Şimdi Ara

ekranım mavi tonda gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiçbir şey yokken bir anda ekran mavi göstermeye başladı. Sanki yazıların yanında mavi renlki bir yazı daha var. Ekrandaki beyaz bölgelerde daha çok belli oluyor. Sürücüsünü değiştirdim değişiklik olmadı. Format attım gene bir değişiklik yok. Ekran kartında mı bir arıza var? Psikolojim bozuldu, çok üzüldüm hp pavilion dv5 1021 et kullanıyorum.

• benim ekranda mavilikler oluyor, print screen yaptım aklıma geldi siz baktığınızda da mavilikler belli oluyor mu? Yoksa sadece benim ekranda mı mavi tonlu gözüküyor? Aslinda beyaz gözüküyordur benim ekran sorunlu olduğu için bende mavi gözüküyordur...

• laptopunuzu bir baska monitore baglayarak deneyin. orada bu goruntulerin olmadigini goreceksiniz. cunku biz gormuyoruz su anda mavilikler...
    ekraniniz yada ekraninizin bagli oldugu devreler yada kablolarda sıkıntınız var.
  • ekran kartında sıkıntı olabilir mi? açarsam toplayabilir miyim bilmiyorum
  • Hocam ekran kartinizda sorun olsa bizde gorurduk. sadece lcd ekraninda sıkıntı var.
  • tema değişikliği yap bakalım temadanda olabilir
  • masaüstü bilgisayarda kablo girişinin pinlerinden kaynaklı oluyor bu problem google da aratanlar için yazdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dizüstü pc hocam, temayla ilgisi yok, galiba bir tamirciye götüreceğim ekranı açamam, açsam da toplayamam, açsam anlamam da zaten ulusa götüreceğim galiba..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.