Şimdi Ara

Fındık Toplama Zamanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biz başak'a gideceğizde.İlk defa gideceğim ben tam olarak nedir bilmiyorum.Anlatırmısınız ayrıca bu başak denilen olayda günde kaç TL kazanılıyor.Çok saolun.

• toplanmış olan fındık ağacında kalan fındık varsa onları topluyorsun.topladığın senin oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderWriter

Arkadaşlar biz başak'a gideceğizde.İlk defa gideceğim ben tam olarak nedir bilmiyorum.Anlatırmısınız ayrıca bu başak denilen olayda günde kaç TL kazanılıyor.Çok saolun.

Dostum günde kaç Tl kazanıyorsun sorusu biraz ilginç olmuş.Toplanılan fındıklardan kalanları topluyorsun senin oluyor.Tarlayı evirip çevirirsen 20-30 kg (kabuksuz)fındık toplayabilirsin.
  • Peki günde nekadar kazanılıyor.Kazanç kaç TL'dir?
  • giresunluyum ama fındık fiyatları hakkında bir bilgim yok tek bildiğim son senelerde düşük fiyat veriyorlar fındığa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 31 Temmuz 2010; 23:02:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderWriter

Peki günde nekadar kazanılıyor.Kazanç kaç TL'dir?

Kardeş TL olarak eline birşey geçmiyor yukarıda arkadaşlar yazmış. Tarlada kalan fındıkları topluyorsun eğer bunları evinde yiyeceksen evinde saklarsın ama illa elimde para olsun dersen topladığın kadar fındığı kendince belirlediğin fiyata satar , fındıkları paraya çevirmiş olursun.
  • Bende bu sene gideceğim ama başağa değil. dayımın ameleleri topluyorken bende onlarla topluyorum. ne kadar toplarsan o kadar kazanırsın. kilosu 5 tl işte hesapla. kaç kg toplarsan o kadar kazan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Giresunlu olarak findik toplamakyan nefret ediyorum diyelim ki kabuklu olarak 30 kg findik buldun bunun en az 15 kg kabuksuz findiksa kg 5 TLden 75 TL kazanirsin gel gelelim 30 kg bulcan mi mechul
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.