Şimdi Ara

FINOW X5 Plus Kullanıcıları Kulübü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
198
Cevap
7
Favori
15.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ustat açıkçası bluethoot kulaklık bağlanabilir diye düşünüyorum bana saat daha ulaşmadı, ulaşan arkadaşlar umarım yanıtlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saatim 50 gün sonra elime ulaştı sağolsun satıcı 15 dolar yazmış gümrüktede sıkıntı olmadı gümrük parasıda ödemeden elime kadar geldi. İlk izlenimlerim olumlu lakin android wear kullanmadığı için biraz hayal kırıklığı yaşadım ama zamanla alışılır. gps gayet iyi çalışıyor barometre doğru ölçüyor lakin cep telefonunun internetini kullanmıyor wifi açmak zorunda kalıyorum onu bulamadım. Şarjı çok hızlı bitiyor wifi kapalı saat uçuş modunda olmasına rağmen gece 12 de şardan çıkartıp koluma takıp yattım sabah baktığımda %38 deydi ama pil zamanla oturucak henüz tam inceleme vaktim olmadı olmadı bir ara tam inceleme yapmaya çalışacağım ama ekran görüntüsü gerçekten muhteşem amoledin hakkını vveriyor.
  • merhaba arkadaşlar. akıllı saati bugün almış bulunmaktayım. neredeyse beleşe getirdiğim cihazı biraz kurcaladım ama bluetooth ile telefona bağlayamadım. bluetooth kullanmam için saatin içine simkart şart mı. telefona gelen çağrıları saatte simkartsız görebilirmiyim. telefonla eşleştirmesini yapamadım galiba ama rehber otomatik senkronize olmuş saatte rehberi görebiliyorum ama telefondan arama yapamıyorum
  • yukselg Y kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonun kitapçığında yazıyor ama genede link koyayım.http://www.app2open.com/download buradan yazılımı indir kur bu yazılım ile bağlantıyı sağlıyor.

Bu arada arkadaşlar saat ile telefondan uzaklaşınca bağlantı kesildi diye ötüp duruyor bu sesi kesmenin bir yolu varmıdır? Teşekkürler
  • guguk kullanıcısına yanıt
    bu programı indirip kurdum hocam. saatten arama ve mesaj gerçekleşiyor mu saatten bluetooth bağlantısı ile arama ve mesaj yapamıyorum sim kart yok diyor saatte.
    Arama bende de yapmıyor aynı sim kart yok diyor henüz tam inceleyemedim ama vardır bir çözümü
  • kutuyu açtım saatte şarj sıfır 1,5 saatte şarj oldu,şarjı çok çabuk bitiyor wifi ve saat kapalı yarım saat de % 8 gitti 2 defa günceledim ayrıca saat arayüzlerini beğenmedim nerden nasıl arayüz ekleye bilirim
  • bosmann B kullanıcısına yanıt
    saat kısmındayken basılı tut. sağ ve sol yaparak seçebilirsin

sanırım arama yapması için imail kayıt yaptırmamız gerekiyor sanırım. bir de facebook Messenger sizde çalışıyor mu. bende hata veriyor. face çalışıyor ama Messenger hata veriyor.. whatsap uyumlu değil diyor. sizde durum nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: bosmann

kutuyu açtım saatte şarj sıfır 1,5 saatte şarj oldu,şarjı çok çabuk bitiyor wifi ve saat kapalı yarım saat de % 8 gitti 2 defa günceledim ayrıca saat arayüzlerini beğenmedim nerden nasıl arayüz ekleye bilirim

Hocam saati kablo ile bilgisayara bağla saatin içine girerek ana ekrana ClockSkin diye bir dosya oluştur.http://www.watchawear.com/android-watch-faces/x-x-family.html buradan indireceğin dosyaları çıkartıp saatin ClockSkin dosyasının içine koy sonra saat arayüzlerinde yüklediğin saati görebilirsin ek olarak google+ gruplarında çok fazla saat arayüzleri paylaşılıyor bilgin olsun.

Hocam özellikle şarj konusunda sizden yorum bekliyorum pil oturunca güzel bir inceleme bekliyorum. Benim saat gelmedi daha.

• Güzel bir saat isteyen yükleyebilir zipi indirip clockskin içine çıkartın tamamdır.

https://plus.google.com/103702289658576599086/posts/HRQByiv9Te7

• Evet arkadaşlar saati araştırdıkça çok güzel özellikler çıkıyor. Aşağıdaki linkteki programı yükleyerek WatchAwear: WatchMaker Watch Faces leride kullanabiliyoruz hemde saatin arayüzünü büyütüp küçültebiliyoruz ek olarak saate dokunarak saatin rengini kronometresi vs tıklarayarak yapabiliyoruz yakında açıklamalar yapacağım.

http://roundandroidwatches.proboards.com/thread/758/universal-launcher-new-generation-2

hocam saat güzel ama neden telefona gelen çağrıyı ve mesajı telefon üzerinden cevaplayamıyoruz ve neden saat üzerinden arama ve mesaj atamıyoruz

hocam birde whatsapp saate yüklenmiyor uyumlu değil diyor sizde de öyle mi. face kuruluyor ancak Messenger hata veriyor sizde durum nedir. benim saatin imeil kayıtlı değil bunun için ne yapmam gerekli

Whatsapp yükleyemezsin zaten yüklesende busefer saatin imei nosu ile telefon numarasını eşleştirecek hicbir cihazda olmaz ama madem whatsapp ile kullanıcam diyorsun m2d programını kullanman lazım. Ben henüz denemedim bu aralar biraz işim var ama m2d ile bildirim sorununu çözüyorlarmış bilgin olsun.

• Saatin pili oturmaya başladı. Dün akşam 17:30 da şarjdan çıktıp koluma taktım şuanda saat 11:00 ve %73 de saatin pili oturunca anladığım kadarı ile 2 gün rahat gidecek gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Saatin pili oturmaya başladı. Dün akşam 17:30 da şarjdan çıktıp koluma taktım şuanda saat 11:00 ve %73 de saatin pili oturunca anladığım kadarı ile 2 gün rahat gidecek gibi gözüküyor.

:)İşte bunlar guzel haberler hocam

• Sonunda elime ulaştı saat. Ağırlığı malzeme kalitesi beklediğimden çok daha iyi çıktı, sadece kordonu pek güven vermedi ama nasıl değiştirildiğini okumuştum sorun olmaz o
  • Hayırlı olsun. Soracağın sorularsa yardımcı olmayaçalışırım. Beni en çok rahatsız eden saat telefondan uzaklaşınca telefon alarm verip duruyor onu kapatmayı bulamadım. Bulan varsa paylaşsın çok mağdurum. Tuvalete gidiyorum ceptelefonu zarttırı zurtturu yan odaya gidiyorum ceptelefonu zarttırı zurtturu valla sinir oldum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.