Bildirim
finansbank atm dekont vermedi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Atm den para yatırmadan önce sana kağıt kalmadığını ve devam edip etmeyeceğini soruyor, öyle sormadı dersen de işlem sonunda dekont ister misiniz diye soruyor ? Yani atm de kağıt olmasa bile sana bunun uyarısını yapıyor. Sen neden atm dekont vermedi diyorsun onu anlamadım ? De ki dekont istemedim, sonra dekont lazım oldu, banka içerisinden dekont alabilir miyim ?
Cevap : Evet, alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 4 Ocak 2020; 13:24:8 > -
ben de biliyorum ama makbuz ile ilgili hicbir sey çıkmadı öncesinde de sonrasında. parayı yatırdım makbuz ister misiniz demesini beklerken ilk giriş ekranına döndü.quote:
Orijinalden alıntı: wearesorryserver
Atm den para yatırmadan önce sana kağıt kalmadığını ve devam edip etmeyeceğini soruyor, öyle sormadı dersen de işlem sonunda dekont ister misiniz diye soruyor ? Yani atm de kağıt olmasa bile sana bunun uyarısını yapıyor. Sen neden atm dekont vermedi diyorsun onu anlamadım ? De ki dekont istemedim, sonra dekont lazım oldu, banka içerisinden dekont alabilir miyim ?
Cevap : Evet, alabilirsiniz. -
Cep telefonuna yolla deseydin. -
ya al işte ya adam diyor hesaba yatmadı para ben böyle işe kafamı sokayım bir tane de işim rast gitsin -
sakin ol ve bankayı ara işlemin gerçekleştiğini teyit ettir ve dekont iste. bu kadar basit. -
Yahu web yada telefon app ten hesaba giris yap gozukur yatan giden para ekran goruntusunu yolla arkadasa iste.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X