Şimdi Ara

Final seviye belirleme sınavı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
4.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, finale yazıldım ve 27 eylülde seviye belirleme sınavım var. Ancak ben çalışmalara daha yeni başladım. Haliyle 1 ayda çok ilerleyemem. Sınıf belirleme sınavı tekrardan yapılıyor mu ya da sonradan sınıf değişikliği yapılabiliyor mu konuları öğrendikçe? Ve sınav sadece tyt'den mi yoksa karışık mı oluyor?

• bu sınava göre bir sınıfa yerlesceksın ama ksın sınıfın bu degıl 3 denem daha yapıolar ortalamasına gore yerlesıosun bu 4 sınavda hayatında gırcegın en rezalet sınav olcaklar ne tyt ayarı ne ayt salak sacma türkçe 15 soru falan kg simdiden en iyi sınıfa yerlesmeye calıs ne yaparsan yap yoksa verdııgn paraya yazık olur
  • En iyi sınıfa yerleşmeye çalış. Benim olduğum finalde başka sınıf değişikliği yapmamışlardı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En iyi sınıfa yerleşmem çok zor çünkü daha çalışmaya yeni başladım. 1 ayda ne kadar ilerleyebilirim ki? Fizik, kimya ve biyoloji zaten sıfır, matematikte de problemler, fonksiyon gibi konular sıfır. 1,5 ayda ortalama bir sınıfa geçilebilir mi? Bence saçma tek bir sınav yapılıyorsa sonuçta birinin eylüldeki haliyle kasımdaki hali bir değil, 2 ayda netlerini oldukça arttırabilir. Aynı şekilde en iyi sınıfta olan biri de çalışmayı bırakıp netlerini düşürebilir.
  • elinden gelenin en iyisini yap o dershanede illaki barajı geçmek için çabalayan bı tayfa da olucaktır kendini yarışabileceğin kafa kafaya verip soru çözebileceğin bi sınıfa at
  • -Master kullanıcısına yanıt
    Öyle deme bende girdim o sınava ve son 3 gün çalıştık şuan 12siniftN 3. Sınıftayım gayet iyi gidiyor ama ben okulundayim

• Dershane mi yoksa okul mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üçüncükezsınavagireceğim Ü kullanıcısına yanıt
    tyt türkçesinde edebiyat sorusu vardı
  • ANAN REYİZ kullanıcısına yanıt
    dogrudur hocam bizim biyocu subatın ortasnıa kaar tyt ısledı
  • -Master kullanıcısına yanıt
    kardeşim calısabldgn kadar calıs su 1 ayda iyi sınıfa yerles güven kendıne yardır kötü sınıfa dusersen hersey kotu gıder kurumsal okullarda
  • Hocam ilk önce şunu söyleyeyim. Finale yazılmakla hata yapmışsın. Ben gittim 0 verim aldım. Yalan değil. Deneme sınavı oluyorsun bir sınıfa yerleşiyorsun. Sonra 2-3 tane daha sınav yapıp sınıf değiştiriyorsun. Sonra diğer denemelerde sınjf felan değiştirmiyorlar. Sınavlarıda zaten berbatın berbatı öyle söyleyeyim. Final Dershaneleri daha kendini yenileyemedi yeni sisteme. Bide sen hangi finale gideceksin. Ben Bereçtekine gittim. Benim gittiğim dershanedeki hocalarda berbattı. Şöyle söyleyeyim Biyoloji Hocamız vardı. Dersten kaçtı. Bu kadar...
    Matematik hocamız vardı. Soruyu çözemediğinde bu böyle oluyor deyip geçiyordu.
    Artık gerisini sen düşün...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.