< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (556. sayfa)

-
-
Tesekkur ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamada soruyor "taksit yasağı olmayan ürün" onayı istiyor
Buna rağmen taksit yapılabiliyor mu?
-
Yapılıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: g_bozYıllardır 3000 tl'ye kadar olan taksitlendirme limiti artık arttırılmalı. 5000 iyidir, başka bir cazibesi yok. Oda yılda 1-2 defa lazım oluyor.
Bu konu ile ilgili bir çalışma halen yok değil mi?
-
Yok -
quote:
Orijinalden alıntı: gzegenbenim 40 bin limit 1700 küsür puanım varken adamlar 1000 liradan 3bin liraya cikarmadi iptal ettirdim bende, aynı gün evraksiz vakifbank 11 bin yapti kartimin limitini ne yaptigini bilmez insanlar yonetiyor sanirim enparayi
Alıntıları Gösterkatılıyorum size. başka bankalar müşteri çekmeye çalışır, Enpara müşteri kovalar. Limit yükseltmez, kart çıkarmaz, kampanyalarını fuzuli şartlarla kullanılmaz hale getirir. 10 gündür telefon numarası değişikliği yaptırmaya çalışıyorum. her gün arayıp sormama rağmen notunuzu iletiyoruz deyip dönüş yapmıyorlar. müşteri temsilcileri birbirini yalanlıyor. iş bilmezler yüzünden kurum kurum gezdiriyorlar yok o belge yok şu imza. selfi çek video çek gönder. ama sonuç yok.
-
Merhaba arkadaslar teknosadan enpara kredi kartiyla alisveris yapip sonradan taksitlendirme yapabilen var mi ona gore bi urun siparis gecicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oluyo sorun yok
-
Eyvallah hocam ogrendigim iyi oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 4 Mayıs 2021; 14:40:32 >
Taksitlendirme sınırı ,3000 TL den 1000 TL ye mi düştü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uygulamadaki fırsatlar bölümünde hâlâ 3000 lira görünüyor. Kaynak nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: magicmouse
Uygulamadaki fırsatlar bölümünde hâlâ 3000 lira görünüyor. Kaynak nedir?enpara
Sonradan Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme| Enpara.comhttps://www.qnbfinansbank.enpara.com/online-kredi-karti-basvurusu-sonradan-kredi-karti-borcu-taksitlendirme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kampanya şartlarında değişiklik yok. Eskiden nasılsa öyle. İsterseniz 1000 liraya kadar olan 3 harcamanızı, isterseniz de tek seferde 3000 lirayı geçmeyen bir harcamanızı taksitlendirebilirsiniz. -
Selamın aleyküm arkadaşlar hayırlı Ramazanlar. İkinci el cep telefonu satan işletmelerde tek çekim harcamaya en para taksit hizmeti sağlar mı teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Ergin.
Selamın aleyküm arkadaşlar hayırlı Ramazanlar. İkinci el cep telefonu satan işletmelerde tek çekim harcamaya en para taksit hizmeti sağlar mı teşekkür ederimaslm tamamen posa baglı
pos gıda, telekominasyon geçmesin yeterlidir
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackMonaslm tamamen posa baglı
pos gıda, telekominasyon geçmesin yeterlidir
Alıntıları GösterTeşekkür ederim hocam
Merhaba tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum 4000 tl’lik bir tutar iade olarak kartıma yansıyacak geçen ay borcunu ödediğim bir işlem. Bunu almak için ne yapmam lazım
Geçen yıl benim başıma da gelmişti ama şu an hatırlamıyorum
MH’yi arayıp nasıl yapılacağını öyle öğrenmiştim -
Nakit avans çek sistem seni yönlendirecekquote:
Orijinalden alıntı: drkblueMerhaba tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum 4000 tl’lik bir tutar iade olarak kartıma yansıyacak geçen ay borcunu ödediğim bir işlem. Bunu almak için ne yapmam lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X