Şimdi Ara

FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONU (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
9
Favori
21.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Asahi Breweries kullanıcısına yanıt

    Oyun tarzınızı bilmiyorum ama çok beğeneceğinizi tahmin ediyorum. Benim de yıllardır sempati duyduğum ama hiç oynamadığım bir seriydi. İlk FF VII Remake'i oynadım. İnanılmaz keyif aldım. İlk 1-2 bölümde biraz sıkılabilir ya da ne yaptığınızı anlamaya çalışabilirsiniz. Bu hissiyat bende Witcher 3'te bile olmuştu. Olayı kavradıktan sonra acayip keyifliydi.

  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

    Biraz önce giriş kısmını oynadım. Reaktör bölümünü. Grafikler, animasyon kalitesi, oynanış aşırı keyifli.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    karakterler yerin altına düştü, orada dondurdum. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 25 Aralık 2023; 12:8:8 >
  • Asahi Breweries kullanıcısına yanıt

    Sevindim hocam. Materialar, Summonlar işin içine girdiğinde çok daha keyif alacaksınız. Karakterlerin hepsini ayrı ayrı geliştirmek ve karakterler arası geçiş yapmak çok keyifli. Ben o reaktör bölümünü gerçekten sıkılarak bitirmiştim.

  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

    Çok beğendim hocam. Spordan sonra eve gelince gecelere kadar oynarım. Tür olarak J-RPG olarak geçiyor her halde. Biraz daha batıya doğru oynanış haline getirmişler diğer Japon oyunları daha kafa karıştırıcı. Yeni devam oyunu açık dünya olacak diye duydum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tifa FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONU 


    FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONU
  • Final Fantasy VII Remake - A Brief Recap of The Story So Far | PS5 Games


    FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONUPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/final-fantasy-vii-rebirth/ This recap will take you through the events which unfolded in FINAL FANTASY VII REMAKE, the first game in the FFVII remake project, in just over 3 minutes. Set in Midgar, the City of Mako, the game explores the fierce struggles between the sinister Shinra Electric Power Company and the rebel group Avalanche, as they battle for the fate of the planet. The next installment, FINAL FANTASY VII REBIRTH, will be released on PS5 on 29th of February 2024. In this standalone story, Cloud and his friends set out on a journey across the planet: New adventures await in a vibrant and vast world. If you are eager to play right away, a Twin Pack that contains both FFVII REBIRTH and FFVII REMAKE INTERGRADE, the expanded and graphically enhanced version of the first game in the series, is available for pre-order now. What is FINAL FANTASY VII REBIRTH? The Unknown Journey Continues... After escaping from the dystopian city of Midgar, Cloud and his friends set out on a journey across the planet. New adventures await in a vibrant and vast world – sprint across grassy plains on a Chocobo and explore expansive environments. #ps5 #ps5games #FFR #FFVII #FF7 #finalfantasyviiremake
    https://www.youtube.com/watch?v=UiTWwsyYnlI
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.