Şimdi Ara

Fındık Tüccarıyım, Merak Ettiklerinizi Cevaplayabilirim? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
6
Favori
5.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Simone Simons

yaw fındık neden bukadar pahalı

iç fındık gerçekten haddinden fazla pahalı, geçen yıla görede 1/3 oranında fındık olunca dahada pahalanacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle kolay gelsin. Hocam bu sene fındık olmadımı neden fiyatlar bukadar pahalı, iyi bi fındık 70-60 tl arasında. Geçen 40 tl ye aldım fındık demeye bin şahit ister, bildiğin acı ağızımın tadı bile bozuldu, nasıl bir cins fındıksa artık kaldırıp çöpe attım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuseyinHD

Elif samsundakimi mesela fındık 15 siz kaçtan sayıyorsunuz onlara
    Satıp napcaklarki

Mesela şu saatte 15'ten fındık alıp direk fabrikaya satmak istersem 15.28 TL'den satabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

quote:

Orijinalden alıntı: ProfesörCan

Umarım köylüden 10 liraya alıp kavurduktan sonra 90 liraya satanlardan değilsindir hocam.

Geçen seneden kalma 300 kilo fındığım var burada kilosuna 9 lira diyorlar sence satmalımıyım ?

Yok dostum kavurma işlemi falan yapmıyoruz, kabuklu şekilde satıyoruz. Şuanda fındık 13 tl, nasıl 9 tl diyorlar...

Galiba şehirden şehire değişiyor.Ben Trabzondayım 2 hafta önce falan sorduğumda 9 dedi belkide fındıktan fındığa değişiyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: baranel

Hocam öncelikle kolay gelsin. Hocam bu sene fındık olmadımı neden fiyatlar bukadar pahalı, iyi bi fındık 70-60 tl arasında. Geçen 40 tl ye aldım fındık demeye bin şahit ister, bildiğin acı ağızımın tadı bile bozuldu, nasıl bir cins fındıksa artık kaldırıp çöpe attım.

Geçen sene 1 ton çıkan bahçeden bu sene 300 kg fındık çıkıyor artık gerisini sen hesap et... 40 tl ye bulduğun fındığıda alma sakın

• Kar yokki ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: AssasainTurk

Hocam bizim arkadaş Girasun da fındık yetiştiricisi her yıl bana 50 kilo fındık gönderir yada ben gidip alırım. Tr de kendim kavurup 25 kilosunu 3 ayda yediğimi bilirm(tamam hayvan gibi yemişim vurmayın ) 10 kilosunu alıp bizimkilere bırakıyorum. Hollanda'da pek fındık bulamıyorum

Hollanda toprağı fındık üretimi için elverişli değil, avrupada türkiyeden sonra italya ve ispanya fındık üreticiliği yapıyor... giresun fındığının değerini bil, en lezzetli olanı odur.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

quote:

Orijinalden alıntı: AssasainTurk

Hocam bizim arkadaş Girasun da fındık yetiştiricisi her yıl bana 50 kilo fındık gönderir yada ben gidip alırım. Tr de kendim kavurup 25 kilosunu 3 ayda yediğimi bilirm(tamam hayvan gibi yemişim vurmayın ) 10 kilosunu alıp bizimkilere bırakıyorum. Hollanda'da pek fındık bulamıyorum

Hollanda toprağı fındık üretimi için elverişli değil, avrupada türkiyeden sonra italya ve ispanya fındık üreticiliği yapıyor... giresun fındığının değerini bil, en lezzetli olanı odur.

Fındıklar zaten Tr den geliyormuş ama eski fındıklardan getiriyorlar galiba ama Giresun fındığı gibisi yok haklısın.

• quote:

Kar yokki ozaman

Alıp satarsan bi karı yok zaten. Alıp bi süre bekletmen gerekebilir. Bugün 15e aldığın fındık yarın 16 tl olabilir mesela.

• Bu fındık tarlasında çok yılan oluyormuş doğrumudur ?
  • Fabrika nasıl kar yapıyor

• quote:

Fabrika nasıl kar yapıyor

Fabrika fındığı kırıp iç fındık olarak piyasaya satıyor yada yurtdışına ihraç ediyor. Fındık kabuğunuda ayrıca satıyorlar. Ama fabrika fiyatları hakkında bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rick Grimes

Bu fındık tarlasında çok yılan oluyormuş doğrumudur ?

Fındık bahçelerinde eksik olmaz yılan zaten, dikkat etmek lazım her zaman. Sıcak toprak seven bir hayvan, fındık toprağıda gübrelerden dolayı sıcak olur, ondan dolayı

• Eyv saol sende şuan kaç ton var satın alıyormusun hala

• quote:

Eyv saol sende şuan kaç ton var satın alıyormusun hala

Şuanda elimde bu kadar var bu haftadan sonra başlıyor fındık sezonu...
    Bu mesaja eklenen görseller:

Fındık Tüccarıyım, Merak Ettiklerinizi Cevaplayabilirim?

• Fındık alırken harbiden içini döküp bakiyonuzmu

• quote:

Fındık alırken harbiden içini döküp bakiyonuzmu

Bu aleti çuvalların içine sokup bakıyoruz. Çuvalın heryerinden fındık alıyor, öyle bakıyoruz...
    Bu mesaja eklenen görseller:

Fındık Tüccarıyım, Merak Ettiklerinizi Cevaplayabilirim?

• fındığın şeklni neye benzetiyorsunuz
  • Kilosu 10 lirayı geçmemesi gereken fındıkların 50tl üzerinde satılması gibi bir ''ŞEREFSİZLİĞİ'' nasıl açıklarsınız acaba ?
  • 50 randiman fındığın kilosu ne kadara alıyorsun hacı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.