Şimdi Ara

Filtre Kahve Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
3
Favori
34.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Colombia asiditesi güzel bitkisel tadı vardır filtre kahve için üretilmiş desem yeridir narino bölgesinin kahvesini alman lazım ama taze kahveyi nasıl bulursun bilemem starbucks aspartam kullanıyor yanık ve niteliksiz italyadaki lavazza otomatlarındaki kahveler bile daha lezzetli ordan
    Caffe nero daki kahveleri beğeniyorum
    İtalyan kahvelerine en yakın onlar yapıyor tazesine denk gelirmisin bilemem ama taze kavurup kargo yapanlar vardı geçenlerde forumda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • taze kavuran bir ton kahve sitesi var zaten benim listemde de ama hangisi iyidir işte bilemiyorum.

kurukahveci mehmet efendinin colombia'sını içmiştim. Ucuz olmasına rağmen iyiydi.
  • Hocam bende starbucks sumatra 250 gr almayi düşünüyorum ama hepsiburadada 77 tl acaba kendi magzasinda fiyati nedir su an ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricoking22

Hocam bende starbucks sumatra 250 gr almayi düşünüyorum ama hepsiburadada 77 tl acaba kendi magzasinda fiyati nedir su an ???
    Kendi mağazasında o kadar pahalı değil ama en az bir 60 falan vardır herhalde. Çok zam yedi maalesef

• Hmm tchibo brazil mild alacağım gibi gözüküyor teşekkür ediyorum

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, bende filtre kahve makinesi almak istiyorum da sizin önermiş olduğunuz model ve Delonghi ICM2.1B arasında kaldım siz üründen memnun musunuz? 100 lira gibi bir fark var bu iki model arasında internetten baktığımda da çok bir fark yok gibi sadece malzeme kalitesi farkı görünüyor onun için de ekstra para vermektense filtre kahve kağıdı alırım yada kahve alırım diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tristan23

Hocam selamlar, bende filtre kahve makinesi almak istiyorum da sizin önermiş olduğunuz model ve Delonghi ICM2.1B arasında kaldım siz üründen memnun musunuz? 100 lira gibi bir fark var bu iki model arasında internetten baktığımda da çok bir fark yok gibi sadece malzeme kalitesi farkı görünüyor onun için de ekstra para vermektense filtre kahve kağıdı alırım yada kahve alırım diye düşünüyorum.
    memnunum valla ben hocam. pek bir fark olduğunu zannetmiyorum modeller arasında

aroma butonlu makineler var ama isterseniz onlara bir bakın. ben hiç aroma butonlu makineden içmedim. belki onlar daha farklı olabilir.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Hocam kesem için o ürünler lüks şu an da. 700-800 civarından başlıyorlar o yüzden şu an için düşünmüyorum. Nescafe vb. çok fazla gravür kahve tüketiyorum uzun bir süredir, filtre kahveye geçmeye karar verdim. Giriş seviyesinde olay makinede değil tercih ettiğiniz kahvede bitiyor diyorlar genelde. Anneler gününü bekleyeceğim eğer güzel bir indirim olursa belki söylemiş olduğunuz aromalı modellerden satın alabilirim. Bu arada kahve olarak siz ne tercih ediyorsunuz?
  • quote:

Hocam kesem için o ürünler lüks şu an da. 700-800 civarından başlıyorlar o yüzden şu an için düşünmüyorum. Nescafe vb. çok fazla gravür kahve tüketiyorum uzun bir süredir, filtre kahveye geçmeye karar verdim. Giriş seviyesinde olay makinede değil tercih ettiğiniz kahvede bitiyor diyorlar genelde. Anneler gününü bekleyeceğim eğer güzel bir indirim olursa belki söylemiş olduğunuz aromalı modellerden satın alabilirim. Bu arada kahve olarak siz ne tercih ediyorsunuz?
    vay be o kadar arttı mı aromalı cihazlar ya

ben aldığım zamanlarda normal cihazlar 280-350 arası, delonghi'nin aroma butonlu modeli ise 450-470 tl civarlarındaydı.

kahve olarak belirli bir markam yok hocam. kahve sitelerinden genellikle taze çekilmiş alıyorum. nadiren kampanya falan olursa da tchibo'dan alıyorum. ama oradakiler taze değil.

• quote:

Merhaba sanalbaharattan memnunum ben herhangi bir sorununu görmedim henüz.
  • HALO kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünleri inceledim ancak öğütülmüş kahve göremedim.
  • quote:

Hocam ürünleri inceledim ancak öğütülmüş kahve göremedim.
    Nasıl yok hocam,
    şu üründen örnek veriyorum;
    Ürün seçenekleri yazıyor sırasıyla
    Çekirdek Standart Kavrum -
    İnce Öğütülmüş (Espresso öğ.)
    Orta Öğütülmüş(Filtre öğ.)
    İri Öğütülmüş (French Press öğ.)
    Çekirdek Açık Kavrum
    seçenekleri mevcut.

• Hocam malum salgın kol geziyor, piyasada filtre kahve göremiyorum olsa da cok fahis fiyatlara satıyorlar. Sizin önerebileceğiniz piyasada olan uygun fiyatli filtre kahve var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kahve hiç sevmeyen biri olarak bu filtre kahve için illaki makinemi gerekiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

kahve hiç sevmeyen biri olarak bu filtre kahve için illaki makinemi gerekiyo
    Çeşit çeşit demleme yöntemleri mevcut.En sık kullanılan yöntemlerden biri de french pressde demleme mesela.Filtre kahve demleme yöntemleri yazıp araştırabilirsiniz.İllaha makine şartı yok.
  • Merhaba, son 2,3 hafta içinde satın aldım kahve çekirdeklerini satıyorum sahibinden de.. yarı fiyatına...
    Filtre Kahve Önerisihepsi marka... Ilan 16 temmuz sabahı yayında olur, ilan no 841561322 ... Ilgilenen buradan da özel mesaj atabilir.. 5,5 kilo çekirdek, 1 kilo öğütülmüş kahve 350 TL.. şehir dışı kargo alıcıya aittir...

• https://buldumz.com/en-iyi-filtre-kahve/ buradakileri inceleyebilirsiniz. Güzel markalar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

vay be o kadar arttı mı aromalı cihazlar ya

ben aldığım zamanlarda normal cihazlar 280-350 arası, delonghi'nin aroma butonlu modeli ise 450-470 tl civarlarındaydı.

kahve olarak belirli bir markam yok hocam. kahve sitelerinden genellikle taze çekilmiş alıyorum. nadiren kampanya falan olursa da tchibo'dan alıyorum. ama oradakiler taze değil.

Alıntıları Göster

Aromanın ekstra katkısı var mı ki ya? Ben bariz fark alamadım biraz daha yoğun oluyor sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Kendi mağazasında o kadar pahalı değil ama en az bir 60 falan vardır herhalde. Çok zam yedi maalesef

Alıntıları Göster

Baya yemiş hakketten. Arada alırdım seviyodum oranın Sumatrasını ama şuan kahve dunyası deniyorum fena değiller.

• tchibo nun filtre kahvesi iyiydi ama son parti biraz bozdu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.