Şimdi Ara

FINAL FANTASY XIII [PC] ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çıkış Tarihi:9 Ekim 2014
    Tür:RPG
    Yayıncı:Square Enix
    Geliştirici:Square Enix

Eski Final Fantasy oyunlarını PC için çıkaran Square Enix, serinin son yıllarda çıkan Final Fantasy XIII üçlemesini de PC için duyurdu. Yapılan açıklamalara göre Final Fantasy XIII, 9 Ekim'de Steam'den sunulacak. Üçlemenin diğer iki oyunu Final Fantasy XIII-2 ve Lightning Returns: Final Fantasy XIII de 2015'in bahar aylarına kadar PC'ye gelecek.

Yayınladığı basın bülteninde Square Enix, üçlemenin satışlarının 11 milyonu geçtiğini açıkladı. PC satışları genele nasıl etki edecek birlikte göreceğiz. Ancak son dönemlerde gelen duyurulara bakarsak Final Fantasy XV'i de PC'de göreceğiz gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 18 Eylül 2014; 21:16:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Final Fantasy 13 serisinin olduğu paket. BSC'de haberi yapıldı:

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Final_Fantasy_XIII_PCye_mi_Geliyor-71204.htm
  • Oyun PC için duyuruldu sistem gereksinimleri ise şu şekilde:

Minimum:
    Processor: 2GHz Dual Core CPU
    Memory: 1 GB RAM
    Graphics: NVIDIA® Geforce® 8 Series/ ATI Radeon™ HD 2000 series VRAM 256MB or later
    DirectX: Version 9.0c
    Hard Drive: 30 GB available space
    Sound Card: Sound card compatible with DirectX® 9.0c

Recommended:
    Processor: Intel® Core™ 2 Quad (2.66 GHz)/ AMD Phenom™ II X4 (2.8 GHz) processor
    Memory: 1 GB RAM
    Graphics: NVIDIA® Geforce® GTX™ 460/ ATI Radeon™ HD 5870
    DirectX: Version 11
    Hard Drive: 30 GB available space
    Sound Card: DirectX 11 compatible sound card
  • dwdark D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Oyun malum yerlere düştü; yalnız inderecekseniz bir daha düşünün çünkü oyunun boyutu tam olarak 55 GB
  • dwdark D kullanıcısına yanıt
    Oyun 720p 60fps'ye kilitliymiş grafik ayarı falan yokmuş indirmek isteyenlerin bilgisine..

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Oyun 720p 60fps'ye kilitliymiş grafik ayarı falan yokmuş indirmek isteyenlerin bilgisine..

Nerede yazıyor bu bilgi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Final Fantasy IX [PS4 ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 55 gb nedir lan? Tek bir oyunla kotamı mı doldurayım yani?
  • bir ilke şahit oldum ilk defa 55gb boyutunda bir oyun gördüm bundan önce de en fazla 44gb görmüştüm
  • allahtan 720p 1080p olsa 75 ile 100 gb arası olacakmış oyun.
  • Kotanın olması başlı başına hata ya neyse...
  • tb hddler yetmiyor artık 55gb nedir allahsızlar. 40 gb altı oldumu artık şaşırıyoruz.
  • jumong88 kullanıcısına yanıt
    Steam'de oyunun kullanici yorumlarinda

• Deneyen varsa optimizasyon nasıl?
  • Oyun 60 fps'ye kilitli 720p'den yüksek çalışmıyor, ara videolar 30 fps.

Ancak GeDoSaTo Tool ile oyunu yüksek çözünürlüklere upscale edebiliyorsunuz.

Yani 720p olması bir sorun teşkil etmiyor.

Şuradan gedosato'yu indirebilirsiniz;

http://blog.metaclassofnil.com/?p=618
  • Gerçekten ff'ye girmek istiyorum ama 55 gb çok be hacıNeyse ben psp'de Crisis Core'a devam edeyim
  • 720p neyse de dört taraftan siyah şeritlerle sınırlandı ekranım. Full ekran nasıl yapabilirim? Bilen var mı?
  • Arkadaslar tam ekran olmuyor gedosato resolution fix diye bişey yayınlamış çözünürlüğü artiriyor diyorlar ama ben yapamadim yardimci olacak
    varmi ? biraz uğraştım ama ayni yahu benim monitör 20 inc 1600 x 900

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga_yakup

Arkadaslar tam ekran olmuyor gedosato resolution fix diye bişey yayınlamış çözünürlüğü artiriyor diyorlar ama ben yapamadim yardimci olacak
    varmi ? biraz uğraştım ama ayni yahu benim monitör 20 inc 1600 x 900

Önce şu sayfadan adamın yaptığı programı indir: http://blog.metaclassofnil.com/?page_id=582 "this executable" şeklindeki mavi yazıya tıklayacaksın. Program indikten sonra bir update yaparak kurulum gerçekleşecek. Bittikten sonra önünde şu şekilde program açılıyor. Direk "edit" diyip devam ediyorsun:

Daha sonra Final Fantasy XIII'ün ayarlarını bulmalısın. Resimde gösterdiğim şekilde mavi olan seçeneği seç:

Çıkan sayfada, işaretlediğim kısımda çözünürlük ayarlanıyor. Burada yazan değeri silip kendi monitörünün desteklediği çözünürlüğü yazmalısın. Ben kendi monitörümün çözünürlüğü olan 1920x1080'i seçtim. Yazdıktan sonra da alttaki "save" yazısına bas. İşlem tamamdır:

Oyun açık iken bu program simge olarak altta çalışıyor olacak. Böylece tam ekran oynanabiliyor. Oyundan çıkınca kaparsın programı. Tekrar oynamak istediğinde şu yolu izleyerek programı tekrar başlatabilirsin:

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 21 Ekim 2014; 1:42:19 >

• Biri şu konuyu şikayet etsinde silsinler silemiyorum yahu bu arada takip

http://forum.donanimhaber.com/m_97543427/f_//tm.htm#97543427
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.