Merhaba arkadaşlar, torrent yardımıyla film indiriyorum, haliyle İngilizce oluyor. Sonra ona altyazı indirip, aynı klasörde aynı adla olmak şartıyla hiç bir programa gerek kalmadan altyazı ile izleyebiliyordum. Ama şimdi filmi televizyonda izlemek istiyorum, yani şu altyazı ekleme programlarından lazım. Yani öyle bir şey olacak ki, işlem sonrası sadece film kalacak, ama filmi açtığımda altyazı çoktan eklenmiş olacak. Bana bunu yapan bir program lazım, internetten indirdim bir kaç ama hepsi sorun çıkardı. Yardım ederseniz sevinirim, teşekkürler. Bu arada, umarım konu doğru yerdedir.
Filmi tv de izlemek icin nasil bir yol kullaniyorsun sanirim filmi usb belleke atip o sekilde izliyorsun ?
Eger dedigim gibi ise sana filme alt yazi gomme programlarindan lazim , bunuda googleden arastirarak bulabilirsin.
Evet evet USB ile..
Altyazı ile filmin ismini aynı yap aynı klasöre at klasörde film ile aynı isimde olsun at USB tak Tv ye izle
biz hep öyle yapıyoruz.
altyazı gömme programlarıyla çok rahat yapabilirsin
Dvd video soft bi araştır ben bunla yapıyordum biara.Ama görüntüyü biraz bozuyordu sanırsam.