Şimdi Ara

Filmin Sesini Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bir film var ama sesinde problem var. Aynı filmin düşük çözünürlüklüsünü buldum onun sesinde bir problem yok. Benim yapmak istediğim bu çözünürlüğü düşük olanın sesini, çözünürlüğü yüksek olanınkinin sesiyle değiştirmek. Buınu bir şekilde yapabilir miyim acaba?

• Video editörleriyle yapabilirsin, Wondershare Filmora, AVS Video Editor, Windows Movie Maker vb ile. Bunların haricinde şöyle bir yol daha var, fakat bu geçici bir yöntem, örneğin pot player'de bir videoyu açtığında sesi başka bir dosyadan çağırabiliyorsun, PotPlayer, KMPlayer ve VLC Player'de var bu özellik, bu yöntemide geçici olarak kullanabilirsin.
  • hocam filmora programından denedim de filmi export etmek istediğimde 1.8 gb lık film oluyor 12 gb falan ve çok yavaş export ediyor. ya da ben yanlış yapıyorum. daha kullanışlı bir çözüm yolu var mı?
  • Onun sebebi filmora'nın varsayılan ayarlarından kaynaklanıyor, kaydederken gelişmiş kaydetme seçeneklerine geçip kalite ve çözünürlük ayarlarını biraz kurcalarsan boyutu yine 1.8'de kalacaktır, video 480p bile olsa filmora 1080 olarak kaydetmeye çalışıyor, bu ayarları kendi elle belirle.
  • AVS Video Editor ile yüksek çözünürlük videonun sesini kapatıp, düşük çözünürlüklü olanı da ses bölümüne ekleyerek yapabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agentwho A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben filmora programıyla yapmayı anladım ama filmi export etmesi 2 buçuk saatten fazla sürdüğü için üşendim ve vazgeçtim senin dediğin programla da mı uzun sürer acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangman23

Hocam ben filmora programıyla yapmayı anladım ama filmi export etmesi 2 buçuk saatten fazla sürdüğü için üşendim ve vazgeçtim senin dediğin programla da mı uzun sürer acaba?

h.263 codec seçmenizi öneririm, o daha kısa sürüyor gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalan zil sesi neden azalır?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.