Şimdi Ara

Finansbank Enpara [ANA KONU] (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Fr.BJK Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
20.155
Cevap
500
Favori
1.241.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
81. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • twittırdan msg attım.
    ne bu oranlar böyle düşük diye.
    standart cvp yollamışlar.piyasaya göre belirliyoruz falan diye.
    piyasa 11 olmuş haberleri yok

    bu ay teb e geçiyorum.
    kendileri bilir.....
  • SoldaTr kullanıcısına yanıt
    Ykb İnternet şubesinden EFT'yi seçip Enpara hesabının IBAN'ını girecek ve göndereceğin tutarı yazacaksın. Onay için SMS gelecek onay kodunu da girdikten sonra üzerine 3TL masraf koyup yazdığın tutar enpara hesabına geçecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smbdy

    sabah 9 da para vadesiz hesaba aktarılır, sol alt köşedeki fiyatlar ve oranlara sık sık bakılır (dolar-altın-euro) 2,2900 alışınız 2,2840 satışınız usd için ...gördüğünüz üzere enpara döviz alım satımında binde 5 komisyon (alış satış farkı mı diyeyim) alıyor ki Türkiyede böyle bir oran yok.
    güniçi döviz alım satım işi yapıyorz en geç 18:00 a kadar.. çünkü saat 09-18:00 arası çalışıyor serbest piyasa rakamları. 18:00 dan sonra alış-satış rakamları sadece tavan ve taban olarak çalışıyor..şuan 2,3220 alışınız 2,2680 satışınız şeklinde..saat 18:00'da yaptığımız satışımızı tekrar vadeli hesaba yönlendiriyoruz gecelik repoyu almaya devam ediyoruz..

    başka fikri olan varsa yazsın biz de faydalanalım . bence vadeli 90-180 gün vs faizi beklemektense hem günlük faiz almış hemde trade yaparak 3-5 kazanmış oluruz.

    örn: Alinin hesabında 10.000 tl si var.
    sadece faizde beklese aylık 70tl civarı alacaktı..
    Ancak Ali yukarıdaki sistemi uygulayarak %0,5 karla (ki bu oran şu aralar hiç de zor değil) 50tl kazanmıştır. (bugün dolar 1,44 yükselmiştir.)Ayrıca parasını dövizden çıktıktan sonra vadeli hesabına yönlendirdiğinden bu gece 2tl daha alacaktır.

    aynı fıkırdeyım hocam. benım 28de donuş var. 27sınde ıhale, 28ınde ıtfa var ıhalede faız ne cıkar bellıdegıl buyuk olasılık yuksek cıkar.28ınde çıkan para dolara gıderse dolar çıkar 28-29fed 10-15mlyr dolar ındirime gıderlerse hem faız hem dolar cıkar o gun dolar almak ıstıyorum ama alınacak max.kur tahmınız varmı 18,00e kadar satmmı gerkıyor zaten9,10-8,40 arasında ne fark var gunluk farkını hesapladım 1,77krş farkedıyo gunluk 3gun tutsam 5lıra hıçbışeydegıl nedersınız ?
    (özelde atabılırsınız)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4R4T0N3R -- 24 Ocak 2014; 3:32:44 >




  • Sadece uzun vadeli yatırım amacıyla enpara'dan döviz alınır bu durumda. TEB gibi ATM'lerinden döviz çekip-yatırma sağlarlarsa olur bu iş aslında.
  • Arkadaşlar faiz oranları haricinde enparayla ilgili başıma gelen bir durumu anlatayım sizin de başınıza gelebilir. Schengen vizesi için banka dökümü isteniyormuş. Ben de enparadan çıktı aldım götürdüm imzalı damgalı imza sirkülü olacak dediler. Aradım enparayı bende bu belgeler var finansbank şubesine götürsem damgalarlar mı diye hayır dedi. şubeden döküm alabilir miyim ona da hayır. Şubeyle ilgili kesinlikle bir konu halledemedim. Bana bu belge lazım nasıl alıcam dedim, mail atalım dediler. Islak imzalı lazım dedim, kargoyla gönderelim dediler. E hemen lazım diyorum. Hızlı kuryeyle gönderelim ama bir iki saate elinize geçer onun da 20 TL ücreti var dediler. Artık onu da duyunca gittim efendi gibi eski bankama boş hesabın dökümünü aldım onaylattım verdiler. İnşallah hesap boş diye sorun çıkarmazlar hepsini enparaya aktarmıştım. Vize işleri için uğraşacak varsa hesap dökümü işi için enparadan bikaç gün önce istesin derim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: banasat

    Enpara % 20 alışveriş indirimi başlattığı tarihten itibaren faiz oranını kısmaya başlamıştı, 3 ay boyunca faizi normalin altında tuttu. fakat enpara müşterileri %20 indirim havucundan dolayı bu durumu pek önemsemedi. şimdi 3 aylık %20 indirim kampanyası sona erdi, fakat faiz oranları hala normalde olması gerekenin altında seyrediyor, anladığım kadarıyla enpara yaptığı kampanyanın giderlerini yine müşterilerinin parasının faizenden kırparak kapatmak niyetinde. ama daha kötü bir ihtimalde varki, müşterileri piskolojik olarak bu duruma alıştırdıklarını düşünüp, bu durumu geçiçi değilde kalıcı şekilde alışkanlık edinmeleri.faiz oranlarına dikkat ederseniz merkez bankasının faiz oranları 10 küsürlerde iken enpara 9.10 faiz veriyor, halbuki unuttuğumuz birşey var en paranın sloganı ne idi, en yüksek faizi garanti ediyoruz,değilmiydi_?. peki enpara %20 alışveriş kampanyası başlattığından bu güne kadar enpara neden en yüksek faizi vermedi. ben takip ettim gerçekten faizler değişti. bu durumda en para müşterilerinin piskolojik olarak bu duruma hala alışmadığını anlamaları için enparayı telefonla arayıp faizlerin bu durumundan yakınmak ve böyle yapacaklarsa mevduatları başka bankaya yatırılacağını dile getirmek gerekir diye düşünüyorum.

    Bu Yazıyı Enparanın Reklamlarında Sunduğu Sloganını Hatırlayarak Okuyunuz ''En Yüksek Faizi Garanti Ediyoruz''


    Ben enparayı arayıp şikayette bulundum, bu durumun kişisel problemim olmadığını forumlarda yüzlerce kişinin bu konuyu tartıştığını söyledim. enparanın forumları takip eden çalışanları varmış ve bu durumu kesinlikle dikkate alacaklarını söylediler, haydi canlar bastırın donanımhaber enparacıları enparayı ikna edecek güce ve örgütlebmeye sahiptir.

    hocam bende az once bankayi aradim.toplu sikayetler olursa belki geri adım atarlar diye.adamlar hala en yuksek faizi biz veriyoruz diyor.o 10.5 ve 10.1 oranları veren bankarların sadece 1 aylık hosgeldin faizi diyor.ve ondan sonra 8.4 lere dusuyor dedi.biz herkese aynı faiz oranını veriyoruz.hosgeldiniz oranı yok bizde diyor.ben sikayetimi bildirdim senin sozune.

    sunu diyim musteri hizmetlerinin her birissinin onune 1 kagıt koymuslar bence.bir metin.cok sikayet varki bel alti vurarark bu metni okudular.gayet guzel hazırlarnmıs bir metin.kız direk onu okudu.bende dedimki toplu para taşıma soz konusu.bircok musterinizden sikayet var dedim.kayit acalım dedi actı .kapattım.bakalım ne olucak.




  • asdf344 A kullanıcısına yanıt
    Keşke öyle bir risk almasaydın. Konsolosluklar hesap dökümünü belli bir birikimin ve düzenli gelirin var mı diye kontrol etmek için istiyorlar. Eskiden sadece güncel hesap durumu istiyorlardı ancan insanlar vize başvurusundan önce sağdan soldan para toplayıp hesaba yüklediği için artık 6 aylık hesap hareketlerini istiyorlar. Umarım problem yaşamazsın...
  • az önce enpara'dan ziraat kredi kartıma ödeme yaptım ? ne zaman yansır bu acaba ?
  • 10.05 faiz veren teb bankasının musteri hizmetlerini aradım.sadece 30 gunluk hosgeldiniz faizi 10.5 miş.ondan sonraki aylar icin faiz oranı 8.0 mış.enpara dan parayi alıp gezdirmeye bile deymez.
  • EFT'ler genelde 15 dk.da varır....
  • Arkadaşlar, enpara'nın birikim hesabı oranları malumunuz düşük. Kısa vadede (15-20 günlük) parayı hazine bonosuna yatırmanın artıları ve eksilerini bilenler, yazabilir mi? İnternette bir araştırma yaptım; ama net bilgi bulamadım.

    Mesela, hazine bonosunda vadeye kalan gün 23. Parayı 14 gün sonra çeksem kaybım olur mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glikoz surubu kullanıcısına yanıt
    Özellikle talep etmediğin sürece kredili mevduat hesabı (KMH-ekpara) açılmıyor.
    Özellikle talep etmediğin sürece birikim hesabı-vadeli mevduat hesabı-yatırım hesabı açılmıyor.

    Enpara.com a başvurulduğunda yalnızca 1 adet vadesiz hesap-1 adet vadesiz hesap kartı ve internet şubesi açılıyor. Bu ürünler için de hiçbir ücret alınmıyor.

    0850 222 36 63 müşteri hizmetlerine istediğiniz soruyu sorarak anında yanıt alabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonurakar kullanıcısına yanıt
    Olmazmı.....
    Faizler düşerse karınız artar...Yükselirse satarken zarar edersiniz....
    Vadeyi bekleyeyim derseniz bir sorun olmaz......


    YTD....
  • expertadvisor kullanıcısına yanıt
    Sizce 80.000 TL'yi bugün ziraat bankası'nda hazine bonosuna mı yatırayım, yoksa enpara birikim hesabına mı göndereyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonurakar -- 24 Ocak 2014; 13:23:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fusem

    quote:

    Orijinalden alıntı: AlpKhanate

    quote:

    Orijinalden alıntı: fusem

    quote:

    Orijinalden alıntı: AlpKhanate

    quote:

    Orijinalden alıntı: graphys

    İşlem ücreti olmadığı için ben şu an TEB deyim. 10,5 ile. Daha sonra ing ye geçmeyi düşünüyorum 9,5.

    Bugün enpara aradı. Neden bütün mevduatı çektiniz dedi anlattım. Düşük oran size yakışmıyor şu an neredeyse 1,5 puan fark var dedim. Değerlendireceklermiş. %20 iade ve kredi kartını da belirttim.

    Belki birşey çıkmaz ama bakalım zaman ne gösterecek.

    Sen hoşgeldin faizlerini mi kullanmaya çalışıyorsun amacın ne 1 aylığına 10.5 diye %8 oranı olan tebe para yatırılırmı yazık valla

    enpara günlük 8.4
    teb marifetli günlük 10.5

    30 gün için geçilir. sonra da ing turuncu hesapta 2 ay takılınır

    Günlüğü tam bilmiyorumda turuncu hesap 8.25. Günlük nasıl bir şey tam olarak turuncudan farkı ne?

    turuncu hesap 2 ay hoşgeldin 9.50

    2 ay için değer mi. enparadan 46 günlük koysan 9.20. Mesela taşıyınca üşenme durumu olacak 1 ay daha kalsın falan derken.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: smbdy

    sabah 9 da para vadesiz hesaba aktarılır, sol alt köşedeki fiyatlar ve oranlara sık sık bakılır (dolar-altın-euro) 2,2900 alışınız 2,2840 satışınız usd için ...gördüğünüz üzere enpara döviz alım satımında binde 5 komisyon (alış satış farkı mı diyeyim) alıyor ki Türkiyede böyle bir oran yok.
    güniçi döviz alım satım işi yapıyorz en geç 18:00 a kadar.. çünkü saat 09-18:00 arası çalışıyor serbest piyasa rakamları. 18:00 dan sonra alış-satış rakamları sadece tavan ve taban olarak çalışıyor..şuan 2,3220 alışınız 2,2680 satışınız şeklinde..saat 18:00'da yaptığımız satışımızı tekrar vadeli hesaba yönlendiriyoruz gecelik repoyu almaya devam ediyoruz..

    başka fikri olan varsa yazsın biz de faydalanalım . bence vadeli 90-180 gün vs faizi beklemektense hem günlük faiz almış hemde trade yaparak 3-5 kazanmış oluruz.

    örn: Alinin hesabında 10.000 tl si var.
    sadece faizde beklese aylık 70tl civarı alacaktı..
    Ancak Ali yukarıdaki sistemi uygulayarak %0,5 karla (ki bu oran şu aralar hiç de zor değil) 50tl kazanmıştır. (bugün dolar 1,44 yükselmiştir.)Ayrıca parasını dövizden çıktıktan sonra vadeli hesabına yönlendirdiğinden bu gece 2tl daha alacaktır.

    Üstat bir şey sorucam güzel yapıyorsun da dolar daha yükselecekmi belli değil çok riskli vallaha şu sıralar. Bu arada sen kaç binle döviz oynuyorsun merak ettim. Aslında ben de yapmak istiyorum.




  • sonurakar kullanıcısına yanıt
    Yatırım tavsieysi veremiyoruz..Ama bem olsam birikimde tutardım...



    YTD....
  • Arkadaşlar hakkaten herkes mail atsın , kırmızıyla yazsın. Yükselteceklerine düşürüyorlar bir de zengin faiziymiş. Bütün internet bankacılıkları zaten bu civar. Herkes paramı çekicem falan derse bir kendilerine gelirler bunlar müşterilerin görüşüne önem veriyor. Ama mesela ing ye nedersen de takmaz. Ceosunu da gördüm zaten üçkağıtçının biri.
  • robot mesaj ,facebok ,tıwıtıra, emaıl atsanda, arasanda aynı seyı yazıyolar yada soyluyolar
  • 29,01,2014 bono kagıdı bıle 9,1 mevduat karşılgı 9,55 vay enpara vay
  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.