https://buldumz.com/en-iyi-filtre-kahve/ bu sayfadaki kahveleri incelemenizi tavsiye ederim. |
Filtre Kahve Önerisi (3. sayfa)

-
-
Eğerki bir kahve gurmesinden tavsiye alsam harika olurdu diyorsan, sana pek ismini duymadığın ama tadı konusunda oldukça iddialı iki markadan bahsedeceğim. Birisi kesinlikle Green Brown fakat Türkiyede yok ama geliyormuş sanırım, ikinci isimde Casvaa. Casvaa'nın Türk kahve çeşitlerini de denemenizi öneririm.
-
Espresso için de bir öneriniz var mı?
-
Kesinlikle bu iki markanında espressosu nu deneyebilirsin. Gerçi bir tek Casvaa'nın şuan satışı var. Direk instagram hesaplarından çekirdek olarak mı yoksa evinde olan makinana göre hangi çekim tanesinde istiyorsun belirtip siparişini verebilirsin. web siteside var ama espresso ve filtreler için taze olmaları adına birebir iletişimle paketleme yapıyorlar. İnstagram da iletişim kısmında direk satış temsilci numarasıa na bağlanabilir, yazabilirsin.
-
Teşekkürler. Yalnız Casvaa'nın sitesine baktım de hiç çeşit koymamışlar. Sadece filtre kahve, cappuccino ve espresso için birer paket koymuşlar. Çekirdek orijini hakkında da hiçbir şey yazılmamış. Çok çakma işi gibi geldi bana. Cappuccino için ayrı çekirdek de ilk defa gördüm. Zaten espressonun üzerine buhardan geçirilmiş süt koyunca cappuccino oluyor. O yüzden biraz çakma geldi bana.
-
Türk Kahvesi ve çeşitlerine genel olarak ağırlık veren bir marka. Biz direk bayiden alımı yapıyoruz.Espresso için farklı markaları araştırıp bakabilirsin dilersen banada önerebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jacobs Barista Editions Strong nasıldır? filtre kahve olarak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X