • quote:

quote:

evet zaten çoğu uni hakkında yorumları okudum. hep aynı. o yuzden pek itimat etmiyorum.
    eğitim kadrosunu inceledim ancak yazılım muh. bölümü yeni açıldığından daha internet sayfası bile yok. sadece açıklama içeren 1 sayfadan ibaret.

bilg.müh.ün kadrosuna bak zaten çoğu hoca oradan gelir sanırsam..
  • quote:

quote:

quote:

bilg.müh.ün kadrosuna bak zaten çoğu hoca oradan gelir sanırsam..

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: htforcym

Alıntıları Göster
    Ben de her ne kadar gitmek konusunda kararsız kalsam da Spor Yöneticiliği bölümünü kazandım. Sormak istediklerim BESYO ana kampüsle bir mi? Eğer ayrıysa çok uzak mı? Besyo da okuyan biri varsa eğitimi hakkında da bir bilgi verirse çok işimi görür. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Ben de her ne kadar gitmek konusunda kararsız kalsam da Spor Yöneticiliği bölümünü kazandım. Sormak istediklerim BESYO ana kampüsle bir mi? Eğer ayrıysa çok uzak mı? Besyo da okuyan biri varsa eğitimi hakkında da bir bilgi verirse çok işimi görür. Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar bir elazığlı olarak elazığı kazanan arkadaşlarımıza bazı bilgileri söylemek istiyorum önceliklen bende tercih yaptım ve hiç ummadığım 16. Terchm fırat edebiyat geldi bir yandan memleketimde kaldım diye bi yandanda büyük illere gidemedim diye sevinç ve hüzün yaşadım. ama elazıa gelecek arkadaşlra sunu söyleyim elazığ doğuda olmasına rağmen bu ülkede vatan sevdası tartışılmayacak illerin başından gelir doğuda olmasından dolayı 40 yıllık üniversitesi hep batı ünvlerine göre eziklik yaşıyor halbuki ünv hocası hepsi profösör türkiyenn en büyük hocaları bu ünvde var . kampüsü bayağı büyük 10 dakıkada ünv şehir merkezi arası geçiş yapabilirsiniz konya kayseri izmir antep ankara bursa gibi illerden geliyorsanız tabikide kendı memleketınıze göre küçük bir il imkanları kısık ama kalkıpta bu tür iller harıcındeki illerdeng elıyorsanız inanın çoğunuzun geldiği ilden büyük bir ildir tek suçu doğuda olamsıdır insanları cana yakındır ama arkadaşlarnda söylediği gibi esnafı çok kazıkcıdır okulda ağ sol olayları olamaz çünkü fırat ünv hiç bir bölücü olaya geçiş olmaz aslında ealzığda bu oylar olamaz elazığ bir yana doğudaki ankaradır. gelecek arakdaşlar bu ili seveceklerine inanıyorum başarılar herkeze

• quote:

Orijinalden alıntı: the_welletx23

Merhaba arkadaşlar bir elazığlı olarak elazığı kazanan arkadaşlarımıza bazı bilgileri söylemek istiyorum önceliklen bende tercih yaptım ve hiç ummadığım 16. Terchm fırat edebiyat geldi bir yandan memleketimde kaldım diye bi yandanda büyük illere gidemedim diye sevinç ve hüzün yaşadım. ama elazıa gelecek arkadaşlra sunu söyleyim elazığ doğuda olmasına rağmen bu ülkede vatan sevdası tartışılmayacak illerin başından gelir doğuda olmasından dolayı 40 yıllık üniversitesi hep batı ünvlerine göre eziklik yaşıyor halbuki ünv hocası hepsi profösör türkiyenn en büyük hocaları bu ünvde var . kampüsü bayağı büyük 10 dakıkada ünv şehir merkezi arası geçiş yapabilirsiniz konya kayseri izmir antep ankara bursa gibi illerden geliyorsanız tabikide kendı memleketınıze göre küçük bir il imkanları kısık ama kalkıpta bu tür iller harıcındeki illerdeng elıyorsanız inanın çoğunuzun geldiği ilden büyük bir ildir tek suçu doğuda olamsıdır insanları cana yakındır ama arkadaşlarnda söylediği gibi esnafı çok kazıkcıdır okulda ağ sol olayları olamaz çünkü fırat ünv hiç bir bölücü olaya geçiş olmaz aslında ealzığda bu oylar olamaz elazığ bir yana doğudaki ankaradır. gelecek arakdaşlar bu ili seveceklerine inanıyorum başarılar herkeze

Alıntıları Göster
    bende bölümlere baktım gerçekten kadroları süper..kendinden kat kat fazla puanla öğrenci alan okulların bazı bölümlerinde prof. bile yokken fırat'ta her bölümde en az 2-3 prof. var..yazık valla puanının o kadar düşük olması yazık..

• quote:

bende bölümlere baktım gerçekten kadroları süper..kendinden kat kat fazla puanla öğrenci alan okulların bazı bölümlerinde prof. bile yokken fırat'ta her bölümde en az 2-3 prof. var..yazık valla puanının o kadar düşük olması yazık..

Alıntıları Göster
    Ayrıca Şu Anda Elazığda Şöyle Bir Söylenti Var Fırat Ünv İkiye Ayrıalcak Mühendisliklere Bir Kaç Bölüm Eklenecek Datü Yani Doğu Anadolu Teknik Üniversitesi Olacak
    Diğer Bölümlerde Fıratta Kalacak Fıratın Puanının Düşük Olma Sebebi Doğuda Olmasıdır Yoksa Hocaları Çoğu Ünv Hocalarından Kalitelidr ...

• quote:

Ayrıca Şu Anda Elazığda Şöyle Bir Söylenti Var Fırat Ünv İkiye Ayrıalcak Mühendisliklere Bir Kaç Bölüm Eklenecek Datü Yani Doğu Anadolu Teknik Üniversitesi Olacak
    Diğer Bölümlerde Fıratta Kalacak Fıratın Puanının Düşük Olma Sebebi Doğuda Olmasıdır Yoksa Hocaları Çoğu Ünv Hocalarından Kalitelidr ...

öyle söylentiler hep var ya..kocaeli'ye de doğu marmara teknik üniv. olacak deniyor ama tık yok..
  • quote:

quote:

öyle söylentiler hep var ya..kocaeli'ye de doğu marmara teknik üniv. olacak deniyor ama tık yok..

Katılıyorum sonuçta yapılmadıktan sonra hep laf dolanır
  • quote:

quote:

quote:

Katılıyorum sonuçta yapılmadıktan sonra hep laf dolanır

Alıntıları Göster
    bende Fırat Üni. Elektrik-Elektronik Müh 2.öğr. kazandım.
    yurt olayında görüşleriniz nelerdir?? özel olarak çankaya yurdu varmış. kimileri kaliteli diyor kimileri paragöz müdür var dikkat diyor. birde sizden görüş alabilir miyim?? başka özel yurt varmı fiyatlar ne alemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazxcv -- 17 Ağustos 2010; 17:18:53 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.