Şimdi Ara

finansbank enpara ihtiyaç kredi hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar toplayacağim 1 ay sonra tahminen toplarkende kredi çekiceğim büyük ihtimal beklesem yazın kredi çekmeden alırım ama aradaki aylar evdekiyle yetinmek zorunda kalırım oda arada can sıkıyor neyse konuya gelelim bana kredi verirler mi 1 aydır çalışıyorum sigorta yatırılmış bir şekilde 2. ay tamamlandı 3.ay geçicem 3 ay çalışmış birine kredi verilir mi finansbank enparada ihtiyaç kredisi var ordan 5 veya 6 bin lira çekmeyi planlıyorum 2 veya 3 senede bitirirm diye düşünüyorum yavaş yavaş 250-300 ödemesi olcak aylık faiz koyuyorlar üstüne ama umrumda değil zamanımdan çalıncağina paradan gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaninn59 -- 5 Ocak 2017; 20:42:7 >

• Daha önceki kredi geçmişine bağlı. Daha önce kredi kartı kullandınız mı ? Kullandıysanız ödemelerinizi düzenli yapmış iseniz kredi notunuz yüksektir. Bu durumda asgari ücret bile alsanız 5-6 Bin TL kredi rahatlıkla verilir.
  • hiç kullanmadım daha ilk defa alacağim ilk başta düşük 1000 tl gibi bi miktar alıp bi ödemesini düzgün yapip geri mi ödesem kısa vadede 5-6 vericeklerini sanmıyorum şuanlık anca 1000 veya 2000 gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaninn59 -- 6 Ocak 2017; 1:37:28 >
  • enpara vermez garanti verir yüksek faizli
  • Seninle aynı durumdaydım en para bin lira bile vermedi. İlk olarak ıslak imzalı maaş bordrosu ile bankadan çekmen lazım daha sonra enparadan kredi çekebilirsin.
  • üzdü gizli yapmak istiyordum bu işi anlaşılan gizli mizli değil hiç yapamayacağim sadece çalışıyor olarak gözüküyorum çünkü çalıştıgım yok inşaat firmamız var orda inşaatta beden işçisi gösteriyorlar 3 aydır var sigortam ama 1 kuruş para gelmiyor para yatırmıyolar bile hesap açıp büyük ihtimal tek iyi yönü sigortamın başlaması
  • 5-6bin niye çekiyosun zaten 3bine bi 6600K+Gtx 970 topla forumdan,fazla fazla yeter,yaza borcunu bitirip Eylülde de biriktirdiğin para+6600Kve 970i satarsın, 6700K+Gtx 1070 toplar keyfine bakarsın mis gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 kere toplayıp adam gibi toplamak istiyorum uğraşmak istemiyorum hocam kendim biriktiricem öyle alacağim kasayı yaza doğru yurtdışına çıkıcam kırgızistana gidicem ordan 3-4 parça alırım ucuz oluyorsa eğer kalanınıda gelince burda toplayacağim anladıgım kadarıyla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.