Şimdi Ara

Fiora Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yine ben Yine suikastçi şampiyon arıyorum Fiora'yı düşünüyorum Tek başına oyun taşır mı ? Build ve kombosu nasıldır ? Fiora'yı önerirmisiniz ?
    Fiora da tek atma mevzusu var mı ? Kısacası nasıl bir şampiyon ?
    Not=Lütfen konuyu trollemeyiniz (Gerekirse ben trollerim ) ve konuya Darius tek atar demeyiniz (Az kaldı Darius tek atar duyarsam sinirden patlayacağım )

• Buda Teq atıyor ama daryus puçukluyo xd taşır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek başına taşıyan hiçbir hero görmedim (yani tek derken 5vs1 anlamında ) ama fiora oyunun her safhasında çok güçlü ve bana sorarsan yasuodan sonra oynaması en kolay hero. 2-3 eşya çıktığın anda dari gibi teq atabilirsin

Yalnız toptan başka koridorlarda pek etkili değil tabi ligin düşükse her yerde oynayablirsin ben khazixle bota gidiyom takımda adc olmuyor ama taşıyom gümüşte . Sen fioraylar rahat taşırsın. Tavsiyem adamların canını azalt arkadaşlarında beraber sonra ultiye bas BEŞTE BEŞ! sesini dinle

• Combosu sag click.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanZ

Tek başına taşıyan hiçbir hero görmedim (yani tek derken 5vs1 anlamında ) ama fiora oyunun her safhasında çok güçlü ve bana sorarsan yasuodan sonra oynaması en kolay hero. 2-3 eşya çıktığın anda dari gibi teq atabilirsin

Yalnız toptan başka koridorlarda pek etkili değil tabi ligin düşükse her yerde oynayablirsin ben khazixle bota gidiyom takımda adc olmuyor ama taşıyom gümüşte . Sen fioraylar rahat taşırsın. Tavsiyem adamların canını azalt arkadaşlarında beraber sonra ultiye bas BEŞTE BEŞ! sesini dinle

1- yasuodan sonra oynaması en kolay hero.

2- ben khazixle bota gidiyom takımda adc olmuyor ama taşıyom

Koruma kalkani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Scholes

quote:

Orijinalden alıntı: OzanZ

Tek başına taşıyan hiçbir hero görmedim (yani tek derken 5vs1 anlamında ) ama fiora oyunun her safhasında çok güçlü ve bana sorarsan yasuodan sonra oynaması en kolay hero. 2-3 eşya çıktığın anda dari gibi teq atabilirsin

1- yasuodan sonra oynaması en kolay hero.

2- ben khazixle bota gidiyom takımda adc olmuyor ama taşıyom

Koruma kalkani.

sorun ne anlamadım?

• ulti at gerisi geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Teemo'nun Mantarı Hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuya ilgi gösterdiğiniz için teşekkürler Bu arada ısrarla Darius tek atıyor demenizde beni ayrı bir gıcık etti Konuyla alakalı değil ama bu Darius'a olan samimiyetiniz nedir ? (Sanki bir o tek atıyor gibi )
    Edit=Benim mesaj sayım 200'lü bir şeydi mesaj sayım azalmış bunun nedeni nedir ? Ayrıca konuyu berbat ettim 3 soru sorarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 5 Mayıs 2014; 19:46:27 >

• Dari=Usta yi=try=fio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Early de ezmezlerse Hydra çıkınca durduramazsın latede ulti atar 5 kişiye can barları yerlerde ama işi biraz sıkıntı soloda , en büyük counterı Jax bence 6300 ip ile alacaksan daha iyi seçenekler var...

• Kısacası Fiora kendine eşdeğer rakip bulmuş (Başlangıçta söylediği sözden yola çıkarak bunu söyledim ve bu Fiora'nın kendini büyük görmesi cidden insana gaz veriyor sonra Jax'lar gelip seni bir şeyler yapıyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 5 Mayıs 2014; 20:27:45 >
  • agresif oyun tarzın varsa alabilirsin, ben teemo iken ve nasus iken bayağı zorlanmıştım karşısında.
  • nymus93 kullanıcısına yanıt
    Agresif derken şöyle bir yapım var solodaysam ve 3 lvl olmuş isem karşımdaki adama bakarım beni dürtüyorsa ve ben buna sinirlenmiş isem onu topta yaşatmam ama eğer arada dürtüyorsa farm yapıyorsa bende onun gibi yaparım sonra bir ara şunu alim derim ve gebertirim Kısacası sağım solum belli değildir bazen topa benim sevmediğim karakter gelirse (Vladimir en sevmediğim karakterdir ) onu yaşatmam yemem içmem onu yaşatmamak için elimden geleni yapar ona ölünce daha fazla öfkelenip onu öyle bir gebertirim ki feleği şaşar
    Edit=Kısacası yerine göre agresif oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 5 Mayıs 2014; 20:39:00 >

• benim oyunlardan birini oyna da gör agresifi, ölüm sayının yüksek olması lazım
  • nymus93 kullanıcısına yanıt
    Ölüm sayısının yüksek olması derken
  • Q adama atlar
    W kalkan verir
    E hizlandirir
    Ulti birden cok adama atlar

Build: as botu 5 bt veya 5hydra
    Rünler: flat ad

• Voidreaver kullanıcısına yanıt
    Sende bizi iyice noob sandın arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zack25024

Sende bizi iyice noob sandın arkadaş

Yok hocam ya artık klasikleşti biliyorsundur herhalde şakacı şako rehberini.

• Voidreaver kullanıcısına yanıt
    Bende yanlış anladım
  • s2 5tiamat fiora :((

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.