< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
FİNANSBANK KAMPANYALAR ( CARDFİNANS - FİXCARD - CARDFİNANSNAKİT ) (70. sayfa)
-
-
Evet her ay geliyor 250 idi şimdi 500 oldu max iade tutarı da bugün şöyle bir sorun yaşadım QNB kredi kartları ile ön ödemeliye hiçbirine kartla yükleme yapamadım QNB güvenlik nedeniyle diyor bugün yükleme yapabilen var mı? Anlamadımquote:
Orijinalden alıntı: Maestro26
Bu kazananlar kulübü e-ticaret %10 her ay geliyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 11 Ekim 2025; 19:55:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
n11'de yazıyorum kart bilgilerini çıkmıyor. carrefour'a gittim bizde yok dedi, migros'a sordum yok dedi. lc waikiki yazılmış puanı göremedi. eskiden puanharca uygulamasında görünüyordu orada da çıkmadı. 1 ay süresi varmış birde. kullanamadıktan sonra bir yıl olsa ne yazar.
_____________________________ 2005 üyesi -
Hayat pay(param) kartına yükletmiyor. Bloke ediyor. Herkeste aynı.
_____________________________ -
Bir hadi bir de QNB son zamanlarda sorun çıkarmaya başladı özellikle bugün anlamadımquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugHayat pay(param) kartına yükletmiyor. Bloke ediyor. Herkeste aynı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ekstre kesildikten 2 gün sonra 500 TL indirim ekstreye yansıtıldı. Düzeltmişler ama sistem çok değişik ilerliyor.
QNB Banka ve Kredi kartlarının tasarımı değişmiş, yeni tasarımlar için;
https://www.qnbcard.com.tr/kartlar
Değişiklik çok yeni olduğundan şu an yeni tasarım için kart yeniletilirse muhtemelen eski tasarım gelir diye tahmin ediyorum. Yeni tasarım için yeniletmek isteyenler bence bir süre beklesin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Bu kazananlar klubunu göremiyorum ben...
Bir de migros sanal market , market olarak görünüyor muydu Finansbank kartlarında? Troy indiriminden faydalanılır mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Maaş kampanyasında son ayı da kazasız atlatanları tebrik ederim, bugün itibariyle en kazançlı banka kampanyası taahhüdü bitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The World is Yours -
Sırf bu kelimeleri yazan olcakmı diye girdim bu konuya. İnsan bi rahatlıyor değil mi :) Herkese geçmiş olsun darısı diğer bankalara.
çok fazla kampanya dışı kalan olmuştu bankanın anlamsız uygulamaları yüzünden, o nedenle bu rahatlık tarif edilemez gerçekten.
_____________________________ The World is Yours -
QNB Trendyol kart aldim 1000 tl puan yüklediler param ,puan harca,n11 denedim puan çıkmıyor.Nerede kullanabiliyoruz bu puanları
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
FLO, CarrefourSA, LCW, DeFacto bildiklerimquote:
Orijinalden alıntı: sukruciger
QNB Trendyol kart aldim 1000 tl puan yüklediler param ,puan harca,n11 denedim puan çıkmıyor.Nerede kullanabiliyoruz bu puanları
o puan sadece trendyol'da geçerli diye biliyorum. ben trendyol'da kullanmıştım.
_____________________________ -
Orada da çıkmıyor :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Puan harca uygulaması var. Orada kullanabilirsiniz qnb puanlarınızı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altan2144 -- 3 Kasım 2025; 20:21:47 >
Trendyol kartın da parapuan sistemi var Trendyol parapuan ayrı normal parapuan ayrıquote:
Orijinalden alıntı: Gramatiko puan sadece trendyol'da geçerli diye biliyorum. ben trendyol'da kullanmıştım.
Kazananlar kulübü avantajlari hesap kesiminden sonra mı sifirlanjyor.
Kasım başında yeni limit gelir sanmıştım.
E-tic %10 Cashback gelmedi harcamalarıma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
kazananlar kulübü yerine qnb first ayrıcalığınız var diyor ve daha avantajlisinuz yazıyor ama ben pek bir artı görmedim. en azından %10 indirim vardı kazananlar kulübü için şimdi o da yok..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android