Arkadaşlar bugün bi film aldım, izlerken bi yerinde takılıyor, sonra da başa dönüyor. Bunu nasıl çözeceğim ben?
Ya yok mu bilen şunun çözümünü? BSPlayer, VLC Player, GOM Player, DVD X Player denemediğim player kalmadı, hep aynı yerde takılıyor. CD'yi onarma gibi bi şansım var mı?
Diş macunu + diş fırçası işe yarıyormuş diye duydum. Ama teknik olarak ne yapabilirsin bilemeyeceğim.
film dosyasını bilgisayara kopyalayıp izlemeyi denedin mi?denemedi isen dene! cdden film izliyorsun ama 10 tane player denemişsin,önce cdye bakman lazım
Cd bozuk olmasın. Başka bir film tak ona bak değilsede cd-rom dan şüpelen olmadı o film başka bir yerde izle.
quote:
Orjinalden alıntı: mesuthaksoy
film dosyasını bilgisayara kopyalayıp izlemeyi denedin mi?denemedi isen dene! cdden film izliyorsun ama 10 tane player denemişsin,önce cdye bakman lazım
Kopyalamayı denedim. Önce bitmesine 7 dakika var diye başladı, sonra 6 kaldı, sonra bi baktım 38 dakika var dedi ve orda kaldı, muhtemelen ben izlemeye çalışırken takılan yerde kopyalama da takıldı.
quote:
Orjinalden alıntı: serdarumma
Cd bozuk olmasın. Başka bir film tak ona bak değilsede cd-rom dan şüpelen olmadı o film başka bir yerde izle.
CD bozuk olabilir, ama bozukluğu da dediğim gibi belli bi yere gelince (24:07) takılıp geri dönmesi. CD sürücüsü de bozuk değil kanımca, çünkü başka filimler de izledim ve şuan için o film CD'sini takıp izleyebileceğim bi cihazım yok.