Şimdi Ara

FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONU (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
9
Favori
21.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Orijinal oyunun Midgar'da geçen ilk kısmı bu oyunda oynadığımız. 3 veya 4 bölüm olarak düşünülüyor diye biliyorum.

    PS5'e gelecek olan bu oyunun yenilenmiş, elden geçmiş hali. Eğer para verip aldıysanız zaten size ücretsiz olarak sunulacak. Plus ile edindiyseniz maalesef almanız gerekiyor.

    Orijinal oyundaki Yuffie karakteri için de ücretli 2 bölümlük bir ek paket gelecek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yuffie karakteri için gelecek olan ek paket orijinal oyunun hikayesinde var mı? Yoksa spin-off mu? Bundan sonraki bölümler PS5'e özel olur herhalde.

  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Yuffie DLC'si PS4'e de gelecek, DLC olayında spinoff olmaz, ana hikayeye 2 ek bölüm olarak gelecek bildiğim kadarı ile.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir ara ara vermiştim oyun oynamaya yoğun olduğumdan yeniden dönünce oyunlara bitirdim. Oyun genel olarak çok güzel ilk defa jrpg oynayan biri olarak (eski pokemon oyunlarını saymıyorum :) ) baya beğendim bu türü. Aksiyon kısmı hem canlı aksiyon hem de taktik kurmaya elverişli. Hikaye sarıyor müzikler çok iyi. Sadece bu kadar iyi grafikliyken aletten dolayı optimizasyon için 2-3 nesil önceki kaplamalar çok sırıttı. Hele yüksek bölgelerdeki paint terk jpeg resimde güldüm baya. Adamlar ciddi ciddi uzak mesafeye kalitesiz resim atmışlar:) oyun bunlar olmasa çok daha üst düzey ama bunlar biraz üzücü. Pc için belki çözerler gelince. En azından yüksek çözünürlüklü resim koysunlar. Son olarak tifa seviliyorsun.

    2. Oyunu bekliyorum artık. Final fantasy evrenine bu oyunla girdim. Artık hep bir gözüm bunun oyunlarında olur. Eski olan ff 15 i de denemek istiyorum bir ara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ev seklinde boss yapmislar,bana itici geliyor boyle seyler..devam edermiyiz bilmem..devaminda da var mi acaba boyle acaip seyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legacy of kain kullanıcısına yanıt

    ileride TOKİ imzalı apartman geliyor .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zack06 kullanıcısına yanıt

    ohhh,rezidans tower mower devam diysinn 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zack06

    ileride TOKİ imzalı apartman geliyor .

    hahaha :D

  • hic bir seyine isinamadim bunun,karakter gelistirmeli oyunlarda zaten zorlaniyorum,material mış,equipment mis bilmem ne ivirti zivirti..ev den boss,napcaz buna simdi, japon mimarisi depreme dayanikli galiba,salla salla kilici fasulyeden nagmeler.. en iyisi salla gitsin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 10 Mayıs 2021; 17:38:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Oyuna plus sayesinde sahibim PS5 yükseltme gelmeden oynamayı düşünmüyorum. Fakat Plus abonelerine verilen oyun ücretsiz yükseltme olmayacağı söyleniyor. Peki DIGITAL DELUXE UPGRADE almam yeterli midir, yoksa illa normal oyunu mu almam gerekir?

  • Böyle blr açıklama yapılmış

    Final Fantasy VII Remake için Intermission DLC, Yuffie Kisaragi Midgar şehrinde Shinra'ya saldırmaya başlarken oyuncuların eğlenmesi için iki yeni bölüm ekliyor. PlayStation 4 oyuncuları için ücretsiz bir Intergrade yükseltmesi olacak (daha önce PS Plus olarak hediye edilen sürüm için olmasa da), ancak Yuffie DLC, PS5 konsolu olmayan PS4 oyuncuları için mevcut olmayacak. Bununla birlikte, PlayStation 5 oyuncuları için Intergrade, ek bir ücret olmaksızın Intermission içerecektir, ancak indirme yine de ayrı bir dijital öğe olacaktır.

    Kaynak:https://www.gameinformer.com/2021/05/12/final-fantasy-vii-remake-intergrade-yuffie-dlc-needs-to-be-downloaded-separately

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Final Fantasy VII Remake için Yeni Güncelleme Yayınlandı



    Square Enix, Final Fantasy VII Remake'in PlayStation 5'e çıkmasına hazırlık olarak kaydetme dosyası üzerine bir yenilik getirdi. Bu amaçla 1.02 güncellemesi yayınlandı.

     

    Square Enix ayrıca beş aksesuar paketini doğruladı. Öğe Paketine 10 Haziran tarihinde erişilebilir olacak.

     

    Final Fantasy VII Remake'in PlayStation 4 sürümü için daha önce indirilebilir içerik öğelerine sahip olan ve ücretsiz geliştirme yükseltmesiyle PlayStation 5 sürümüne geçen kullanıcıların, bunları PlayStation 5'te kullanmak için Öğe Paketini indirmeleri gerekir.

     

    Final Fantasy VII Remake dünya çapında 10 Haziran'da PlayStation 5 için çıkacak.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Final_Fantasy_VII_Remake_icin_Yeni_Guncelleme_Yayinlandi-109182.htm





  • ps5 sürümünü deneyen oldu mu yeni güncellemeyle?

  • FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE Artık PS5 Konsollarında



    SQUARE ENIX Ltd. oyuncuları PlayStation®5 konsolunda ödüllü FINAL FANTASY VII REMAKE'in grafik olarak geliştirilmiş ve genişletilmiş versiyonu FINAL FANTASY® VII REMAKE INTERGRADE'de Midgar şehrini daha önce hiç olmadığı gibi deneyimlemeye davet ediyor. FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE, yeni içerikle - FF7R EPISODE INTERmission - eleştirmenlerce beğenilen PS4 sürümünü temel alıyor. Midgar'a sızmak için tehlikeli bir görevde olan Yuffie Kisaragi ve ortağı Sonon Kusakabe'yi takip eden bu yeni bölüm, ustalaşılacak mini oyunlar, savaşılacak düşmanlar, savaş alanına götürülecek yeni bir çağrı ve unutulmaz anları yakalayıp paylaşmak için heyecan verici bir Fotoğraf Modu getiriyor.

     

    Fragman



    FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE, en yeni nesil donanımdan yararlanır ve PS5 konsolu için çok sayıda grafik, oyun ve sistem geliştirmesi içerir: 

     

    - Beğenilen FINAL FANTASY VII REMAKE hikayesine yeni bir bakış açısı getiren, PS5 konsoluna özel bir macera olan FF7R Episode INTERmission'a erişim

    - İyileştirilmiş dokular, ışıklandırma ve arka plan ortamlarıyla kendinizi daha önce hiç olmadığı gibi Midgar şehrine bırakın. Oyuncular iki oyun modu arasında geçiş yapabilir:

    - "Grafik Modu", 4K yüksek çözünürlüklü grafiklere öncelik verir*

    - "Performans Modu", saniyede 60 kare hızında akıcı harekete öncelik verir

    - Tamamen özelleştirilebilir "Fotoğraf Modu" ile oyundaki unutulmaz anlarınızı yakalayın ve paylaşın

    - Dokunsal geri bildirim entegrasyonuna sahip DualSense kablosuz kontrol cihazını kullanarak sürükleyici savaşların keyfini çıkarın

    - 'Klasik Mod' için yeni zorluk ayarları yeni oynama yolları sağlıyor

    - Optimize edilmiş yükleme süreleriyle aksiyona daha hızlı atlayın



    PlayStation®4 konsolu için FINAL FANTASY VII REMAKE satın alan oyuncular, bir PS5 konsolunda oynarken, yukarıda ayrıntıları verilen tüm yeni nesil görsel ve oyun geliştirmelerini içeren ücretsiz bir PS5 konsol geliştirme güncellemesini** ücretsiz olarak indirebilir. FF7R EPISODE INTERmission, ücretsiz PS5 konsol geliştirme güncellemesini indirdikten sonra PlayStation®Store'dan bağımsız olarak indirilebilir. PS4'te FINAL FANTASY VII REMAKE'in disk versiyonunun sahipleri, bu dijital yükseltmeden yararlanmak için disk sürücülü bir PS5 konsoluna ihtiyaç duyacaklar. 

     

    FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE artık yerel ve çevrimiçi satıcılardan ve dijital olarak PlayStation®Store'da Standart Sürüm veya Dijital Deluxe Sürüm olarak mevcuttur. FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE'in Digital Deluxe Sürümü, "Descendant of Shinobi" gibi şarkılar içeren dijital bir mini film müziği ve konsept sanatı ve karakter sayfalarını içeren bir dijital sanat kitabı ile birlikte gelir.


    basın bülteni


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FINAL_FANTASY_VII_REMAKE_INTERGRADE_Artik_PS5_Konsollarinda-109428.htm





  • Intergrade'de endingi değiştirmişler sanırım.



  • Final Fantasy 7 Remake hakkında bir FF cahilinin yazdıkları ile ilgilenen varsa buyursun . Hakkında ufak bir kaç bir şey karaladım.


    https://www.oyundefterim.com/post/final-fanstasy-7-remake-4-19-mart-2021

  • Beni bu oyunla tanistiran PS plus a cok tesekkur ederim. Acikcasi oyunu oynadiktan sonra ozellikle yonetmeninin kingdom hearts la ayni adam oldugunu ogrendikten sonra bu oyun benim icin farkli anlamlar tasiyor. Oyunu bu yil oynadim ve cok hosuma gitti.

    Simdi sira tadini cikara cikara oynamakta. Ps4 versiyonu olsa da ps5 icin free upgrade mevcut. Sadece yufi dlc si var onu da ilerde alirim. Su saheser oyuna sahip olmakta benim icin cok mutluluk verici bir haber



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Haftaya update ile plus versiyonu PS5 sürümüne yükselebilecek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 20 Aralık 2021; 11:53:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    Gerçek ise süper haber

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • legacy of kain kullanıcısına yanıt

    FF çok enteresandır ben ps1 de başlamıştım oynamaya o zamanlar Ff i hironobu sakaguchi yapıyordu garip adamdı. Hiç unutmam PS2 de ya ffx ya da ffx-2 oynuyorum bir yerde normal giderken minik bi arı denk geldi üflesen gider hesabı ya buna da kılıç mı sallanır dedim tabi savaş animasyonu müziği falan akıyor neyse başladı benim enerjim taş çatlasın 3000 falan bu arı ilk hamleyi yaptı yıldırım gibi bişey mi oldu nedir 999999999 böyle bir hasar verdi bana. Ağzım açık kaldı çünkü oyundaki zorlayan bosslar bile böyle zarar veremiyor yanından bile geçmiyor bu hasarın. Hani kendini güçlendirsen lvl atlasan bile buna yetişecek bi enerjin olamaz üstelik daha oyunun en başları yani oyunu sonra korka korka oynamıştım denk gelir diye. Çünkü mayına basar gibi olmadık yerden düşman çıkıyordu üstelik kaçamıyorsun. Yine başka bir ff oyununda çölde minicik bir kaktüs buna benzer bir olay ywşatmıştı bana tek atış yaptı gitti. Oyunda neye gülersen hafife alırsan en pis zararı o veriyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.