fine reader serialı lazım varmı iszde yardımcı olurmusunuz??
Dostum bildiğim kadarıyla buradan lisan seri no key vb. vermek yasak. amawww.astalavista.box.sk sitesinden seri numarası bulabilirsin. yalnız dikkat et bu site virüs kaynıyo. düzgün bi security programın yoksa hiç karıştırma.
+10
quote:
Orjinalden alıntı: wallcry
Dostum bildiğim kadarıyla buradan lisan seri no key vb. vermek yasak. amawww.astalavista.box.sk sitesinden seri numarası bulabilirsin. yalnız dikkat et bu site virüs kaynıyo. düzgün bi security programın yoksa hiç karıştırma.
bulabileceğin çok ta fazla yer yok. tüm crack serial sitelerinde virüs yeme riskin var. bence önce zonealarm internet security kurup sonra crack sitelerini gir.
Bahsedilen sakıncalı sitelerin adreslerini emule sayesinde unuttum. Sonuçta indirdiğin program, ilacıyla beraber geliyor. Olurda girmek istediğim sitenin zararlı içerik barındırıp barındırmadığı konusunda şüpheye düşersem o zaman da siteye girmek için VMWare programını (Sanal İşletim Sistemi) kullanıyorum. İkiside en temiz yöntemlerden. Basit anlamda güvenlik için internet explorer yerine Firefox'u NoScript eklentisiyle kullanabilirsin. O zaman da ilgili siteden ilac alamayabilirsin :)) Sana "Script'leri açta bilgisayarını bir yokliyim" der. :)) Bu arada bendeki ilacı bulabilirsem, yollamaya çalışırım.
Walla benim bu sitelere girmem gerekiyorsa gidiyorum internet kafeden giriyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: wallcry