Hiçbir şey yokken bir anda ekran mavi göstermeye başladı. Sanki yazıların yanında mavi renlki bir yazı daha var. Ekrandaki beyaz bölgelerde daha çok belli oluyor. Sürücüsünü değiştirdim değişiklik olmadı. Format attım gene bir değişiklik yok. Ekran kartında mı bir arıza var? Psikolojim bozuldu, çok üzüldüm hp pavilion dv5 1021 et kullanıyorum.
benim ekranda mavilikler oluyor, print screen yaptım aklıma geldi siz baktığınızda da mavilikler belli oluyor mu? Yoksa sadece benim ekranda mı mavi tonlu gözüküyor? Aslinda beyaz gözüküyordur benim ekran sorunlu olduğu için bende mavi gözüküyordur...
laptopunuzu bir baska monitore baglayarak deneyin. orada bu goruntulerin olmadigini goreceksiniz. cunku biz gormuyoruz su anda mavilikler... ekraniniz yada ekraninizin bagli oldugu devreler yada kablolarda sıkıntınız var.
dizüstü pc hocam, temayla ilgisi yok, galiba bir tamirciye götüreceğim ekranı açamam, açsam da toplayamam, açsam anlamam da zaten ulusa götüreceğim galiba..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme