Şimdi Ara

fine reader serial

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fine reader serialı lazım varmı iszde yardımcı olurmusunuz??

• Dostum bildiğim kadarıyla buradan lisan seri no key vb. vermek yasak. amawww.astalavista.box.sk sitesinden seri numarası bulabilirsin. yalnız dikkat et bu site virüs kaynıyo. düzgün bi security programın yoksa hiç karıştırma.
  • +10
    quote:

Orjinalden alıntı: wallcry

Dostum bildiğim kadarıyla buradan lisan seri no key vb. vermek yasak. amawww.astalavista.box.sk sitesinden seri numarası bulabilirsin. yalnız dikkat et bu site virüs kaynıyo. düzgün bi security programın yoksa hiç karıştırma.

guvenlık saglam hatta coookkkk saglam deılse hıc dalma oraya . burdan vermezler
  • nereden bulabilirim
  • bulabileceğin çok ta fazla yer yok. tüm crack serial sitelerinde virüs yeme riskin var. bence önce zonealarm internet security kurup sonra crack sitelerini gir.
  • Bahsedilen sakıncalı sitelerin adreslerini emule sayesinde unuttum. Sonuçta indirdiğin program, ilacıyla beraber geliyor. Olurda girmek istediğim sitenin zararlı içerik barındırıp barındırmadığı konusunda şüpheye düşersem o zaman da siteye girmek için VMWare programını (Sanal İşletim Sistemi) kullanıyorum. İkiside en temiz yöntemlerden. Basit anlamda güvenlik için internet explorer yerine Firefox'u NoScript eklentisiyle kullanabilirsin. O zaman da ilgili siteden ilac alamayabilirsin :)) Sana "Script'leri açta bilgisayarını bir yokliyim" der. :)) Bu arada bendeki ilacı bulabilirsem, yollamaya çalışırım.
  • Walla benim bu sitelere girmem gerekiyorsa gidiyorum internet kafeden giriyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: wallcry

Dostum bildiğim kadarıyla buradan lisan seri no key vb. vermek yasak. amawww.astalavista.box.sk sitesinden seri numarası bulabilirsin. yalnız dikkat et bu site virüs kaynıyo. düzgün bi security programın yoksa hiç karıştırma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konusu açılmışken sormak istiyorum.Bu tür sitelerde neden bu kadar çok virüs var ?
  • Hocam çeşitli serial bulma programları war.Onları kullanabilirsin
  • en temızı arkadaslarında dedıgı gıbı ınternet kafe altavista.box.sk kesin bulursın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.