Şimdi Ara

Final Fantasy 7 Türkçe Yama Yayınlandı - Switch Versiyonu Geldi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
8
Favori
11.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkürler. Sayenizde oyunu uzun seneler sonra bir kez de Türkçe olarak oynadım. :)
  • inş beğenmişsinizdir :D
  • Beğendim teşekkür ederim tekrar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orjnal windows 10 kullanıyorum. windowsun kendi güvenlik duvarını kullanıyorum başka bir virüs koruma programı yok bilgisayarımda.

    indirmeye çalışınca virüs bulunduğu için indirmeyi tamamlamıyor acaba ne yapmak lazım? lütfen güvenlik duvarını kapatın demeyin.
  • ostrangus kullanıcısına yanıt
    Bende orijinal win10 kullanıyorum ve bende de virüs programı yok windowsun ki hariç, az önce indirmeyi denedim herhangi bir sorun yok.

    Virustotal sonucu aşağı bırakıyorum;
    https://www.virustotal.com/gui/url/9fd7d387c79662eec10696184dce3a9c1dafec2b906464aca51857abf0972052/detection

    Sorununuzun yamadan veya linkten kaynaklı olmadığı aşikar.
  • yok zaten virüs var bunda demiyorum. bi şekilde windows bazen setupları böyle algılıyor. acaba dosya şeklinde ulaşmam mümkün olurmu? hani direk kopyala yapıştır şekilde yapabileceğim?

    Final Fantasy 7 Türkçe Yama Yayınlandı - Switch Versiyonu Geldi
    ,
    Final Fantasy 7 Türkçe Yama Yayınlandı - Switch Versiyonu Geldi




  • ostrangus kullanıcısına yanıt
    Başka tarayıcı ya da idm ile deneyin. Diğer dediğiniz şeye gelince maalesef öyle bir şey mümkün değil. Dosya olarak paylaşılsa bile içinde 2 tane exe var. Yine virüs uyarısı alırsınız yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 22 Ağustos 2019; 14:14:54 >
  • Beyler yanlış hatırlamıyorsam FF olsun,Chrono,dragon q, olsun ys var mıydı hatırlamıyorum rehberleri olan türkçe bir site vardı ff ile ilgili her şey yazıyordu neydi o site bilen duyan var mı?
  • aminoasit A kullanıcısına yanıt
    O site gümledi. Biliyorum o siteyi finalfantasytr ya da finalfantay türkiye gibi bişeydi. FDragon quest ya da crono ile ilgili çok bir şey yoktu orda da. FF ağırlıklıydı orası. Bu ikisiyle ilgili belki türkçe bir şeyler daha çok inceleme tarzında bulabilirsin ama YS ile ilgili türkçe hiçbir şey yok nerdeyse ki zaten herhangi bir YS oyunuyla ilgili türkçe rehber hazırlayan tek kişi muhtemelen benimdir. Video olaraksa bir tek Lacrimosa of Dana için önbakış gibi bir şey var türkçe olarak. Video bana ait değil onu belirtem. Oynamayı düşünüyorsan izleme derim spo yersin, hoş bazı sürprizler var tadı kaçar. Beni dinle direkt dal hiç bakma bile video vs Lacrimosa of Dana için.

    Bu arada YS serisi (Lacrimsoa of Dana hariç) indirimde. Kaçırma derim. Zaten ucuzlar.
  • Evet ff türkiye gibi bir şeydi, bu şekilde aradım ama bende bir şey bulamadım.yazık olmuş.

    ys 1- 2 chronicles i de aldım fakat dövüş mekaniği uğraşılcak gibi değil, animesi var ilk 2 oyunun başına baktım neredeyse aynı gidiyor.onları izleyip ilk 2 oyunu atlasam diyorum.yanlış mı yaparım acaba?
  • aminoasit A kullanıcısına yanıt
    O oyunun dövüş mekaniği basit. Tek yapacağın tam birebir karşına alma hafif yandan vur. 2 şeyin birbirine çarpması gibi bir sistemi var farketmişsindir onu. Bu dediğim şekil yap kolay kolay hasar almazsın. Kısa oyunlar onlar bi de. 1 3-4 saat civarı 2'de 6-7 saat falan. Bir de gamepadle oyna. Yok uğraşamam dersen tam çözüm videosu izle geç. Tek part halinde hem 1 hem 2 için var. Toplam 5-6 saat falan sürüyor iki oyun için. Boş bi gününde aç izle. O şekilde yapabilirsin. Oyunlardan yapılan animeleri oyunu oynamadıkça izlemeyi önermiyorum ben. Çok şeyi atlıyolar, üstünkörü geçiyolar bazı şeyleri vs.
  • bende aksam biraz uğraşınca alıştım, deli gibi kenardan tutturucam diye donup duruyordum aslinda basitmiş, boşuna kasıyormuşum. dediğin gibi kısaysa zaten sıkmadan bitiririm,eyvallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirimle bereber bende almış oldum teşekkürler yama için
  • Çeviri Remake'e uyarlanabilir mi diye merak edenler varsa onlar için bir kaç şey karalayayım;

    Oynanış sıra tabanlıdan aksiyona kaydığı için dövüşlerde yeni eklenen diyaloglar var. "Aloo? Materya kullanmayı biliyon değil mi?" "Heralde biliyom. Ne aptal bir soru lan bu?" gibi. Normal diyaloglarda da orjinal oyuna göre eklemeler veya olan diyaloglarda değiştirmeler var. Günümüz RPG'lerine benzer şekilde görev açıklamaları gelmiş. "Reaktöre Sız." "Barret'le Konuş" vs gibi. Orinal oyunda bunları diyaloglar üzerinden hallediyorduk. Bu nedenle görev menüsü gibi bir şeyinde eklendiğini tahmin ediyorum. Sızdırılan demo videosundan da görebilirsiniz bu dediklerimin çoğunu. O nedenle orjinal oyundaki çevirinin hızlıca veya kolayca uyarlanabilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Bu yüzden biraz vakit alacak. Sadece halihazırda bir çeviri olduğu için iş nispeten biraz daha kolay. En azından eşyalar, yetenekler, silahlar vs ve bunların açıklamalarıyla çok fazla uğraşma gibi bir durum olmayacak.

    Kaldı ki oyun şu an sadece Ps4'te olduğu ve Ps4'e kırmadan dışardan yama eklemek mümkün olmadığı için (ben öyle biliyorum) ve muhtemelen de Ps4'ün kırık versiyonunda (en son 5li bişeydi diye hatırlıyorum PS4'ün orjinal vesiyonu 6 küsür) oyun yüzde 90 çalışmayacağı için Remake ile ilgili çeviri anlamında en azından şimdilik PS4 adına bir şey beklemeyin. PC-Steam sürümüne gelince remake çevirisinin oyunun pc sürümü çıkmadan veya çıktıktan sonra çok kısa süre içinde hallolacağını düşünüyorum. Tahminim nisanda yayınlanacak sürümde 20-25k civarı veya biraz daha fazla satır olacağı yönünde. Ve bu sadece Midgar kısmı. Daha oyunun yüzde 70'i duruyor. Tamamı içinde olsaydı bu kadar eklemeyle 100k'yı çok rahat geçerdi diye tahmin ediyorum. Ona göre orhinal ve remake çevirilerinin büyüklüğünü siz hesaplayın.




  • sağolun, elinize sağlık.
  • Herkesin eline emeğine sağlık, benim merak ettiğim bir konu var bu yamayı Android versiyonunda kullanabiliyormuyuz bilgisi olan var mı???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darthvader83 kullanıcısına yanıt
    Hayır sadece steam ve switch versiyonu için var. Gerçi swwitch versiyonunun linki gümlemiş. Maalesef bende yok o link elinde olan varsa bana atsın pmden konuya ekleyeyim. O yüzden şimdilik yama sadece pc steam için var diyebilirim.
  • valla remake e hızlı bir yama gelirse tadından yenmez elinize sağlık şimdiden :D
  • şu an steamde 11.49 tl yarı fiyatına oyun.türkçe yaması için çok teşekkürler.akşama doğru alıp deneyeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adol125 kullanıcısına yanıt
    Keşke cikarsaydin. Pcme çok fazla giremiyorum bu yüzden telden devam etmek istemiştim :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.