Şimdi Ara

Fioramı dariusmu renektonmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce hangisini alırsam işime yarar solo main için avantajları dezavantajları nelerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 11 Mayıs 2017; 10:43:17 >

• Early de fiora biraz güçsüz kalsada latede en güçlüleri fiora. Oyunu uzatmadan bitirebilirsen renekton da darius da olur.(darius kitelanması kolay bir şampiyon ama bunu düşünerek almak lazım.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dariyi nedense her eloda görüyorum. elon düşükse mutlaka al.
  • Fiora

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

dariyi nedense her eloda görüyorum. elon düşükse mutlaka al.

Elon ne ki heryede görüyorsun chall smurd felan mi kasiyorsun

Konuya gelirsek renekton al

• tw yayınları yutup ????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

tw yayınları yutup ????????

Tw yayınlarını yutup? Derken ne demek istedin sorumu tekrarliyorum elon ne ki darius al diyorsun challenger smurf mu kasiyorsun her eloda dariusu gördüğünü iddaa ediyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POPPY
    8 yıl önce açıldı
    Nidalee yenilemesi
    11 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yayın ve youtube videolarında görüyormuş
  • önce dariusu sonra fiorayı al ip birikince. top lane oyuncusunda ikisi de olmalı bence. renekton almasan da olur, zevk meselesi o.
  • Fiora açık ara oyun sonu potansiyelinden daha iyi seçim ama koridor safhası o kadar rahat geçmiyor Darius ve Renekton hata payı daha yüksek şampiyonlar

Her ne kadar Fiora'yı sevmesemde oyun sonunda yanlış w kullanması zor durumda çok bırakabiliyor,malum full tank çıkabileceğin bi şampiyon değil yapısında yok

Bu açığı can çalma eşyalarıyla bi nebze kapatsada anlık hasarlara karşı savunmasız,yani savaşın uzaması gerekiyor ve aralarında hata payı en az Fiora'da var

Bana kalırsa Darius oynaması daha basit ve çoğu şampiyona karşı oynanabiliyorken ilk tercihin olsun

Sonrasında Fiora'yı almayı unutma tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 11 Mayıs 2017; 11:52:2 >
  • Aslinda fiora lanede çoğu şampiyona karşı güclü ve snowboal olunca kule altı 1v3 attığımı bilirim

• beyler renekton aldım darius almadım sebebi derecelide ban yemesi yüksek fioarayı almama sebebim camille var gerek duymadım en uygunu renek dedim şimdi ilk q fullucez 2.ci ne fullicez e w mi ? bu arada hangi hydrayı kullanmamı öneririsiniz haşmetlimi dğierimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

beyler renekton aldım darius almadım sebebi derecelide ban yemesi yüksek fioarayı almama sebebim camille var gerek duymadım en uygunu renek dedim şimdi ilk q fullucez 2.ci ne fullicez e w mi ? bu arada hangi hydrayı kullanmamı öneririsiniz haşmetlimi dğierimi ?

Buradan ne fullüyeceğine hangi match-up lar ile karşılaştığında ne yapacağına rün kabiliyet ve eşyalara bakabilirsin fiora ile ilgili.https://mobatr.net/rehber/benim-fioram-detayli-fiora-rehberi-1

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

beyler renekton aldım darius almadım sebebi derecelide ban yemesi yüksek fioarayı almama sebebim camille var gerek duymadım en uygunu renek dedim şimdi ilk q fullucez 2.ci ne fullicez e w mi ? bu arada hangi hydrayı kullanmamı öneririsiniz haşmetlimi dğierimi ?

İkinci e fulleyeceksin zırh delmesi için. Koridor safhasında E-W-AA-Q-E yapıp geri çıkarak rakibi tilt edebilirsin. Agresif yapmadığın zamanlarda sürekli koridoru ittirerek hiddet biriktir, rakip üstüne geldiğinde W ile yarı canını bile alabilirsin erken safhada, earlyde senden güçlü kimse yok koridorda. 6 level olduktan sonra ormancı baskınlarından kaçma full combonla birisini aradan rahat çıkarırsın 2de2 alma ihtimalin %60 falan.

Bunun dışında çok agresif oynamayı seversen mahvolmuş bile çıkabilirsin. Koridor safhasında çok agresif olmayı unutma sadece. Musibet iksiri ile başlayan herolara karşı uzun kılıç 3 pot yapabilirsin. Savaşlarda ve minyon ittirirken Q ile zaten can dolduruyorsun.

Aklına takılan bişey olursa sorabilirsin

• Renektonda karşındaki adam da tank değilse ve öne geçtiysen (mesela yasuo, riven vb) full ad kasıp öfke yüklü w ile(en çok w vuruyo) tek atmanın dibine vurabilirsin.

• Bu bahsettiğin herolardan darius biraz daha kolay fiora ve renekton biraz daha zordur. Darius un skillerinin bekleme süresi ve mana cost u düşük olduğu için sık sık skill spamlayabilirsin. Fiora ve renekton taktik oynamayı gerektiren herolardır. Skilleri mevcutken güçlü bekleme süresindeyken zayıf herolardır. Dariusta skillerin bekleme süresindeyken 2-3 sn zaman kazanarak tekrar trade e katılabilrsin. Ama fioranın W skilinin bekleme süresi 22 sn renekton E skili 18 sn. Bu skiller yokken biraz daha kolay av durumundadırlar.

Özetle darius al ve spamlamaya başla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.