Şimdi Ara

Findeks Risk Raporunda 'Borcun Zarara Atılması' sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • varlık şirketine olan tüm borcumu 25/06/2025 tarihinde ödeyip bitirdikten sonra 28/07/2025 tarihinde blokeli bir kredi kartı çıkararak ilk ekstre (8 ağustosta kesildi 15 ağustosta ödedim)ödemesini yaptıktan sonra puan güncellemesi olmuş mu acaba deyip findeks raporu almamın ardından "findeks notunuz hesaplanamamıştır" ibaesinin altında 1. resimdeki, gibi bir not vardı.

Findeks Risk Raporunda "Borcun Zarara Atılması" sorunu.

aslında blokeli kartı çıkarırken banka yetkilisi ilk ekstre ödeme sonrası puan oluşmaya başlar demişti ama şuan için böyle bir uyarı karşısında ne yapacağımı bilemedim. ben gene konu ile alakalı bir kaç rapor bilgisini paylaşma istiyorum. belki yardım eden/ yol gönteren biri olur. ama eminim ki şuan uyapta tum dosyalarım kapalı ve 1 lira dahi borcum bulunmamakta ve internette bu sorun ile alakalı bir çözüm bulamadım. teşekkürler.

• Eylul ayi basinda tekrar deneyin, paket kullanimimda gordugum kadariyla her ayin basi ve ortasi gibi puanlar hesaplaniyor. 15 agustos'taki odeme hesaplamaya yetismemis olabilir. Kullanici bazinda degilse eylul ayi icinde puan olusmasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam sikayetvar sitesine yazin bu durumu.

Biraz daha hızlanacaktır 😌

Varlık şirketinden veya zarar atilma durumlarından sonra tekrar puan hesaplanabilmesi için dosyalar kapandıktan sonra 1 yıl bekleme süresi varmış.

ben de ogrenmis oldum, bilgi icin tesekkurler.

benim de su an acik, 3 tane ihtiyac kredim var. asil amacim findeks notumu 1600 lu puanlara cikarip, 3-4 sene sonrasi icin, ev kredisi cekme planlari yapiyorum.

keske finansal acidan sunu yapmasaydim dediginiz tavsiyeleriniz varmi hocam?

Daha Fazla Göster
  • erhanvb kullanıcısına yanıt

benimde varlık şirketine borcum vardı. mayıs ayının sonunda kapattım. temmuz ayının başında puanım hesaplanmaya başladı. varlık şirketinin risk kuruluşuna borcun kapandığına dair bildirim yapması lazım.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.