Şimdi Ara

Final Class Quest 50lvl Boss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 45lvlde 50lvl class quest finall boss solo indiremedim. 49 lvl olunca solo kolay indiriliyor.
    Class Quest bitince İlum questi başlıyor.

Senaryolar güzel; sürükleyici bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacktekno -- 5 Şubat 2012; 0:29:06 >

• Tek indirebiliyor olman lazım. Biraz zor ama yapılabiliyor. Eğer compenion'da iyi itemler yoksa sorun olabilir. Birde healer companion ile dene.

Gurup halinde girilmiyor diye biliyorum yada aynı questten olan biriyle girebilirsin ancak diye tahmin ediyorum.
  • Bug ile kendi kendine öldü benimki. Jedi Knight class sonu boss u gayet zor ve taktikle indirmen gerekiyor.Bodoslama dalma ya da sana zorla dayatılan T7 companion ile ne kadar itemi olsa da bi ise yaramaz.
  • Oyunda kite layarak indiremeyecegin bir dusman yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakX

Oyunda kite layarak indiremeyecegin bir dusman yok.

Classların yarısı kite yapamıyor ama ;)
  • kite de ne :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktekno

kite de ne :)

kite dusman ile arandaki mesafeyi koruyarak vurmak. strafe yapamıyorsan cok zorlanırsın. ayrıca oyunun kite yapmaya uygun kamera ayarı yok ama alışınca yapılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ### Forgotten Silkroad 40 cap ###
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • knight questinden bahsediyorsan
    t7 passive al
    emperor throw lightsaber ile çek
    sonra geri koş merdivenlere kadar orda kutuların arkasına saklan
    mirrorları gelince t7 ctrl+1 ile gönder o emp ile halleder hepsini geriye tek kalır emperor
    onuda iyi ayarla aşağı force push ile at %30 falan kalır hpsi
    sonra bekle kutuların arkasında tekrar gelecekler aynı taktiği uygula bitir

solo yapılması imkansız gibi birşey o questin yeni bir 50 tarafından
    anca ya bir arkadaşını alcan yanına yada yukardaki gibi bir taktik uygulayacaksın
  • ben 1 kere vurdum öldü bugdan
  • kite uzaktan vurma taktiği güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacktekno -- 5 Şubat 2012; 0:31:54 >
  • Jedi Shadow ile ilk denememde yapmıştım. Biraz zorluyor ama yapılmayacak gibi değil. Healer comp kullanmıştım ve taktik falan uygulamamıştım.
  • Grup halindede indirebilirsiniz ama aynı class olması koşulu ile. Jadi Knight isen sadece Jedi Knight yardım edebilir. Onuda optionstan açman gerekli kapalı olarak geliyor ayarlarda. Ayarlarda Social bölümünde Allow Acces to Same Class Story Areas gibi birşeyler olucak onu tiklemen gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktekno

Power Tech tankım 50lvl master jedi boss 32.000 hp indiremedim :)

Mercanery olsan keserdin.Cok iyi damage atiyor.Sen datacronlari tamamla belki daha fazla damage atarsin
  • consular sage olaraktan level 47de 64klık bossu zar zor indirmiştim. Diğer classların bossları açıkcası çerez kalıyor yanında.
    Ayrıca smugler ve trooper charı olan arkadaşların boss kesmelerinde de yardım ettim. Yani knightta da girme çıkma da bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Yani aslında tam tersi Jedi knight ile Jedi knight birlikte kasıolarsa aynı questi yapıyorlarsa ve class story area seçeneği kapalı ise birlikte giremiyorlar. Diğer classlarda zaten sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malachi777

consular sage olaraktan level 47de 64klık bossu zar zor indirmiştim. Diğer classların bossları açıkcası çerez kalıyor yanında.
    Ayrıca smugler ve trooper charı olan arkadaşların boss kesmelerinde de yardım ettim. Yani knightta da girme çıkma da bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Yani aslında tam tersi Jedi knight ile Jedi knight birlikte kasıolarsa aynı questi yapıyorlarsa ve class story area seçeneği kapalı ise birlikte giremiyorlar. Diğer classlarda zaten sıkıntı yok.

girebiliyolarda. o phase kiminse onun questi yapılıyor. digeri bastan birdaha yapmak zorunda kalıyor.
  • Uzun lafın kısası hepsinin özetini geçersek eğer :)

Senaryo görevlerinde verilen cevaplar senaryonun devamını etkilediği için kişiye özel açılıyor. Bu alanlara aynı class olmayan (Eğer sen Sith inq. isen Sith inq. harici herhangi bir class ör. Sith Warrior, Imperial Agent, Bounty Hunter) herhangi bir ayar yapmadan yardım maksatlı girebiliyor.

Aynı class olan kişiler ise ayarlarda social bölümünde "Allow Acces to Same Class Story Areas" seçeneğini seçip aynı senaryo görevlerine girebiliyorsunuz. Ama problem şu ki eğer iki kişide de aynı görev varsa iki kez tekrarlamaları gerekiyor.
  • imparatordan bahsediyosanız o zorlamadı hiç beni jedi guardianım.doc la canım hiç inmedi walla biraz zor öldü ama canım inmedi bile dogru düzgün ama ilumdaki boss görevini yapamadım 60 k falan can vardı bossta su an için imkansız o görevi yapmam nası yapıcam bilmiyom heralde cok iyi itemlar lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.