Şimdi Ara

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Ana Konu ve Oynayacaklar Listesi ( PS3 & PS4 & PC ) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.379
Cevap
15
Favori
68.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Crimson Fury

Siteden almak sıkıntı dostum üye olurken bile baya vakit kaybettim uk psn de varsa ordan bakabilirsin veya kutulu versiyonu alabilirsin.

80 lira tr psnde buldum nasıl fiyat ?
  • fozkaya F kullanıcısına yanıt
    Uygun dostum neden diyeceksen oyun ps4 te de ücretsiz yüklenebilecekmiş ps3 e alırsak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyunun Pc versiyonunu playstore adlı siteden aldım, odin serverındayım.
  • Arkadaşlar kredi kartım yok bu yüzden bana playstoredan birisi oyun satın alısa hesabına bankamatikten para yollayabilirim lütfen yardımcı olun
  • oyun psnde 6.5 gb indiriyorum

bu arada oyunun diğer hakkı boşta kardeşlik yapmak isteyenler için 1 pm uzaktayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay Snitzel -- 19 Ekim 2013; 0:30:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herhangi bir Free Company ya da topluluk var mı? Varsa hangi serverda? Ben Odin'de oynuyorum Level 50 BLM var, fakat farklı bir serverda bir oluşum varsa
    server değiştireyim. Baştan kasarım gocunmam yani :):)
  • Ragnarokta oynuyorum bende ragnarok daha iyi dediler orda başladım ama herhangi bir topluluğa göre bende yeniden kasabilirim :)
  • toplanalım bi serverda hep beraber takılalım ffdh guild kuralım :)
  • quote:

Uygun dostum neden diyeceksen oyun ps4 te de ücretsiz yüklenebilecekmiş ps3 e alırsak

bu güzel haber işte :D ps4 de almaya gerek kalmayacak. merak ettiğim ps4 de oyun grafiklerini 4de göre mi yapıcaklar yoksa 3 den direkt mi aktaracaklar acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metall82

quote:

bu güzel haber işte :D ps4 de almaya gerek kalmayacak. merak ettiğim ps4 de oyun grafiklerini 4de göre mi yapıcaklar yoksa 3 den direkt mi aktaracaklar acaba ?

Şubat ayında betası açılacakmış oyunun ps4 sürümünün o zamam belli olur dostum şu an için ne desem yalan olur

• arkadaşlar defalarca yazdık yine yazıyorum. Server: ragnork ta free company ve LS toplulugumuz var. hem ps3 hem pc den oynuyorum. PSN: metaI oyundaki isim : metall warrior
    ps3 den ekleyebilirsiniz. oyundanda ismimi yazarak frend liste ekleyebilirsiniz iletişim kurmak için..
  • hmm güzel beta ile başlaması denemiş oluruz hem şimdiden heycan bastı. evde ps3 ile oynarken projeksiyona baglayinca ps3 de 720p oldugu icin görüntü biraz kötü oluyor ps4 de full hd olacağından dahada kalite olur birde ps4 grafiğine ayarlanırsa uzay olur valla
  • metall82 kullanıcısına yanıt
    Evet oyun bu haliyle bile güzel, yalnız anlamadığım olay bu oyun ps3 içinde mi aylık istiyor?

• Ragnarokda başladım ismim Furkan ozkaya
  • Selam arkadaşlar bir kere daha yazacağım sonra bidaha yazmıyacağım .Türk oyuncular olarak ragnarok serverinde yaklaşık 20-25 kisiyiz oyundaki herseyi yapabiliyoruz hem guildimiz hemde max level fc miz var ilk relicleri aldik su an coil of the bahamoth ve 2 .reliclere basladik aksam 8-12 arasi online oluyoruz genellikle, yeni gelen arkadaşlara takıldıkları yerlerde yardımcı oluyoruz . 2 ci bir gurup olusturamadigimiz icin aksamlari bir kac kisi acikta kaliyor bu yüzden her yeri 2 kere 3 kere yapmak zorunda kalıyoruz. Eger ben bu oyunu sevdim oynayacağım diyorsanız ragna servere gelip ali delen himura kenshin elayne vatansevere /tell atarsanız sizleride fc ve ls imize aliriz .2-3 aya oyunda yenilikler geleceği icin bu zaman zarfında yapabilecegimiz herseyi yapmak ve yeni patche hazır olma amacındayız ls ve fc daki kurallarimiz saygılı olmak insanları kırmamak ve ihtiyacı olmayan seylere lot atmamak ve eventlarin zamanında online iseniz eventlara katılmak .Su an acaip sağlam ve milletin gıpta ile baktığı bir gurubuz oyunu türklerle sevgi saygı çerçevesinde oynamak istiyorsanız gec olmadan ragna servere gelin elimizden gelen yardımları yaparız ama patch cıktıktan sonra 1-2 aylık zaman zarfında hazır olan playerlarla patch de cikan yenilikleri yapacağımız için o dönem yardımcı olamayız . iyi oyunlar

• Square-Enix producer details FF XIV PS3-PS4 account transfer, teases PS Vita Remote Play
    Detaylı bilgi için :http://www.psu.com/a021057/Square-Enix-producer-details-FF-XIV-PS3-PS4-account-transfer-teases-PS-Vita-Remote-Play

Account transfer olayı
  • Playstoredan almama yardım edecek kimse yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim pc özelliklerim gt550m intel i5 2410m 2,3ghz 4 gb ram.Hangi ayarlarda oyunu oynayabilirim?
  • odin serverınde oynayan arkadaslar varmı ragnorak serverınde su anda karakter acmaya kapatılmış bende odınde actım varmı odınde oynayan takılırız
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.