Şimdi Ara

Final dershanesi nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershane bölümü olmadığı için buraya açtım konuyu

Beylikdüzü şubesine yarın kaydolmayı düşünüyorum gidenler söyleyebilir mi?Nasıldır? sınıflar kaç kişidir?

• Ne bilek git de gör

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dershaneler kapanmadi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: auramooth

Dershaneler kapanmadi mi?

bu sene son
  • Orta okulda 3 sene gittim. Gayet güzel hocalar ilgiliydi. Sınıflar 18-22 arası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben avcılar Şubesi'sinde okudum dostum ama Beylikdüzü'nde okuyan arkadaşlarım orasının çok kalabalık olduğunu söylüyor.Sınıf mevcutları 15-20 arası değişir ama sınıf sayısı çökmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semender96 -- 10 Ağustos 2014; 20:43:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece en iyi öğrencilerle ilgilenirler.Durumu çok parlak olmayan öğrencilere ilgi göstermiyorlar.Gerçi sanırım tüm dershaneler böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtü Fizik nasıldır beyler?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk 10 sınıfla ilgilenilir. Geriye kalanlar hocalarin maaşlarını öder.

• quote:

Orijinalden alıntı: semender96

Ben avcılar Şubesi'sinde okudum dostum ama Beylikdüzü'nde okuyan arkadaşlarım orasının çok kalabalık olduğunu söylüyor.Sınıf mevcutları 15-20 arası değişir ama sınıf sayısı çökmüş

avcılar şubesi için ne dersin, iyi miydi kötü müydü? gayretli bir insan bir yerlere gelebilir mi dersin 0 dan

Sonuçta 3 milyar para domalıyoruz az mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2380D2E6A -- 10 Ağustos 2014; 20:45:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamizakeMinato.

İlk 10 sınıfla ilgilenilir. Geriye kalanlar hocalarin maaşlarını öder.

Aynen bu şekilde her dershanede değişmez kural.

• quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

quote:

Orijinalden alıntı: semender96

Ben avcılar Şubesi'sinde okudum dostum ama Beylikdüzü'nde okuyan arkadaşlarım orasının çok kalabalık olduğunu söylüyor.Sınıf mevcutları 15-20 arası değişir ama sınıf sayısı çökmüş

avcılar şubesi için ne dersin, iyi miydi kötü müydü? gayretli bir insan bir yerlere gelebilir mi dersin 0 dan

Sonuçta 3 milyar para domalıyoruz az mı

Dostum ben yakın olduğu ve ucuz olduğu için oraya gittim ki yürüyerek gittiğim için hep severek gitmişimdir o yüzden evinize yakın yere gitmenizde her zaman fayda vardır

Ben 2.000 tlye anlamıştım ama Nisan ayında kayıt olmuştum yani sınava daha 1 yıl vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semender96 -- 10 Ağustos 2014; 20:49:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• güncelllll
  • Ulan fatih..

• Ilk 3 sinifa girerim diyosan git
    Ben dershanede 22.ydim ama ust siniftakilerden daha kotu okulda oldugum icin 4. Siniftaydim.Ve ilgi cok yoktu.Is sende biter

• quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Ilk 3 sinifa girerim diyosan git
    Ben dershanede 22.ydim ama ust siniftakilerden daha kotu okulda oldugum icin 4. Siniftaydim.Ve ilgi cok yoktu.Is sende biter

istediğim sınıfa girerim dostum para ödemiyor muyuz oraya sonuçta?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Ilk 3 sinifa girerim diyosan git

istediğim sınıfa girerim dostum para ödemiyor muyuz oraya sonuçta?

Siralama sinavlarina giriyosun ona gore sinifin belirleniyo.Tabi rehber ogretmenlerin etkisi var.

• "final dershanesi satılır" diye okudum başlığı , bu neyin kafası diye girdim , kafası iyi olan benmişim
  • quote:

Şubeye göre değişmekle birlikte bir çoğu ilk 2 sınıftan gerisini pek sallamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fa229

quote:

Şubeye göre değişmekle birlikte bir çoğu ilk 2 sınıftan gerisini pek sallamıyor.

sallamamaktan kastınız nedir? sonuçta her sınıfa aynı dersi işlemiyorlar mı? top öğrencide sonuçta
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fa229

quote:

sallamamaktan kastınız nedir? sonuçta her sınıfa aynı dersi işlemiyorlar mı? top öğrencide sonuçta

Soru çözümlerindeki ayrıcalık olsun, sınav yaklaştığında yapılan ek dersler olsun, rehberlikte gösterilen ilgi olsun, ücretsiz verilen ek kaynaklar olsun her bakımdan avantajlı ilk 2 sınıf. Özellikle de final sınıfında olursanız butik dershanedeki gibi muamele görürsünüz. Maltepe şubesinde alternatifte (yani ikinci sınıf) olan biri olarak bunları söylüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.