Final Fantasy VII Rebirth Türkçe Yama [DeepL] (5. sayfa)

-
-
Hocam eline emeğine sağlık. Bu gün indirip kurdum ama türkçe karakterler gözükmüyor.
_____________________________ -
Müsaitsen eski dosyaları silip tekrar indirip denermisim linkten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Sessizliği seviyorum. -
Hocam bende ayni sorun var. İlk sayfadaki dosyayı mi indirip yapayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Denedim aynı sorun var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KroXx -- 29 Ocak 2025; 15:53:35 >_____________________________ -
Şuan sorun üstünde uğraşıyoruz normalde bende bir sorun görünmüyor ama sanırım Yazı tipi biçimiyle alakalı bir durum var.Bir arkadaş test ediyor bunun için.
_____________________________ Sessizliği seviyorum. -
Hocam denedim aynı sorun var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
ustam bende bazı sıkıntılar oldu seçimlik yerlerde altyazı gözükmiyor
-
önceki yamada sorun yoktu da bu yamada başladı sorun ustam büyük ihtimal font sıkıntısı var yani o seçimlik yerlerde font desteklemiyor olabilir
Evet uygun bir font aracı çıkana kadar oyun zevkini bozmak istemem kimsenin sürekli en iyisi destekleyen harflerle devam etmek şimdilik.Bendeki araç baya sıkıntı yaratıyor.
ama yine de bu ufak sorunlara rağmen eline sağlık kral
font aracı olarak şahsen önerim nexusfont ayrıca fontexplorer x pro. Nexus bence rahat, explorer ise gelişmiş özellikler sunuyor şahsen öneririm
bu dediklerim biraz daha yönetim açısındaydı ama oluşturma kısmında ise fontforge veya birdfont kullanabilirsin
Font sorunu çözülene kadar bazı harfler konudaki belirtilen harflere uygun şekilde güncellendi.Windowsla alakalı bir sorun söz konusu o yüzden sırıtmayacak şekilde güncellendi harfler.Keyifli oyunlar.Ekstra bir hata alırsanız lütfen belirtin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 29 Ocak 2025; 17:44:11 >_____________________________ Sessizliği seviyorum. -
Tekrardan indirip yine aynı kısma gider misin alt yazı görünüyor mu diye? Bana mesaj olarak olduğun yerin kaydınıda atar mısın.
hocam şimdi anlamadım font sorunu düzelmedi mi şuan bunun üztünde mi çalışıyorsunuz
Düzelmedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Sessizliği seviyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X