Şimdi Ara

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Ana Konu ve Oynayacaklar Listesi ( PS3 & PS4 & PC ) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.379
Cevap
15
Favori
68.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • su avrupa sunucularinin amerikada olmasi problemi devam ediyor mu hala? global ping diye bir sey soz konusuydu bir zamanlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

su avrupa sunucularinin amerikada olmasi problemi devam ediyor mu hala? global ping diye bir sey soz konusuydu bir zamanlar ?

Var aynı problem.Ama sunucuları fiziksel olarak Avrupa'ya taşıyacaklarını söylediler.Ne zaman olur bilemem ama muhtemel expansion çıkışında veya ondan önce olabilir.Kısaca en az 4-5 ayı var eğer erkenden halledip sürpriz yapmazlarsa.
  • Sonunda aldık oyunu bakalım. Toplandığınız server yahut guild(linkshell) varsa katılabilirim aranıza
  • Arkadaşlar,genelde hangi serverdasınız?İletişime geçebileceğim birileri olursa oyun içi sevinirim
  • Alkarsilverblade kullanıcısına yanıt
    odin server'ındayız, free company Coexist
  • Ps ten oynanayan var mı hiç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Voidian kullanıcısına yanıt
    Var hocam,Odin serverında sağolsun liberamente arkadaşımız Coexist'e davet etti
  • 2 gündür oynuyorum, hiç alışamadım psten mmorpg oynamaya ne kadar sürede alıştınız siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voidian -- 3 Aralık 2014; 22:00:24 >
  • Voidian kullanıcısına yanıt
    Eski MMO ve FF oyuncusu olduğumdan 1-2 günü geçmedi alışmam. Biraz kurcalayıp gezinince çevreyi,oynanışı kavrıyorsunuz zaten
  • Alkarsilverblade kullanıcısına yanıt
    Ben de eski bi mmo ve ff oyuncusuyum bende sorun varmış demek kiNeyse pes etmek yok devam edim

• Merhaba arkadaşlar. Şu an oyunun en kalabalık server'ı olan Phoenix deyim. Lelouch Britannia ismim dileyen ulaşabilir. Yeni başlamak isteyen arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olurum. Eğer Phoenix de oynayanlar varsa mutlaka bana oyundan yada buradan pm yoluyla ulaşsınlar. Herkese başarılar :)
  • oyunu bugün media marktdan 30 tl ye aldım 2 tane kod çıktı arkadaşlar bir tanesini girdim 30 günlük free olmuşmudur hesap ? birde hangi siteden game time card alabilirim ucuzdan
  • ps4 te 2 haftalık betaya katılmıştım tek kelime ile harika kullanım kolaylığı filan çok çok iyi olmuş konsollar için
    ama tek sorun aylık para olması yoksa banko oyunlardan biri kesinlikle
    artı insan düşünüyor aylık para verilecekse skyrim online daha makul gibi konsolda :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsaken23

oyunu bugün media marktdan 30 tl ye aldım 2 tane kod çıktı arkadaşlar bir tanesini girdim 30 günlük free olmuşmudur hesap ? birde hangi siteden game time card alabilirim ucuzdan

Olmuştur sanırım.Kinguin , G2A tarzı sitelerde satılıyordu game time cardlar.
  • forsaken23 kullanıcısına yanıt
    merhaba, 30 tl ye hangi platform için aldınız pc mi?
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    gg de 22 tl bro

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heavensward ek paketine dair yeni bilgiler :

**Yeni ırk : Au Ra

**Yeni Job : The Astrologian

Healer.
    Kullandığı silah *star globe*
    Star Globe'undan kart çekiyor ve öyle skill kullanıyor.
    Herhangi bir klas istemiyor , direk Astrologian olarak başlayabiliyorsunuz.

**Yeni Job : The Machinist

Ranged DPS.
    Silah kullanıyor.
    Silahlarını modifiye etme ve turret kullanma gibi özellikleri var.
    Astrologian ve daha önce açıklanan job Dark Knight gibi bu da klas istemiyor.

**Yeni Raid : Alexander

Büyük mekanik bir alan.
    Kendisi goblinler tarafından çağırılmış bir primal aslında.
    Onunla değil , onun içinde savaşılıcak.
    Normal ve Hard zorlukları bulunacak.
    Heavensward ana görevini tamamladığınız zaman girilebilecek.
    Şu andaki raid olan Coil of Bahamut'u bitirmek zorunlu değil buraya girebilmek için.

**Diğer Bilgiler :

Yeni ana müzik Nobuo Uematsu tarafından hazırlanıyor.
    Yeni uçan binenk olarak ejderha var.
    Collector's Edition çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 20 Aralık 2014; 13:51:48 >

• PC'de oynayan kaldı mı ?
  • Bende PHOENİX Serverinde oynuyorum.Aynı serverde oynuyan varsa takılarım :)
  • Ps4 te oyun ilk çıktıgı zaman almıştım o anki durumdan dolayı 15olup bırakmıştım şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum uzun yıllar wow oynıyan biri olarak yabancılık çekmem oyuna zaten daha öncede oynamışlığım var. Ps4 den oynıcağım. Hangi serverı önenirsiniz ? Ve birlikte oynıyabiliceğim kişiler varsa hep birlikte oynamayı tercih ederim mesajın altına yorum olarak veya özel mesaj ile ulaşırsanız sevinirim .
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.