Şimdi Ara

FINAL FANTASY XIV - Heavensward

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mmo dan beklentiniz; kaliteli grafikler, bug'sız ve temiz bir dünya, güçlü, kalabalık ve seviyeli bir oyuncu kitlesi, özenle hazırlanmış ve uzun soluklu bir "raiding progress" ise, Final Fantasy xiv "Heavensward" içinde hem bunları hem de çok daha fazlasını bulacaksınız.
    "A Realm Reborn" isimli çıkış içeriğinin ardından gelen ilk genişleme paketi olan "Heavensward", ilk oyunun fantastik kurgu romanlarını aratmayan hikayesinin devamını getiriyor. Bunun yanında, oyunda; uçan binekler, yeni sınıflar, yeni ırk, kocaman yeni haritalar ve şehirler, yeni raid seviyesi, directx11 desteği, her sınıf için özel bir "limit break" (grup savaşı sırasında doldurulan bir güç barının tek hamlede kullanılması ile yapılan devasa bir büyü), sayısız yeni eşyalar , yakında gelecek olan, avrupa sunucuları ve yeni efsanevi silah görev serisi ile doyurucu bir içerik sunuluyor. Yakında özel addonların da yapımcılar tarafından geliştirileceği söyleniyor.
    Oyun, giderek artan bir oyuncu kitlesine sahip. Şahsen 500 bin kişi toplam oyuncusu varken başladığım oyunun şu anda 2 milyon 700 bin üzerinde oyuncusu mevcut. Oyunun çıkışından sonra giderek oyuncu sayısının yükselmesi kolay kolay görülen bir nitelik değil.
    Final Fantasy XIV; ücretli alınan ve aylık ücretle oynanan (WoW gibi) aynı zamanda verdiğiniz her kuruşun karşılığını alabileceğiniz bir oyun. Günümüzün "tamamen ücretsiz mmo" kandırmacasına iştirak etmiyor. Free to play adı ile anılan -hepsi degilse bile- birçok mmo, kendi sitesinden sattığı eşyalar ile oyunculara aylık ücretten çok daha fazlasını ödetiyor. Oyuncular arasında adaletsizlik yaratıyor. Parayı veren, bu tip oyunların çok büyük bir kısmında düdüğü de çalan oluyor. Final fantasy de herkes eşit. Eğer iyi bir oyuncu iseniz ve rekabetçi bir yapınız varsa, oyun bunu sonuna kadar gösterebileceğiniz bir ortam sunuyor. Savage denilen "raid" tipi, en dişli grupları bile zorlayacak yapıda.
    Ben bu oyunu oynayan bir oyuncu ve bu oyunda "Coexist" isimli guildin (free company) yöneticisi olarak; "kalıcı, başarılı bir oyuncu grubu ile birlikte, en zor raidlerin üstesinden gelerek, başarmanın hazzını yaşamak, oyunculuğunu sergilemek ve yıllara sari arkadaşlık topluluğumuza katılmak isteyen herkesi", bu mmo'ya ve guildimize davet ediyorum.

    Eorzea'da buluşmak üzere!

    Notlar:
    * Oyunda arena ve battleground tarzı pvp de olmasına karşın, oyunun pve kalitesinin son derece yüksek olması oyunu bir pve oyunu kılıyor.
    * Final Fantasy'nin daha ayrıntılı bir tanıtımını okumak isteyen şuraya bakabilir:https://eksisozluk.com/entry/40845179
    * Oyunda; meslek sınıflarından evliliğe, tarımdan askeriyeye, ticaretten ödüllü başarım listelerine (achievements) daha sayamadığımız onlarca içerik mevcut.
    * Guildimize başvuru yapmak için;www.guildcoexist.com adresinden enjin üyeliğinizle girip (ya da enjin üyeliği açıp) akabinde sayfanın en üst kısmındaki "Join site" sekmesine tıklayın ve ardından başvuru sekmesinden başvurunuzu yapabilirsiniz. Ayrıca oyun içinden de aşağıdaki kişilere mesaj atabilirsiniz ve TS3 de bizimle taşışabilirsiniz.
    Enurale Arynn
    Hydelion Arynn







  • Valla zamanında sizi gördük ve Lich'ten geçmek için biraz araştırdık sizi ama gördüğümüz tek şey bütün guild üyelerinin oyunu bıraktığıydı.En son bir arkadaşımız üyelerden biri ile konusmustu ve verdiğiniz cevap ' Heavensward'da geri döneceğiz'.Valla oyunda yaptığınız en son raid'i t5 olarak var sayıyorum ki daha oyunda hiçbir şey tamamlamadan oyunu bırakıp ek pakette neden tekrar başladığınızı anlayamadım.
  • Alıp almama konusunda çok düşündüğüm bir oyundu.Trial da 3 lvl atladıktan sonra sıkıcı ve karışık geldi bana.Belki alıp oynarım ama gözümü korkuttu açıkçası ileride düzeliyormu acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ashina

    Valla zamanında sizi gördük ve Lich'ten geçmek için biraz araştırdık sizi ama gördüğümüz tek şey bütün guild üyelerinin oyunu bıraktığıydı.En son bir arkadaşımız üyelerden biri ile konusmustu ve verdiğiniz cevap ' Heavensward'da geri döneceğiz'.Valla oyunda yaptığınız en son raid'i t5 olarak var sayıyorum ki daha oyunda hiçbir şey tamamlamadan oyunu bırakıp ek pakette neden tekrar başladığınızı anlayamadım.


    Hemen cevaplayayım oyleyse. Biz bir guild olduğumuz kadar, gaming community sayılırız. Dolayısı ile gideceğimiz, oynayacağımız oyunları önceden seçip, plan yapıyoruz. RITF'deki regulos progressimiz ardından, (ki aynı zamanda GW2 deki guildimiz devam ediyordu) WILDSTAR oynamaya karar vermiştik ve oyunun çıkmasına daha çok zaman vardı. Neden Wildstar derseniz; oyun hem zor olacaktı, dinamik combat olacaktı hem de uzun soluklu ve güçlü bir raiding progress getirecekti. Bu oyunu beklerken, "final fantasy" hayranı olan eşim, bireysel olarak FF14 e başladı. Ben de yanından görerek oyunu beğendim ve başladım. Sonuçta plansız olarak ikimiz başlamış olduk. Tabii zamanla guildden de "biz de oynarız" diyenler oldu. Bir de baktık ki, sağlam raid kadrosu oluşmuş. Biz de hemen raidlere başlayıp coilleri kestik, hiç nerf yemeden önce 3 extreme i de tamamladık. Hatta bir videosu var mesela titan'ın. Aşağıda izleyebilirsiniz.

    Sonra çok öneden plan yapıldığı için, Wildstar vakti gelince 85 kişi Wildstar a başladık. 5. bossa kadar kesen ilk ve tek Türk guildi olduk. Ancak oyunun, oyuncu kitlesinin büyük bölümünü kısa sürede kaybetmesi ve çok buglı olması sebepleri ile sadece 5 aylık bir macera oldu bizim için wildstar. Akabinde, çok sevdiğimizden biraz daha final fantasy oynadık, nexus silahlarımızı yapıp yeni extremeleri temizledik, bu sırada GW2 guildini de devam ettiriyorduk.

    Bu süreçten sonra, artık resmi olarak FINAL FANTASY 14 oynayacağımızı bildirdik ve şimdi buradayız. hemen hemen 3 hafta önce oyuna başlayan arkadaşlarımızla 2 haftadır story raidleri temizliyoruz, bismarck ı kestik, şimdi hemen ravana ya gecip arkasından savage raidlere gireceğiz. Şu anda iki raid çıkarak sayıya yaklaşıyoruz. Bu oyunda çok kişiye ihtiyaç çok ama, kalabalık ve güçlü bir kadro ile oynuyorsanız, raiding şansınız ve gerektiğinde progress e oyuncu bulma ihtimaliniz artıyor, bu sebeple su anda oyunculara bilgi veriyoruz durumumuzla ilgili ve davet ediyoruz.

    Coexist e üye olmak, bir oyundaki bir guilde katılmak degil; "oyuncu buluşmalarımıza, uzun soluklu bir arkadaş ortamına, gelecekteki oyun planlarımıza, ts deki sohbetlerimize, oyunu hobi haline getiremiş insanların buluşma noktasına katılmak" gibi. Tabii karşılıklı anlaşma, hoşgörü ve uyum çerçevesinde, 2006 dan beri bu böyle.

    Yakın gelecekte bir mmo planımız yok, dolayısı ile şuan FF. Tabii, oyuncularımız destek verdiği sürece. Kimseye FF i yıllarca oynarız diye bir garanti veremeyiz, ancak benim oyunda 90 gün civarında played time im var. Az bir süre değil, bu zaten birçok şeyi anlatıyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=t2v1yD3e7v4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romina -- 5 Ağustos 2015; 10:55:43 >




  • Raidlere başladık, progressi inanılmaz zevkli :)
  • Yakında avrupa serverları geliyor, serverlar gelmeden karakterimiz hazır edeyim derseniz acele edin :)
  • bende başladım oyuna ismim Breeze Khendir oyunda 15 level Thaumaturge' um şuanda karanlık bir büyücü olma yolunda maceram devam ediyor :) Oyun gayet güzel ve akıcı Global Cooldown mevzusu var ancak insan alışıyor grafikler muazzam hiçbir mmo da görmediğim kadar gerçekçi ve keskin hikaye açısından ise birtek cutscene seslendirmeleri olmamış onun dışında hikayede güzel karakterler kendi aralarında espriler falan yapıyor epey parlak bir oyun ki günden güne subscriber sayısı artıyor tavsiye ederim oyunda yalnızım ancak yinede solo çok zevk alıyorum hikaye olsun fate eventleri olsun questler olsun çok zevkli şuan dungeon falan görmesemde herkese tavsiye ederim eklerseniz sevinirim :)
  • Free Company mize bekleriz :)
  • Oyunu 7-8 ay kadar önce 5 arkadaş oynuyorduk.Ne olduysa oyuna davam edemedik.Ben toplamda 3 ay kadar oynadım oyunu ve rahatlıkla söyleyebilirim ki oyun şuan oynanabilecek en kaliteli mmorpglerden.Bu sıralar bi ekibim olmasada tekrar başlamayı düşünüyorum.50 lvl white mage'im kenarda bekliyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyundan aldığınız zevki iki katına çıkarmak için launcher'dan ayarlara girin ve seslendirmeyi Japonca olarak seçin. İngilizce seslendirmeler rezalet.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guild COEXIST'den davet

    Progressive Raiding guildi Coexist olarak, expansiona geç başlamamıza rağmen, Savage 1. boss u kestik, bugun ikincisini kesmeyi planlıyoruz. Raid kadromuza ve son derece sosyal, güçlü guild ortamımıza (2006 dan beri aralıksız devam ediyoruz) katılmak isteyen FF severleri, FFXIV Heavensward, Odin serverine ve FC mize bekliyoruz.www.guildcoexist.com (enjin uyeliğinizle girip, üst köşeden join site dedikten sonra, başvuru sekmesinden başvurunuzu yapabilir, ayrıca TS3 de bizimle görüşebilirsiniz.)

    Kadromuza katılmak için geç kalmayın, görüşmek üzere!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Romina

    ....

    Merhaba, Oyunun avrupa sunucuları ne zaman başlıyor. Birde oyunu ilk kez oynayanların hangi paketi ve hangi siteden satın almasını önerirsin ?
  • Blackbull42 B kullanıcısına yanıt
    oyunda avrupa sunucusu var zaten hocam.
    paket almadan 14 gün deneme sürümü var onu indirip deneyebilirsin.
    14 günden sonra beğenirsen ana paket var a realm reborn g2a sitesinden ucuza bulabilirsin ayrıca bu paket sana 30 gün bedava veriyor. Bu paketle 50 lvl e kadar gidersin kısıtlama olmadan ama sonrasında ikinci ek paketi alman gerekecek. Oda heavensward 60 lvl e kadar çıkıyor.
  • Serverler avrupaya taşınıyor, pinglerimiz oldukça düşecek, oyuna başlama niyetiniz varsa, şimdi tam sırası, taşınma öncesi karakterlerinizi raid seviyesine getirebilirsiniz.
  • hangi server tonla server var chaos makinesinde
  • Ken B. kullanıcısına yanıt
    Coexist guild'i Odin serverında, orda açabilirsiniz karakteri.
  • 14 gün deneme sürümü var demişsinizde bulamadım ben bayada araştırdım ?
  • PLEISTOCENE kullanıcısına yanıt
    http://www.ffxiv-freetrial.com/en/
  • bu oyuna aylık para yatırılıyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.