Şimdi Ara

Fiora Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sürekli atarlı agresif oynamanın doğal bir sonucu,
  • benim build şu
    hydra-kanasusamış-son fısıltı-randuin-merkür(veya ninja tabii) bot-malmortius

kritik istiyosan
    hydra-youmu-ebedi-son fısıltı-ninja tabii/merkür bot-ga olabilir

q ile atlarken w aç sonra ilk aa vurunca (hydra varsa bas)e aç ve bir daha q at e süresi bitince de ulti

erkenden hydra çıkmaya bak işte:D
    diğer türlü ulti vurmuyo sanıyom

koridoru kazanıp ilk kule alınca diğer koridorlara gitmen iyi olur tf de başlatan sen olmaman gerek ve ultiyi adc atabilirsen çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achambo -- 6 Mayıs 2014; 0:10:39 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fiora iyidir ama jaxa yakalanmadigin surece iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanZ

Tek başına taşıyan hiçbir hero görmedim (yani tek derken 5vs1 anlamında ) ama fiora oyunun her safhasında çok güçlü ve bana sorarsan yasuodan sonra oynaması en kolay hero. 2-3 eşya çıktığın anda dari gibi teq atabilirsin

Yalnız toptan başka koridorlarda pek etkili değil tabi ligin düşükse her yerde oynayablirsin ben khazixle bota gidiyom takımda adc olmuyor ama taşıyom gümüşte . Sen fioraylar rahat taşırsın. Tavsiyem adamların canını azalt arkadaşlarında beraber sonra ultiye bas BEŞTE BEŞ! sesini dinle

yasuo kolay mı?

• LaoBaLi kullanıcısına yanıt
    Yasuo'ya kolay mı demiş ? Q tutturmak ve ulti atmak için uğraşman ayrı bir çaba zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaoBaLi

quote:

Tek başına taşıyan hiçbir hero görmedim (yani tek derken 5vs1 anlamında ) ama fiora oyunun her safhasında çok güçlü ve bana sorarsan yasuodan sonra oynaması en kolay hero. 2-3 eşya çıktığın anda dari gibi teq atabilirsin

Yalnız toptan başka koridorlarda pek etkili değil tabi ligin düşükse her yerde oynayablirsin ben khazixle bota gidiyom takımda adc olmuyor ama taşıyom gümüşte . Sen fioraylar rahat taşırsın. Tavsiyem adamların canını azalt arkadaşlarında beraber sonra ultiye bas BEŞTE BEŞ! sesini dinle

yasuo kolay mı?

Ben ilk maçımda quadra attım gayet kolay geldi ama sonuçta kişiden kişiye değişir statik+ebedi=GG

• yasuo kolay diyenler yasuodan çok çekenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zack25024

Agresif derken şöyle bir yapım var solodaysam ve 3 lvl olmuş isem karşımdaki adama bakarım beni dürtüyorsa ve ben buna sinirlenmiş isem onu topta yaşatmam ama eğer arada dürtüyorsa farm yapıyorsa bende onun gibi yaparım sonra bir ara şunu alim derim ve gebertirim Kısacası sağım solum belli değildir bazen topa benim sevmediğim karakter gelirse (Vladimir en sevmediğim karakterdir ) onu yaşatmam yemem içmem onu yaşatmamak için elimden geleni yapar ona ölünce daha fazla öfkelenip onu öyle bir gebertirim ki feleği şaşar
    Edit=Kısacası yerine göre agresif oynarım

30 musun?
    Kumen ne?

• quote:

quote:

yasuo kolay mı?

Kolayi birak, Fiora daha zor demis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece denemek için maç attım q tutturamadım o ayrı meselede iyi karakter ama
  • Fıora sersemletme yerse bitiyor. Ama 30 olmadan önce oynarken çok taşıyordum. Sonra darius oynamaya başladım tek tek tek tek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paul Scholes kullanıcısına yanıt
  • Uyurgezzer kullanıcısına yanıt
    Bende sıkılan biriyim zaten bir karakter alıp onu sürekli oynamam (En fazla 1 hafta oynarım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Scholes

quote:

quote:

yasuo kolay mı?

Kolayi birak, Fiora daha zor demis.

Arkadaşın lig ve divisionunu çok merak ettim :) neyse unutmaya çalışıyorum bu yorumu baktıkça laf söyleysim geliyor :)

• quote:

quote:

quote:

yasuo kolay mı?

Ben ilk maçımda quadra attım gayet kolay geldi ama sonuçta kişiden kişiye değişir statik+ebedi=GG

Server lig ve division neydi acaba ?

• Bi dari değil
  • Çipetpet. kullanıcısına yanıt
    Darius'un beyazları çıkmış artık
  • Al oyna seversin
  • Uyurgezzer kullanıcısına yanıt
    Darius'u denedim iyi karakter ama biz Demacialıyız Hem Demacia Noxus'u ağlatır Hem Noxuslular yaşlı (Bknz=Darius'un beyaz saçları ve Swain'in bastonu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 6 Mayıs 2014; 20:20:38 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.