Şimdi Ara

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Ana Konu ve Oynayacaklar Listesi ( PS3 & PS4 & PC ) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.379
Cevap
15
Favori
68.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 30 level gladiator oynadım beta'da 10 numara karakter seçimi yakın dövüş için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talat2106

quote:

Orijinalden alıntı: metall82

quote:

Orijinalden alıntı: Talat2106

Ya arkadaslar western thanalan'da su deniz kiyisinda silver bazaar adli yerden aldigimiz bir quest var iscilerle ilgili onu yapan varmi? Nasil yapilacagini cozemedim bir turlu doubt falan diyor anlamadim olayi.

emotes kısmında /doubt var onu seciyorsun yani chat kısmına /doubt yazıyorsun konusacagın adamı secerek sonra devam ediyor..

Cok tesekkurler yardimci oldugun icin. Birde ben su kedi gibi olan irktan actim gladiator olarak oynuyorum fakat iki elime nasil kilic alabilirim onu cozemedim.:) gladiator'lerin en iyi dilahlari nedir? Son olarak su hunting log , crafting log vs ne ise yarar?

kalkan kılıc alıyor gladyatör sadece her job'un kendi özel silahı var...

• Moogle serverinde 32 lvl white mage im var ve hala pvp ye giremedim nası pvp yapabilirim bilen biri yardımcı olursa super olacak...
  • blackxtr B kullanıcısına yanıt
    pvp eklentisi daha gelmedi diye biliyorum , eğer geldiyse de arena tarzı bir pvp olacak
  • ben oyunu hala alabileceğim bir yer bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackxtr

Moogle serverinde 32 lvl white mage im var ve hala pvp ye giremedim nası pvp yapabilirim bilen biri yardımcı olursa super olacak...

Pvp sonra gelecek.Muhtemel Kasım-Aralık ayında 24 kişilik raid ile birlikte getirirler.
  • Hmm teşekkürler cevaplar için...
  • Oyunda pc/ps3 ortak server kullanıyor bu gün pc de oynayan arkadaşımı gördüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende oyunu oynamaya karar verdim.Yalnız sizler hangi serverdesiniz? Oyunda en çok aranan karakter nedir? Hangi class lar çok fazla oynanıyor ? Guildiniz varmı? Ben D&R den yada playstoreden oyunu alıcam. Biligilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler ..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: esqueleto

Arkadaslar bende oyunu oynamaya karar verdim.Yalnız sizler hangi serverdesiniz? Oyunda en çok aranan karakter nedir? Hangi class lar çok fazla oynanıyor ? Guildiniz varmı? Ben D&R den yada playstoreden oyunu alıcam. Biligilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler ..!

Ragnarok'ta ve Odin'de Türk toplulukları var benim bildiğim.En çok aranan karakter diye birşey yok ama tabi tank ve healer karakterler daha hızlı giriyor dungeonlara vs.Yani kendi zevkine uygun , hoşuna giden herhangi bir karakter ile oynayabilirsin.
  • oyunu pek oynayan yok sanırım kimseden ses çıkmıyor.Bu arada oyunu nereden alabilirim?D&R pahallı playstore de gelmedi 4 gündür çok yakında diyor.Yardımcı olabilirmisin hemen alıp oynamaya baslamak istiyorumm
  • digital download tekrar başladı ilgilenenlere duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esqueleto

oyunu pek oynayan yok sanırım kimseden ses çıkmıyor.Bu arada oyunu nereden alabilirim?D&R pahallı playstore de gelmedi 4 gündür çok yakında diyor.Yardımcı olabilirmisin hemen alıp oynamaya baslamak istiyorumm

Ben kegames ten temin ettim hocam.

• Bizim ls le yaptiğimiz garuda fight hd si sonra :)
    http://youtu.be/BRtFolkerg0
  • ben oyunun digital versiyonunu alacağım fakat hangi ülke üzerinden oynuyoruz ?
  • fozkaya F kullanıcısına yanıt
    Eu serverlarından birini seçebilirsin, ben odin deyim mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

Eu serverlarından birini seçebilirsin, ben odin deyim mesela
    Arkadaşlar oyunu hangi sayfadan satın alabilirim ? bir türlü beceremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozkaya -- 18 Eylül 2013; 19:45:43 >
    Ben kutulu temin ettim dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Fury

Ben kutulu temin ettim dostum.

store.eu.square-enix.com bu site üzerinden almaya çalışıyorum ama bir türlü sonlandıramadım. Bu arada PC'ye alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozkaya -- 18 Eylül 2013; 19:50:35 >
    Siteden almak sıkıntı dostum üye olurken bile baya vakit kaybettim uk psn de varsa ordan bakabilirsin veya kutulu versiyonu alabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.