Şimdi Ara

Filtre kahve makinesi aldım.Birkaç sorum var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Migrostan touchme filtre kahve makinesi aldım.Kutunun içinden kullanma kılavuzu vb. bişey çıkmadı.Önce boş su ile denedim ama anlamadığım olay su bittiği zaman duman çıkıyor ve fokurduyor(değişik bir ses çıkartıyor) biraz korkuttu yani bunda otamatik kapanma özelliği yok galiba kahveyi hazırladığını nasıl anlayacağım ve susuz çalışınca bişey olur mu ?
     Filtre kahve makinesi aldım.Birkaç sorum var ?
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oluruna Bırak! -- 9 Mayıs 2015; 21:13:14 >

• susuz çalıştırmayın.normalde makinede su olmadığında çalışmaması gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: burak.t001

susuz çalıştırmayın.normalde makinede su olmadığında çalışmaması gerekiyor.

Hocam kutuda termostat ve termal aşırı ısınma kontrolü yazıyor galiba susuz olarak belli bir süreden sonra mı kapatıyor demek istemişler.ayrıca sürekli hazneyemi bakacağım su var mı yok mu diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.t001 -- 9 Mayıs 2015; 21:32:28 >

• çelik ya da altin filtresi yoksa plastik filtre ya da kagit filtre ise yaptigi kahve guzel olmaz.arti kullanmayi bilmiyorum demissin ne kadar kahve koyacaksin?nescafe gibi degil bu baya koyman gerekiyor mesela bir fincana tepeleme olmayan bir corba kasigi koyabilirsin.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • hep özenmişimdir
    Hocam french press kullandım.bunu kolaylıklı olsun diye aldım.Maalesef filtresi plastik,bu dediğiniz filtreler çelik yada altın dediğinizi bir araştırıyım nerden bulabilirim,kağıt alıyım diyodum ama size göre kağıtla plastik aynı galiba.
    @
    kontotomüh olacak adam
    Hocam 50tl fazla bişey değil indirimde şuan. olmadı 10liralık french presslerle deneyebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: Oluruna Bırak!

@.45 ACP
    Hocam french press kullandım.bunu kolaylıklı olsun diye aldım.Maalesef filtresi plastik,bu dediğiniz filtreler çelik yada altın dediğinizi bir araştırıyım nerden bulabilirim,kağıt alıyım diyodum ama size göre kağıtla plastik aynı galiba.
    @
    kontotomüh olacak adam
    Hocam 50tl fazla bişey değil indirimde şuan. olmadı 10liralık french presslerle deneyebilirsiniz.

en azindan kagit degilmis kagitla cok kotu oluyor.plastikte gormedim ama benim cekincem cok ince aralik yapamayabilirler kacirabilir kahveyi o zaman da Türk kahvesi gibi telveli olur mu ki diyorum?icip bir yorum yaparsan makbule gecer.

bende var altin filtreli arcelik 20 senelik.kuzen gordu ben de alayim dedi aradik taradik ne celik bulabildik altin zaten yok.kenwood'un bir makinesi var ondan supheleniyorum olabilir diye ama emin degilim kalici filtre yazmislar ne oldugu belli degil.yani arar da bulursan buraya yaz hayra gecmis olursun bulsak yapistiracaz hemen.bir kac sene oncesine kadar varmis boyle filtreli ama o model satistan kalkmis simdi yok.ucuk pahali da olmamasi lazim tabi ve o dedigim bir ara olan pahali da degilmis ama lazim olacagini nereden bilecektik de alacaktik?

https://ibb.co/JFcsQyQL

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.