Şimdi Ara

Film izlerken Yeşil Mavi Renk tonu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Black.Panther.Wakanda.Forever.2022.IMAX.2160p.DSNP.WEB-DL.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos.DV.MKV.x265-DVSUX.mkv

Üste yazılı bulunan filmi izlerken renk tonları aşağıdaki gibi olmaktadır,

Windows 10 ve Macbook ile izlerken aynı sorunu yaşıyorum fakat filmi usb bellek ile Televizyondan izlerken sorun olmuyor. Aynı televizyona Windows 10 bilgisayarı HDMI kablo ile televizyona bağladığımda bile aynı sorun devam ediyor.

Her türlü codec yüklemelerini yaptığımı düşünüyorum ama sorun düzelmiyor, Bu sorunu nasıl düzeltebilirim.

Tahminime göre codec sorunundan kaynaklanıyor ama bir türlü çözemiyorum sorunu

Film izlerken Yeşil Mavi Renk tonu sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonKatip -- 9 Mayıs 2023; 10:43:37 >

• Galiba laptop ve PC'nizde HDR ekran yok ama TV'nizde var. Telefonunuzun marka modeli nedir? Telefonunuz HDR ekrana sahipse telefonda da sorunsuz açılıyorsa sorun teyit edilmiş olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acelilctl kullanıcısına yanıt

Bilgisayar kasası aynı televizyona bağlı, bilgisayardan HDR yi aktif hale getiriyorum, ama renklerde düzelme olmuyor,

ama aynı televizyonda usb den izlerken sorun olmuyor,

• SonKatip kullanıcısına yanıt
    Hmm, o konuda bilgim yok hocam ben de merak ettim :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncel...

• Güncel...

sorunu hala çözemedim, yardım lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekranım mavi tonda gözüküyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SonKatip kullanıcısına yanıt

dv formatı sadece dolby lisansı olan cihazlarda çalışır. Yani tv de çalışması normal. Pc deki videoyu oynatmak istiyorsa pc ye plex media server kurup, tv ye de plex player kurman gerekiyor. Bu yöntemle daha pratik olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.