Bildirim
Final Maçı Uydu Şifre Sorunu Çözümü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trt 1 nedn bu maçta böyle bir şey yapar ki ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
tivibu kullanıp maçı izleyebilen var mı? -
uydu da başka kanal vermiyor mu maçı
Diğer trt 1 kanalı maçı şifresiz veriyor ayrıca prov id ve index varsa cihazınızda 00 1F FF yazın index de 2E olmalı şifre de ilk başa 1 geriye dolana kadar 0 olacak -
quote:
Orijinalden alıntı: THESİMPSON
Diğer trt 1 kanalı maçı şifresiz veriyor ayrıca prov id ve index varsa cihazınızda 00 1F FF yazın index de 2E olmalı şifre de ilk başa 1 geriye dolana kadar 0 olacak
Hangi kanal hangi Trt veriyor sifresiz.
Uyduda iki tane trt var biri şifreli diğeri şifresiz ama sizde hangisi bilemiyorum listeleyip bakman gerek -
quote:
Uyduda iki tane trt var biri şifreli diğeri şifresiz ama sizde hangisi bilemiyorum listeleyip bakman gerek
3 tane trt buldum.hepsi sifreli
quote:
Orijinalden alıntı: sublebaaa
quote:
Uyduda iki tane trt var biri şifreli diğeri şifresiz ama sizde hangisi bilemiyorum listeleyip bakman gerek
11096 H 30000 VE 11958 V 27500 Bunlardan bi tanesi açık olması lazım bende ikisi de açık olduğu için bilemiyorum. -
1000001000000000 bunu deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 10 Temmuz 2016; 22:59:47 > -
quote:
quote:
quote:
11096 H 30000 VE 11958 V 27500 Bunlardan bi tanesi açık olması lazım bende ikisi de açık olduğu için bilemiyorum.
Baktim 3 u de sifreli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
11096 H 30000 VE 11958 V 27500 Bunlardan bi tanesi açık olması lazım bende ikisi de açık olduğu için bilemiyorum.
Baktim 3 u de sifreli.
Hocam malesef yapacak birşey yok komşununkinde bulduk açıktı niye bilmiyorum isterseniz aşağıdaki linkten izlemeyi deneyin.
https://www.trt1.com.tr/canli-izle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X