Şimdi Ara

Filmin son dakikaları inmedi,nasıl düzeltebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Torrentten film indiriyordum %99.6 da takıldı.ne yaptıysam devam ettiremedim.toplamı 2.5 gb. yeniden sıfırdan başlatsam kotam yetmiyor.ayrıca aynı durum olabilir yine.bazı programlar (VLC gibi)filmin tamamı inmese de çalıştırıyor,ama ben bu filmi tv ye takılı medya okuyucuda izleyeceğim için sorunsuz olması lazım.inmeyen yerde filmin bitiş yazılarının geçtiği yerdir büyük ihtimalle.bu filmi normal oynatılan film standardına getirebileceğim bir program ya da uyulama vs.varmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Torrentten film indiriyordum %99.6 da takıldı.ne yaptıysam devam ettiremedim.toplamı 2.5 gb. yeniden sıfırdan başlatsam kotam yetmiyor.ayrıca aynı durum olabilir yine.bazı programlar (VLC gibi)filmin tamamı inmese de çalıştırıyor,ama ben bu filmi tv ye takılı medya okuyucuda izleyeceğim için sorunsuz olması lazım.inmeyen yerde filmin bitiş yazılarının geçtiği yerdir büyük ihtimalle.bu filmi normal oynatılan film standardına getirebileceğim bir program ya da uyulama vs.varmı acaba?

yok hocam mümkün değil. böyle sacma sapan programlar üretiliyor tabi ama indirsen bile işe yaramıyor.elbet bi hatası oluyor. ben pek zannetmiyorum böyle bişeyin olacağını.
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    Winrarla bozuk dosyaları koru diyerek torrenti çıkartabiliyorsun.Ama arada bozuklar olduğu için vlc gibi prolarla izleyebilirsin sadece...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.