Şimdi Ara

Filistin'in Türkiye için yaptığı olumlu bir şey var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araştırdıkça daha da saçma sapan şeyler buluyorum. Ermenilerle bile ilişkileri çok iyi. En son bulduğum kaynakta Filistin Başkanı Abbas'ın on yıl önce bir Ermeni kilisesinde noel kutlamalarına katıldığı ve Ermenistan'ın "genişlemesini" desteklediği bahsediliyor. Ayrıca Ermenileri memnun etmek için Ermeni soykırımını kabul ettiği de görülüyor. Öte yandan Ermenistan bunlara o kadar yüz vermiyor bile. Ermenistan Filistin'i henüz tanımıyor, sadece İsrail'i tanıyor. Türkiye, Filistin'i destekleyerek kendi bacağına sıkmıyor mu? Siyasal sahada rakiplerini güçlendirmiyor mu?


    President Mahmoud Abbasyoutube
    President Abbas Attends Christmas Celebrations of the Armenian Church
    https://www.youtube.com/watch?v=35yTu26he4o







  • Yok. Güçlü bir devlet olsa bizim aleyhimize çalışmaktan başlarını kaldırmazlardı herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abbası oraya kim monte etti önce ona bir bakın.

  • KAynak baya sağlam :) 730 abonesi olan bir hesap :D:D:D:D Ve hiç bir yerde başka böyle bir bilgi belge haber kaynak yok !


    Ve videonun arapça olması altyazı bile olmaması efsane. Herkes ana dili gibi bilir bizim insanımız her şeyi çözdü hemen :D Bizim İsrail'i desteklememiz farz oldu desenize size göre ?


    Aynen reis senin dediğinden  


    Not: Şaka gibiler yaa gerçekten şaka gibi. Şu ülkenin ana sorunu tam olarak bu işte. Bu tarz insanlar. Neyi neden eleştirdiğini neyi neden savunduğunu bilmeyen insanlar.

  • Filistin bize sadece Yaser Arafat liderken yakındı ama ne ondan öncesi ne ondan sonrası hiç bir zaman uluslararası düzeyde bir yakınlık sağlamadı ve ermeni soykırımı dahil hiç süreçte bizim yanımızda olmadı ve desteklemedi.

  • Bu arada Abbas'ın noelde Ermenistan'da kilise ziyareti hemen hemen her yıl yaptığı bir şeymiş. İnternette bakarsanız her yıla ait farklı haberler görürsünüz.

  • Ar*plardan ne zaman hayır gelmiş ki? Tabii ki de yok sadece Filistin özelinde konuşmuyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam, Filistin halkı Türkiye'yi sever.


    Gerçi Batı'nın da halkı bu savaşın durmasını istiyor ama devlet adamlarının davranışları tam tersi.



    ---


    Filistin, Gazze olayı bizler için şu nedenlerden dolayı çok önemli.


    Şimdi İsrail, Filistin bölgesini 600 yıl biz yönettik. 600 yıl dile kolay.(bolca kaynak var)


    asıl nedeni şu bence : İsrail, Gazze'yi tamamen ele geçirince yada tüm Filistinlileri öldürünce, hah işte devletim tamam demeyecek.


    Yayılmacı politikasına devam edecekler, Suriye, İran'ın bir kısmı ve nihayetinden Türkiyenin güney toprakları var. (bolca kaynak var)


    İsrail bu amaçla, Pkk'yı eğitmişti, silah vermişti (googl'da bolca kaynak var.) Zamanı gelince nasıl olsa ellerinden alırız'ın planlarını yapmış anlaşılan.


    Ayrıca,


    dünyada bu savaşa dur demek lazım.

  • Benim hatırladığım yok. Ermeni meselesi, karabağ meselesi, Kıbrıs, doğu akdeniz, pkk, suriyede operasyonlar, uygur meselesi... hep karşı taraftalar.
    Bu onların bize müttefik olmadığını, bazı ümmetçi arkadaşların dediği gibi kucak açıp bizi beklemediklerini gösterir. Bizi, bizim onları sevdiğimiz kadar sevmediklerinin delilidir.
    Ama bu israilin yaptıklarını da iyi olduğunu göstermez. Sivil halka yapılan her saldırı kötüdür benim için. 2 konuyu bağımsız değerlendirmek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulamadım .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.