Şimdi Ara

FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
9
Favori
22.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında yukarıdaki yazdıklarım bir kaç Whats up oyun gurubu içindi. Hazır yazmışken bir kaç yere yapıştırdım.

FFVII remake, yeni yetme oyuncular yüzünden, sanırım gerçek zamanlı savaş mekaniğine sahip olacak.
  • Benimde favorim FFX ve Lost odyssey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamerasi kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolasın.

Birde yerde okumuştum gibi hatırlıyorum ''sıra tabanlı olmayacağını'' ondan dolayı sordum. Bu arada bu White Knight Chronicles serisi ne oldu kayboldu gitti. İlk oyunu keyifle oynamıştım ama ikinci oyunu oynamak kısmet olmadı. İlk iki oyunu koleksiyon paketi yapıp Ps4 için çıkarsalar müthiş olur.
  • Final Fantasy 7 Remake'in çıkış tarihi zor görünüyor ancak Square Enix, Nisan 2018'e kadar bir şeyi duyurabileceğini söylemiş

PlayStation Universe
    Final Fantasy 7 Remake release date announcement hinted at by Square - PlayStation Universe
    http://www.psu.com/news/34706/final-fantasy-7-remake-release-date-announcement-due-soon

• Square Enix Business Division 1'in işe alım sayfası bugün, oyunun yeni ekran görüntüsüyle monitörün önünde oturan Final Fantasy VII Remake geliştirme lideri Naoki Hamaguchi'nin yeni bir fotoğrafı ile güncellendi.

FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONU

Gematsu
    New Final Fantasy VII Remake image appears on Square Enix recruitment page - Gematsu
    https://gematsu.com/2018/05/new-final-fantasy-vii-remake-image-appears-on-square-enix-recruitment-page

• Şu oyunu şu grafiklerle turn base oynayamayacağım ya, yapacağınız remake sizin
  • Karpuzcu. kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda olacaktır diye düşünüyorum. Bakınız ff12 ve 15

• Jrpg lere bu illet virüs gibi yayıldı. Sira tabanlı oynanışı öldürdüler. FF 15 ayarlarinda vardi ayari acinca oyun dahada rezalet oluyordu. FF 7 de o ayarda olsa biseye benzemez. Square enixin yerinde olsam ff 15 gelistiren ekibin ipini çekerdim.

• Royal edition ile birlikte ffxv düzeldi diyorlar ne kadar degistirilmis olabilir ki? Öyle büyük bir yenilik var mı? Oynadığım en kötü ff oyunu oldu maalesef xv

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Royal edition ile birlikte ffxv düzeldi diyorlar ne kadar degistirilmis olabilir ki? Öyle büyük bir yenilik var mı? Oynadığım en kötü ff oyunu oldu maalesef xv
    Birşey değişmemiştir. Sonuçta makyajlayıp piyasaya sürmüşlerdir.

• Şu an FF 12 Zodiac Age oynuyorum. Bu kadar derin ve hardcore bir FF bir daha gelmez. Son kale resmen, kıymetini bilelim bu remasterd'ın. Yeni yetme bebelikler de oynayabilsin onlar da şeker yiyebilsin diye bu oyunu da çöpe çevirecekler bence.

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Bitince sat bana

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Bitince sat bana
    Tamamdır. Yarısındayım ama daha.

• 13-2yi de severek oynamıştım hatta plantinlemistim ps3te. Ama son oyununu maalesef oynayamamıştım. Keske paket halinde 13 de gelse ps4e. Konusu ve isleyis sekli xvden daha iyi bana kalırsa. O yuzden son kale icin 13 serisi derim.

Hiç sorun değil istersen seneye sat yine de senden alırım

Unutmadan inşallah kutuludur digital ise alerji yaptığı için arşive almıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 31 Mayıs 2018; 16:48:0 >
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar. Dijital çok nadir oyun alıyorum. Oyun kutulu hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

13-2yi de severek oynamıştım hatta plantinlemistim ps3te. Ama son oyununu maalesef oynayamamıştım. Keske paket halinde 13 de gelse ps4e. Konusu ve isleyis sekli xvden daha iyi bana kalırsa. O yuzden son kale icin 13 serisi derim.
    13 serisi paket halinde ps4 gelse gercekten mükemmel olurdu.

Oh oh tadını çıkararak oyna haber bekliyorum satacağın zaman

• Çoğu yerde çıkacağı yazıyor ama bekliyoruz işte kısmet

• Final Fantasy VII Remake | Teaser Fragmanı | PS4

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.