Şimdi Ara

finansbank atm dekont vermedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar finansbank atm'den kartsız sekil de bir hesaba para yatırdım ama dekont vermedi almak istersem şubelerden alabilir miyim pazartesi uğraştırırlar mı

• Atm den para yatırmadan önce sana kağıt kalmadığını ve devam edip etmeyeceğini soruyor, öyle sormadı dersen de işlem sonunda dekont ister misiniz diye soruyor ? Yani atm de kağıt olmasa bile sana bunun uyarısını yapıyor. Sen neden atm dekont vermedi diyorsun onu anlamadım ? De ki dekont istemedim, sonra dekont lazım oldu, banka içerisinden dekont alabilir miyim ?

Cevap : Evet, alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 4 Ocak 2020; 13:24:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wearesorryserver

Atm den para yatırmadan önce sana kağıt kalmadığını ve devam edip etmeyeceğini soruyor, öyle sormadı dersen de işlem sonunda dekont ister misiniz diye soruyor ? Yani atm de kağıt olmasa bile sana bunun uyarısını yapıyor. Sen neden atm dekont vermedi diyorsun onu anlamadım ? De ki dekont istemedim, sonra dekont lazım oldu, banka içerisinden dekont alabilir miyim ?

Cevap : Evet, alabilirsiniz.
    ben de biliyorum ama makbuz ile ilgili hicbir sey çıkmadı öncesinde de sonrasında. parayı yatırdım makbuz ister misiniz demesini beklerken ilk giriş ekranına döndü.
  • Cep telefonuna yolla deseydin.
  • ya al işte ya adam diyor hesaba yatmadı para ben böyle işe kafamı sokayım bir tane de işim rast gitsin
  • sakin ol ve bankayı ara işlemin gerçekleştiğini teyit ettir ve dekont iste. bu kadar basit.
  • Yahu web yada telefon app ten hesaba giris yap gozukur yatan giden para ekran goruntusunu yolla arkadasa iste.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.