Şimdi Ara

Film izlemenin aşırı sıkıcı olması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok övülen filmler bile genelde çok sıkıcı geliyor. Film kültürüm yok maalesef. Sizce kendimi zorlayıp izlemeli miyim? Cahil kalmak istemiyorum. Kitap okumayı severim mesela sinema tarihi ile ilgili kitaplar okuyacağım bu cehaletimi gidermek için.

• zorlama zevk alabilecegin filmlerden basla zamanla kulturun olusur
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

zorlama zevk alabilecegin filmlerden basla zamanla kulturun olusur

Çok tutulan filmler bile acayip sıkıcı geliyor. Bir Rocky serisi bir de The Last Samurai sevdim bi de One Flew Over the Cuckoo's Nest'i onun dışında doğru dürüst baştan sona izleyemiyorum bile.
  • Uykun vardır, aklinda başka şeyler vardır izleyesin gelmez. Hep mi böyle ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Uykun vardır, aklinda başka şeyler vardır izleyesin gelmez. Hep mi böyle ?

Hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tüng

quote:

Çok tutulan filmler bile acayip sıkıcı geliyor. Bir Rocky serisi bir de The Last Samurai sevdim bi de One Flew Over the Cuckoo's Nest'i onun dışında doğru dürüst baştan sona izleyemiyorum bile.

dangal 3 idiots inception interstellar memento falan izledin mi bunlar eğlenceli kaliteli filmler.
  • quote:

quote:

quote:

dangal 3 idiots inception interstellar memento falan izledin mi bunlar eğlenceli kaliteli filmler.

Dangal, 3 Idiots izledim. Interstellar izlemedim. Inception yarıda bıraktım çok sıkıldım. Memento'yu da yarıda bıraktım. Doğrudur filmler kalitelidir de bende sorun var. Acayip sıkılıyorum izlerken.

• Herkes her şeyi sevecek diye bir şey yok, sırf bu kadar popüler bir aktivite diye sevmek zorunda değilsin.

Ben de senin gibiyim ve ekrana gözlerimi saatlerce dikmek sırf hayali şeyler için çoğu zaman sıkıcı geliyor. Bitirebildiğim çok az film veya dizi vardır, o da genelde dil öğrenme hatrına başlamışımdır.

Onun yerine öğretici şeyler daha çok hoşuma gidiyor, belgesel gibi. Ya da forumlarda takılmak bile daha iyi geliyor film izlemektense. Film izlemek çoğu zaman insana pek bir şey de katmıyor, büyük çoğunluğu bakışmalarla veya boş boş şeylerle geçiyor çoğu filmin.

• quote:

Orijinalden alıntı: PacTyson

Herkes her şeyi sevecek diye bir şey yok, sırf bu kadar popüler bir aktivite diye sevmek zorunda değilsin.

Ben de senin gibiyim ve ekrana gözlerimi saatlerce dikmek sırf hayali şeyler için çoğu zaman sıkıcı geliyor. Bitirebildiğim çok az film veya dizi vardır, o da genelde dil öğrenme hatrına başlamışımdır.

Onun yerine öğretici şeyler daha çok hoşuma gidiyor, belgesel gibi. Ya da forumlarda takılmak bile daha iyi geliyor film izlemektense. Film izlemek çoğu zaman insana pek bir şey de katmıyor, büyük çoğunluğu bakışmalarla veya boş boş şeylerle geçiyor çoğu filmin.

Belgesel izleyebiliyorum ben de aynen.
  • Ben de film izlemeyi severim ama çok uzun geliyor. Tercihim 1.5 saatlik filmler oluyor. Diziler daha iyi. Sinemada 3 saatlik filmi izlerken bile sıkılmıyorum ama.

• Cosmos izle sarıyor baya. Evren ve evrimle ilgili

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seveceğin filmleri izle. Macera, komedi falan seversin belki.

The Wolf of Wall Street eğlenceli ve güzel bi film mesela.

Jim Carrey filmleri olabilir.

Adam Sandler'in güzel filmleri var. Click, 50 İlk Öpücük mesela

• anime izle boşver filmi

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞeytanınAvukatı

Ben de film izlemeyi severim ama çok uzun geliyor. Tercihim 1.5 saatlik filmler oluyor. Diziler daha iyi. Sinemada 3 saatlik filmi izlerken bile sıkılmıyorum ama.

Mesela ufak tefek cinayetler dizisi özetle, reklamlarla beraber bir de kendisi 2 saat 15 dakka falan derken resmen 4 saatini çalıyor senden Tv'de izlerken, bir de en ufak bir ilerleme olsa konuda hadi neyse diyeceğim. Ne kadar uyuz uyuz diziler.

• Yüzüklerin efendisi ve hobbiti sevmiyorsan seni öldürürüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Seveceğin filmleri izle. Macera, komedi falan seversin belki.

Wolf of Wall Street'i izlemiştim. Güzel gelmemişti o kadar. Jim Carrey severim. Ne bileyim eskiden izliyordum. Mesela Breaking Bad izledim bi kısmını konu güzel ama sürekli ekrana bakmak çok sıkıyor hadi olaylar hızlıca olsun diyor insan. Sen nasıl dayandın o kadar bölüme?
  • Efsane olarak adlandırılan filmlerin türleri sana göre değil ozaman. farklı türlere yöneliceksin sıkılmak istemiyorsan özellikle gerilim türü filmler izlemeye calıs sıkılmazsın.

Don't Breath - The Collector serisi -The Purge serisi - El Cuerpo - The Uninvited - Oprhan- The Invisible Guest- Hush

bunlara bak mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKENMEZ -- 31 Mart 2018; 12:27:42 >
  • Ben de diziciyim.Hala lotr izlemedim 3 buçuk saat diye.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Seveceğin filmleri izle. Macera, komedi falan seversin belki.

Wolf of Wall Street'i izlemiştim. Güzel gelmemişti o kadar. Jim Carrey severim. Ne bileyim eskiden izliyordum. Mesela Breaking Bad izledim bi kısmını konu güzel ama sürekli ekrana bakmak çok sıkıyor hadi olaylar hızlıca olsun diyor insan. Sen nasıl dayandın o kadar bölüme?

Ooo bana her bölümü ayrı zevk verdi o dizinin

• İnsanın ruh hali değişiklik gösterir. Ben acayip şekilde film-dizi hastasıyım izleyecek bir şey bulamadığım oluyor bazen.

Ama şu sıralar film yada dizi ilgimi çekmiyor. Daha çok tarih belgesellerine yönelmiş durumdayım.

Kısaca bu olayın cahillikle alakası yok. İlla kulturlu olacağım diye zorlama bişeyler yapma yani içinden geldiği gibi davran.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.