Şimdi Ara

Finansbank Enpara [ANA KONU] (365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
20.837
Cevap
522
Favori
1.333.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Creative BLack

Vadelisinde hesap işletim ücreti var mı

vadeli vadesiz dolar euro altın farketmiyo hiç bi hesabında işletim ücreti yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: liquidsky

quote:

Orijinalden alıntı: Creative BLack

Vadelisinde hesap işletim ücreti var mı

vadeli vadesiz dolar euro altın farketmiyo hiç bi hesabında işletim ücreti yok

İyimis sagol :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartı tchibo.com.tr'de kullanan oldu mu? denedim ama kabul etmedi. ilk defa bir sitede geçmedi, hayalkırıklığı yaşadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: treek

üsteki arkadaş doğru söylemiş ancak ona eklemek istediklerim var,

paypal kart eklediğinizde kartınızdan 3 TL +1 USD para çekiyor ve kredi kartı harcamalarınıza 4 haneli kod gönderiyor bu 3 TL ye karşılık olan harcamanıza yazıyor ancak (enparanın ayrı bir güzelliği size bu kodu SMS ile iletiyor) o kodu girdiğiniz an 3 TL niz paypal hesabınıza yatıyor 1 USD karşılığı olan tutarda 2-3 iş günü içinde geri iade ediliyor.

paypal hesabınızdan banka hesabınıza para çekmek ücretsizdir ancak alt limit 15 TL dir.

bu kesilen tutarlar paypala kart ekleme işleminde kesilir başka zaman kesilmez

size küçük bir tavsiyem var paypal ile ödeme yaparken satıcının para birimi ne ise örneğin 10 dolarlık ürün alıyorsanız bunu 10 dolar olarak ödeyin paypal ayarlamadığınız sürece size TL ye çevircektir ve USD kuru şuan 2,11 ise paypal size 2,20 gibi çok daha fazla kurdan satar, ancak banka paypala nazaran daha uygun bir kur sunuyor örneğin iş bankası ile ödeme yapıyorum TCMB kuru 2,11 ise o 2,14 den kesiyor yani 3 puan fazla, konu enpara konusu olduğu için söylemek istedim enpara ise TCMB kuru ne ise o kurdan çeviriyor.

ödemelerinizi satıcının para birimi üzerinden ayarlamak için paypal hesabınıza girin kullanıcı profiline tıklatın ardından param a tıklatın Önceden onaylı Ödemelerim seçeneğini güncelleyin/
    Kullanıcı Ödeme Kaynaklarını Ayarla seçeneğini seçin /
    Ekstrenizin Dolar olarak kesileceği banka kartını seçin ve dönüştürme seçeneklerine basın /
    Beni satıcının faturasında belirtilen para birimiyle faturalandır'ı seçip göndere basın.

vayy bunu bilmiyordum güzel paylaşım.

• darth hede kullanıcısına yanıt
    3d secure olmayan sitelerde gecmiyor.
    Bkm express yada paypal geciyorsa oyle alabilirisjiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koskoca enpara kampanya yapmıyor...
  • quote:

aklıma takıldı işcep e girdiğiniz zaman data ücreti ödemiyordunuz, yani şebekeniz sizden internet kullanmın ücreti kesmiyordu acaba enparada varmı bu uygulama diye merak ettim ve müşteri hizmetlerini aradım onlarda evet var dediler peki mobil bankaclığı kullanan arkadaşlara soruyırum bu doğrumu?

Vardı ama bir süre önce ücretsiz bağlantı yapmamaya başladı, şu anda giriş ücretli...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba
    Enaparayı aktıf olarak kullanıyorum ve memnunum
    Geçen gün müşteri hiz. aradılaral tam anlayamadım ama müşteri memuniyeti ve aktıf kullanıldıgından bir hediyemiz var nereye bırakalım diye sordular
    İş adresime hediyem gelmiş
    para şeklinde içerisinde 12 tane çikolata var
    sizede böyle bir hediye geldimi

Finansbank Enpara [ANA KONU]Finansbank Enpara [ANA KONU]

• quote:

aklıma takıldı işcep e girdiğiniz zaman data ücreti ödemiyordunuz, yani şebekeniz sizden internet kullanmın ücreti kesmiyordu acaba enparada varmı bu uygulama diye merak ettim ve müşteri hizmetlerini aradım onlarda evet var dediler peki mobil bankaclığı kullanan arkadaşlara soruyırum bu doğrumu?

Android, ios kullanıyorsan mutlaka diğer uygulamalar internet açıldığı an kullanmaya başlayacaktır mail kontrolü, google play güncelleme kontrolü vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunçmes

koskoca enpara kampanya yapmıyor...

Nuvo rezaletini gördükten sonra yapmasalar da kabul
  • Siz bekleyin daha piyasa neler girecek enparaya rakip ozaman anlayacağız enparanın kıymetini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

Arkadaşlar merhaba
    Geçen gün müşteri hiz. aradılaral tam anlayamadım ama müşteri memuniyeti ve aktıf kullanıldıgından bir hediyemiz var nereye bırakalım diye sordular

Mh arayıp arkadaşıma göndermişsiniz hani bana mı desem.

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    İste tabi
    +ortadaki en yazan yerde yapışkanlı not kagıdı

ykb nın kurdugu sistem Başta yannış
    hesabı olanlara ve hakkı olanlar feragat edıpte kullanıyormuş

en paraya DEVAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnr980 -- 18 Mayıs 2014; 15:00:13 >
  • Orijinalden alıntı: Mnr980

Arkadaşlar merhaba

[/quoParayı yemelisiniz, bu faizlerle bi şey kazanamazsınız mesajını taşıyor bence

• bende başvurumu yaptım,perşembe günü müşteri temsilcisi gelicek,sözleşmeyi imzalayıp yeni kartımızla tanışıcaz.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba

hesabında kaç para var ?

• kontendoo kullanıcısına yanıt
    var 3-5

• quote:

var 3-5

benim hesapta 10 var.

niye yollamıyorlar yahu
  • quote:

var 3-5

ona göre ben de isteyeceğim çünkü ben 10 yatırmıştım ama kesme şeker bile göndermedi hayırsızlar. bu durumda sende 100 olması lazım
  • Enpara 'da ekpara dönemi başladı :)

Geçen gün hesabıma bir girdim, Vadesiz TL olarak gozuken hesabimin yaninda yeşil bir ikon gördüm, tıkladım baktum 500 TL ek limit tanımlamıışlar, istiyor musunuz? Diye sordu, evet dedim. Hesabınız 0 TL iken havale - eft / karttan odeme vs her seyi yapiyorsunuz bakiyeniz eksiye düşüyor. Günlük %2.0 küsur bir şey faiz işliyor. Örnek vemek gerekirse benim 50 TL harcamama vergiler dahil 0,17 TL borç işlemiş 2 günde. Bence gayet güzel bir sistem. Sizde girin hesabınıza inceleyin derim

Merak edenler için:
    https://www.finansbank.enpara.com/urunler/vadesiz-mevduat/ekparakosullari.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGuardian -- 19 Mayıs 2014; 15:34:06 >

• 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.