Keyifli oyunlar şimdiden. |
Final Fantasy VII Rebirth Türkçe Yama [DeepL] (11. sayfa)

-
-
Türkçe Yama V4 sürümüne güncellenmiştir.
Bazı yerlerde ki harf hataları ve cümle yapıları düzenlenmiştir.
-
Yama için teşekkürler.Bana göre yılın oyunu.
-
Rica ederim.Geçen yılın çarpıcı oyunlarından biri olduğu kesin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yama için teşekkürler ve emeğinize sağlık. Oyunu yama ile oynayıp bitirdim yaklaşık 140 saat sürmüş oynama süresi. Bazı ufak kusurları geri dönüş yapmıştım oldukça hızlı şekilde ilgilendi, oynamakta olanlar geri bildirimi arttırırsa yama kusursuza yakın olacaktır. İngilizce dublaj oynayan kişiler için anlamsız olan çok göze batan bir hata yok diyebilirim, çeviride konuşmalarla birlikte yanlış kelimeleri aklınız hemen düzeltiyor. Bunlarda zaten sen siz biz gibi şeyler. Geri dönüş yaparken çeviri dosyalarını karşılaştırırken yapay zekanın hikayeyi oldukça iyi tahlil ettiği görülüyor akıp giden konuşmalarda hata bulmak oldukça zordu. Beceri yetenek ve item konularında da sıkıntı çok azdı, harf hataları çok nadir yerlerde zamanla düzelecektir. Ben oynarken oldukça keyif aldım, yamayı tavsiye ederim.
-
Detaylı şekilde geri bildirim yaptığın için teşekkür ediyorum.Eline sağlık.
-
Selam, oyunu bitirdim ve bittiğine çok üzüldüm. Başka bir serisi var mı diye baktım, meğerse remake oynamışım. Şimdi bir de CRISIS CORE -FINAL FANTASY VII- REUNION gördüm. Kimse çevirmemiş, bunun çevirisini yapabilir misin?
-
Oynadığım için çevirmeyi düşünmüyorum.
-
Türkçe Yama V5 sürümüne güncellenmiştir.
Bazı satırlarda iyileştirme yapılmıştır.
-
Boşa sormamşım :) Bir ilerleme olmaaycağı belliydi hocam.
-
Selamun aleykum reis eline sağlık ama ben kurulum yapamadım yardımcı olabilir misin?
-
Türkçe Yama V6 sürümüne güncellenmiştir.
Bazı yetenek açıklamaları,bölge isimleri oyuna göre düzenlendi.
Belirli mekan isimleri ve çeşitli eşya adları düzenlendi.
Çoğu satırda düzenleme ve iyileştirme yapıldı.
-
Aleyküm Selam teşekkürler öncelikle,belirttiğim konuma doğru dosyaları attıysan sorun olmaması gerek.
-
belirttiğin konuma attım ama oyunda hiçbir değişiklik yok
-
Yanlış görmüyorsam ve gözlerim beni yanıltmıyorsa Remake Intergrade yazıyor.Yama FF7 Rebirth için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 13 Mayıs 2025; 20:51:50 > -
türkçe karakterler bozuk görünüyor çaresi varmı
-
Yamada bir sorun yok, tekrardan kurulum yap.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 23 Mayıs 2025; 22:2:43 > -
Oyunu kapadım artık direk fatal error uyarısı veriyor oyun açılmıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herhangi biri böyle bir geri dönüş yapmadı.Çoğu kullanıcı tarafından test edildi yama.Yapabileceğim birşey yok yaşadığın sorun hakkında.
-
~mods klasörünün içindekileri attıysanız fatal error veriyor, ilk başta öyle sanmıştım ben. Sonradan ~mods klasörünü direk attım çalıştı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X