Şimdi Ara

FİNDUX 9,95 TL A101'de (Fiskobirlikten zerre farkı yok) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
3
Favori
16.197
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Su an ekici 1 kg peynir 13.75 lira . Lezzetli yumusak kahvaltida keyifle yenilebilecek bir peynir. Carrefourda 17 lira civari.

Carrefour dan dün 8 liraya aldım. 1 nisan kampanyası...

• phatron_23 kullanıcısına yanıt
    4-5 ay önce migros

• High Quality kullanıcısına yanıt
    hocam var ama hani derler ya eser miktarda..Esmiş gerçekten serpiştirmişler işte 15 gr falan :))
    ağırlık biber salçası sarımsak falan..Öyle çıtır çıtır ağza gelen fındıceviz yok..Geçen hafta sonu ucuzlamıştı 2 küsür TL di..4 tane aldım..epey gider...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slitheen

VESTEL ALMA ALDIRMA

Niye? samsung, lg, arçelik, bosch çalışanımısın????
  • Bu ürünü ara ara alıp yiyoruz ailecek gayet güzel tadı var. Ancak denk gelir bulabilirseniz Trabzon'da üretilen cirav marka fındık ezmesi vardır tadı muazzamdır. Ankara'da bulamıyorum her zaman sadece Trabzon tanıtım günleri olunca stok yapabiliyorum cirav 10 numara

• Ben şimdi bundan alsam mutfağa gidip gidip bir kaşık yerim. Sonra yağ yakacağım diye uğraş.
  • 7.95'e aldık geçen hafta
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    9,95 TL yazıyor hocam

• 10 tlye aldım bende dün tadı güzel
  • 9,95TL pahalı

Geçen yıl fındığın kilosu 60TL idi, fiskobirligin ezmesi 14TL ye alınıyordu, bu yıl fındık 30TL ye indi bu ürünler halen aynı fiyat.

Ali Canbaz oyunu var .

Pahalı fiyat.
  • Eskişehirde en az 5 tane a101 e baktım hiçbirinde bulamadım 10 gün önce almıştım tadını tam bilemedigim için almamıştım keske stok yapsaydım...fisko dan bi farkını görmedim..

• limpony L kullanıcısına yanıt
    ürün adi fiyat iyi , diğerlerinde hiç değilse ürün iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

Zamanında sarelle 18.95 olan fındık ezmesi 1 tl lik sarelle gofret hediyeli kampanyası sırasında kampanyanın gofret alana fındık ezmesi bedava olması şeklinde bi 30 kavanoz stoklamıştım hala duruyor

Valla ben anlamadım ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: serden

Yarısı şeker,süper kalori var,kilo almak isteyene mükemmel

%70 fındık bilmeden sallamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zozolu

Eskişehirde en az 5 tane a101 e baktım hiçbirinde bulamadım 10 gün önce almıştım tadını tam bilemedigim için almamıştım keske stok yapsaydım...fisko dan bi farkını görmedim..

Yenibağlar mahallesi eti caddesinin girişinde var iyi günler.
  • Ünal Kuruyemiş te var kendi ürünleri, fındık oranı %70

https://www.unalkuruyemis.com.tr/urun/dogal-findik-ezmesi-320gr/170

Fıstık ezmeside 5 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeffes

quote:

Orijinalden alıntı: zozolu

Eskişehirde en az 5 tane a101 e baktım hiçbirinde bulamadım 10 gün önce almıştım tadını tam bilemedigim için almamıştım keske stok yapsaydım...fisko dan bi farkını görmedim..

Yenibağlar mahallesi eti caddesinin girişinde var iyi günler.

Mesaj yazmadantakip halinde eskisehirli cok sicak firsatcinin oldugunu disunuyorum Ayni sekilde eskisehirde 4 farkli magazada urunu temin edemedim.Ancak suan dermancaddesi basindaki magazada mevcut bilginize...

• kavanozun yarısını bitirdikten sonra, ertesi gün falan bir koklayın bakalım... lezzet olarak kurtarabilir ama yemeye başladıktan sonraki kokusu iyi değil.. o kadar iştahlı olmayın derim...

bazı fuarlara geliyor trabzon cirav marka.. lakin o da en son kilosuna 45 lira diyerek şımarıklığın dibine vurmuştu...

bu tip ürünler çok lüks.... o fiyatlara değmez... niye?? çünkü bereketi yok.. çabucak bitiyor... elinde kaşıkla girişince olacağı o...

dediğim gibi ünal-fiskobirlik ve bu findux mu neyse hepsi gürsoy fındık tarafından üretiliyor sanki...üçü de aynı... lakin yemeye başlayınca, sonradan kapalı kavanozda biriken o koku lezzeti bastırıyor... bence tabiiii..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Ünal Kuruyemiş te var kendi ürünleri, fındık oranı %70

https://www.unalkuruyemis.com.tr/urun/dogal-findik-ezmesi-320gr/170

Fıstık ezmeside 5 tl

Yuzde 70 indirim diye okudum kisa surelu kalp krizi geciriyordum...

Edit: kargo ne kadar tutuyor bilginiz var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihburak95 -- 4 Nisan 2016; 17:14:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.